31 Αυγ 2014

Οικουμενιστική υποδοχή Ιερών Λειψάνων από την Σιμωνόπετρα στην Πολωνία (Φωτό & Βίντεο)Το Σάββατο 16 Αυγούστου 2014, λίγο μετά 18:00 μ.μ. έφτασαν στην Πολωνία τα Ι. Λείψανα του Τιμίου Σταυρού και της Αγ. Ισαποστόλου Μαρίας της Μαγδαληνής.
Τα Ι. Λείψανα συνοδεύονταν από έξι Μοναχούς από την Ι. Μονή Σίμωνος Πέτρας του Αγίου Όρους, με επικεφαλής τον Καθηγούμενο της Ι. Μονής Αρχιμανδρίτη Ελισαίο.

Στην είσοδο του Ι. Καθεδρικού Ναού της αγ. ισαποστόλου Μαρίας Μαγδαληνής τα Ι. Λείψανα και τους Αγιορείτες Πατέρες υποδέχτηκε ο Μακαριώτατος Μητροπολίτης Βαρσοβίας και πάσης Πολωνίας κ. Σάββας μαζί με τον Σεβασμιώτατο Επίσκοπο Μπομπρούϊσκ και Μπύχωβ κ. Σεραφείμ (Εκκλησία Λευκορωσίας).
Λείψανα του Τιμίου Σταυρού και του Αγίου ..  Η Μαρία η Μαγδαληνή Ορθόδοξη Εκκλησία στο Wroclaw
Καρδινάλιος και Αρχιεπίσκοπος Henryk Gulbinowicz Ιερεμίας

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΒΙΝΤΕΟ 

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι παπικοί παραδέχονται τα άγια λείψανα, και τα προσκυνούν.
Είναι παράξενο που τα προσκύνησαν στην Πολωνία ?

Αντιοικουμενιστής είπε...

Όσοι αδελφοί χριστιανοί επισκέπτεσθε το Αγιόνυμον Όρος παρακαλείσθε, εν απολύτω ηρεμία, όπως αφηρέσητε εκ του καταλόγου των προορισμών υμών την ιεράν Μονήν Σίμωνος Πέτρας, έως η αδελφότης της εν λόγω Ιεράς Μονής εκδηλώση την πλήρην μετάνοιάν της δια την ασχήμιαν ταύτην. Η ηγεσία της εν λόγω Ιεράς Μονής έχει προκαλέσει και εις το παρελθόν πολλαπλώς και πολυτόπως με απαράδεκτας υποχωρήσεις και συγκαταβάσεις εις τον οικουμενισμόν και εις ανθρώπους οίοι ευαγγελίζονται μιαν "νέαν τάξιν" εις την Αγίαν Ορθόδοξον Εκκλησίαν. Φεύγετε μακράν των οικουμενιστών ως τις φεύγει εκ του όφεως. Αδελφοί, γρηγορείτε και προσεύχεσθε...

Ανώνυμος είπε...

.....απ εξω επικαλυψη ορθοδοξιας και εσωθεν η παναιρεσις σαπιζει οστα αντι να τα αγιασει......
Λυπουμεθα,
Αλλαζει με τους καιρους η ορθη πιστις;;;
Το σκοτος της Δυσεως,η απορριψις Του Αγ.Πνευματος και ημεις μεθ αυτων,συμμετεχοντες εις τα πονηρα τους εργα,μια βαθμιδα κατωτερω των αυτοκτονουντων...

Ανώνυμος είπε...

Nεοι Βεκκοι οι Σιμωνοπετριτες! Αίσχος

Ανώνυμος είπε...

χαλασε ο κοσμος χαλασαν και οι μοναχοι ! Αισχος

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το μοναστήρι έχει σχέση και με το διαβόητο οικουμενιστικό και μεικτό μοναστήρι του Bose.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com