30 Οκτ 2015

Φαναριώτικο ντελίριο σε Ουνίτικο Ναό: "Αυτά κάνουν! Η οικουμενιστική μεταπατερική αγαπολογία, ξεσκεπάζεται!" (Βίντεο)

Την Κυριακή, 25 Οκτωβρίου του 2015, ο Σεβασμιότατος κ. Ελπιδοφόρος Λαμπρυνιάδης, Μητροπολίτης Προύσης και γραμματέας της Ιεράς Συνόδου του Οικουμενικού Πατριαρχείου, παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία στον ουνίτικο (Arbereshe) Καθεδρικό Ναό του Αγίου Νικολάου των Μύρων Lungro (Επαρχία Cosenza - Καλαβρία - Ιταλία)!!!!!!! 
Αν αντέχετε ακούστε και τα 2:51''
Σχολίασε ο π.Νικόλαος Μανώλης:  “Σαν δεν ντρέπεται!!! Απαράδεκτος!!! Αλλά... ποιός πατριαρχικός νομίζετε είπε κάποτε όταν ρωτήθηκε από έναν γέροντα (που γνώριζε τον πατριαρχικό αυτόν από παιδί) "Πάτερ μου, είδα σε φωτογραφία πως φίλησες το χέρι του πάπα! Γιατί πάτερ μου;" εκείνος λοιπόν ο μέγας πατριαρχικός (πριν γίνει επίσκοπος), απάντησε: "Μα γέροντα, το χέρι που μας δίνει τόσα χρήματα δε θα φιλούμε;".”

5 σχόλια:

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΕΡΜΕΝΙΩΤΗΣ είπε...

Αυτά (και πολλά άλλα που έχουν προηγηθεί) δεν τα βλέπουν οι πατέρες της μητροπόλεως Φλωρίνης που καλούν συχνά τον εν λόγω ρασοφόρο και τον τιμούν; Θα τρίζουν τα άγια λείψανα του αγίου Γέροντος Αυγουστίνου Καντιώτη! Σημεία των Καιρών! Η μητρόπολη που ήταν κάποτε το "Κάστρο της Ορθοδοξίας" έχει γίνει κέντρο διερχομένων Οικουμενιστών! Ίλεως γενού Κύριε!

Βασίλης Κερμενιώτης, εκπαιδευτικός, Πτολεμαϊδα

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο που ξεπερνούν τείχη διαίρεσης.
Λίγο χοντρά τα είπαν, αλλά αρκετά καλά.
Μπορεί να μη σας αρέσει, αλλά θα σας περάσει....

Ανώνυμος είπε...

Στο συστοιχο βιντεο με τον τιτλο
2 Il Credo recitato da S Emin za Elpidoforos
Ο Προυσης διδει ρεσιταλ μετα χειροκροτηματων του ακροατηριου , απαγγελων το Πιστευω κατα την διαρκεια ουνιτικης λατρειας ειδωλων και διδει λειτουργικο ασπασμο με τον αβαπτιστο ουνιτη ιερεα ειδωλων.
Ποιος θα τον φερει ενωπιον του αρμοδιου συνοδικου δικασυηριου?

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς, αγαπητέ ανώνυμε, οι διώξεις και οι ποινές επιφυλάσσονται για τους ομολογητές της πατρώας πίστεως όπως ο μακαριστός Νικόλαος Σωτηρόπουλος και όχι για τους παραβάτες των Θείων και Ιερών κανόνων.
Λ.Ν.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 6.58 εμείς δεν είμαστε τίποτε.Είμαστε περαστικοί όλοι. Είτε μας περάσει είτε όχι δεν έχει καμιά σημασία. Αύριο δεν υπάρχουμε. Υπάρχει όμως η αιώνια Αλήθεια. Αυτή θα μας κρίνει.Είναι αλήθεια, πως δεν κινούνται στα βήματα των αγίων. Αν υπάρχει αγάπη στον καθένα μας αληθινή, δεν δημιουργούμε αντιπαλότητες τύπου ποδοσφαιρικών ομάδων ή πολιτικών κομμάτων ή ιδεολογιών, αλλά στηρίζουμε ο ένας τον άλλον στο κατά δύναμη αφυπνιστικώς. Το σημείωμά σου φαίνεται ότι κρύβει μια εμπαθή διάθεση και είναι κρίμα. Αν βέβαια είσαι Ορθόδοξος βαπτισμένος, ακόμη χειρότερα. Καλή μετάνοια να `χουμε.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com