29 Σεπ 2010

Γενική Συνέλευση Επισκόπων Ευρώπης στο Ζάγκρεπ

Στη Γενική Συνέλευση του Συμβουλίου Επισκόπων Ευρώπης θα παραστεί ο Αρχιεπίσκοπος Μαρωνιτών Ιωσήφ Σουέηφ εκπροσωπώντας την Κύπρο. Κεντρικό θέμα της Συνόδου για το 2010, που θα πραγματοποιηθεί στο Ζάγκρεμπ, είναι ''Η οικογένεια και η Δημογραφία στην Ευρώπη''.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση η συνεδρία θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 3 Οκτωβρίου και θα επικεντρωθεί επίσης σε θέματα όπως τα ΜΜΕ, η μετανάστευση, το περιβάλλον, η δικαιοσύνη και η ειρήνη, η κατήχηση, τα σχολεία και τα πανεπιστήμια και ο οικουμενικός διάλογος.

Θα συζητηθεί ακόμη το 2ο Καθολικό και Ορθόδοξο φόρουμ το οποίο θα λάβει χώρα στην Ρόδο στα μέσα Οκτωβρίου με θέμα τις σχέσεις εκκλησίας και κράτους.

«sigmalive»29/09/2010

1 σχόλιο:

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

- "Θα συζητηθεί ακόμη το 2ο Καθολικό και Ορθόδοξο φόρουμ το οποίο θα λάβει χώρα στην Ρόδο στα μέσα Οκτωβρίου με θέμα τις σχέσεις εκκλησίας και κράτους."

- Σχέσις άσχετος σχετικά ασχέτων, πλην κατεχόντων βακτηρίας προς υποστήλωση του σχετικού τους έργου : Να ενωθούν όλοι και όλα "δι΄ ευχών των αγίων πατέρων" της αγάπης, του αγαπισμού και της διπλωματίας.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com