21 Νοε 2018

Ακριβοπούλου, αυτό δεν είναι πυρετός, είναι εμετός.

Η Ακριβοπούλου νομίζει ότι επειδή ζήτησε «συγνώμη» από τους Μητροπολίτες, ο κόσμος δεν μπορεί να διακρίνει από τα λεγόμενά της την φαρμακερή προσπάθεια που κατέβαλε να ακολουθήσει την πεπατημένη και γνωστή πια σε όλους μας οδό της στοχοποίησης και της ταμπελοποίησης.

 Προχωρεί δε ένα βήμα παρά πέρα, δίχως στοιχεία φυσικά, να υπονοήσει γελοίες σκευωρίες και σενάρια για να «εξηγήσει» τι συνέβη στους κόλπους της Εκκλησίας που αντιστέκεται στα αφεντικά της που την διόρισαν στο κανάλι. Έτσι δουλεύει η «δημοσιογραφία» στο βοθροκάναλο των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που πληρώνουμε με το υστέρημά μας ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.
ΔΕΝ μιλάμε πια ΜΟΝΟ για ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ, εδώ το επίπεδο έχει πέσει ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ. Μιλάμε για ωμή ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗ του καφενείου, της Σούλας και της Κούλας. Και αυτό το ΑΙΣΧΟΣ το πληρώνουμε.
Στον κόσμο της προδοτικής και πιο απεχθούς κυβέρνησης που έχει δει ποτέ η Ελλάδα, τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ έπαψαν πια να έχουν σημασία. Το «αφήγημα» του «χρυσαγίτη» κάνει για όλες τις δουλειές. Η Ακριβοπούλου απέδειξε για άλλη μια φορά πόσο απαραίτητη τους είναι η Χρυσή Αυγή. Κάθε φορά που ένας σώφρων άνθρωπος αντιστέκεται στις ακραίες πολιτικές τους, τον πετάνε στον «κάδο» της Χρυσής Αυγής για να μην νοιώθουν την υποχρέωση να απαντήσουν. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, ξεπλένοντας τις αλητείες τους στην Χρυσή Αυγή, φαντασιώνονται ένα «ηθικό πλεονέκτημα» στο συγχυσμένο μυαλό τους, το οποίο θεωρούν ότι τους απαλλάσσει από την υποχρέωση να δίνουν εξηγήσεις για αυτά που κάνουν. ΟΛΑ πιστεύουν ότι μπορούν να τα κάνουν έτσι, ακόμη και να μας ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ για αυτό το αόρατο «ηθικό πλεονέκτημα».
Εν έτη 2018, το ΜΟΝΟ «προσόν» του «δημοσιογράφου» στην κρατική τηλεόραση είναι να είναι σκέτος ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ.
ΤΡΙΑ ΚΩΘΩΝΙΑ «δημοσιογράφοι» κάθονταν δίπλα στην Ακριβοπούλου την ώρα που ξέρναγε εμετικές ψευδείς συκοφαντίες, ως «μάρτυρες πιστοποίησης» των λεχθέντων. ΟΥΔΕΙΣ γνώριζε να της πει, ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΤΙ ΛΕΣ;; Λοβοτομημένοι όλοι τους με το νεοταξικό αφήγημα της ΦΑΣΙΣΤΕΡΑΣ ασκούν το «επάγγελμα» της δημόσιας διαπόμπευσης.
«Δημοσιογράφος» Ακριβοπούλου: Υπάρχει ένας σκληρός πυρήνας -και θα το πω ευθαρσώς- τριών ακροδεξιών τουλάχιστον και δεν το λέω εγώ, οι ίδιοι έχουν τοποθετηθεί υπέρ, με ακροδεξιές θέσεις. Αναφέρομαι στους τρεις σκληρούς Μεσσηνίας, Καλαμάτας [σ.σ. Χρυσόστομος εις διπλούν!!], και Πειραιώς. Σε κατά καιρούς τοποθετήσεις…
«Δημοσιογράφος»: Ξέχασες τον Αμβρόσιο Αιγιαλίτιδος. [σ.σ. ζώνης!!]
«Δημοσιογράφος» Ακριβοπούλου: Αιγιαλείας. Θέλω να πω δηλαδή ότι ο σκληρός πυρήνας με ακροδεξιές θέσεις, με συμπάθεια που δεν την κρύβουν σε κατά καιρούς δηλώσεις προς την Χρυσή Αυγή και τον χρυσαυγιτισμό -δεν εννοώ μόνο την Χρυσή Αυγή ως μόρφωμα- δεν το κρύβουν. Εδώ αυτό φαίνεται ότι λειτούργησε συντονισμένα στους κόλπους της Εκκλησίας, έτσι;»
Εάν επρόκειτο για άλλους ανθρώπους που δεν είχαν την δυνατότητα να απειλήσουν με μηνύσεις, οι ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ του βοθροκάναλου θα διαδίδονταν ΟΠΩΣ ΤΟΣΕΣ ΑΛΛΕΣ, για να πιάσουν ρίζες, να συσκοτίσουν και να υποτάξουν το φρόνημα αντίστασης των Ελλήνων.
Η ΜΙΑ ΑΜΑΡΤΙΑ ΟΜΩΣ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, και όταν η «δημοσιογράφος» αναγκάστηκε να δει τα στοιχεία που όφειλε να γνωρίζει, αλλά έπαψε να νοιώθει την ανάγκη να γνωρίζει εδώ και χρόνια διότι το «επάγγελμα» της «δημοσιογραφίας» έχει μπει στον «αυτόματο» της ΩΜΗΣ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗΣ των διαφωνούντων, κατέφυγε σε δηλώσεις που δεν προκύπτουν από πουθενά και έρχονται σε ευθεία αντίθεση με τα προλεχθέντα. Έτσι, για να καταλάβουμε το ηθικό τους υπόβαθρο και πόσο αναίσχυνταξεφουρνίζουν τα ψεύδη τους:
«Δημοσιογράφος» Ακριβοπούλου: «Αλλιώς τους είχα στο μυαλό μου, ακριβώς για να επισημάνω το γεγονός ότι είναι από τους ελάχιστους Μητροπολίτες οι οποίοι έχουν πάρει ανοιχτά θέση ενάντια της Χρυσής Αυγής και έχουν δεχθεί επιθέσεις από άλλους Μητροπολίτες. Τον Αμβρόσιο Αιγιαλείας και Καλαβρύτων είχα στο μυαλό μου -το είπαμε κιόλας χθες-, ο οποίος υπήρξε ταγματάρχης της χωροφυλακής επί χούντας και ήταν και μία δύσκολη μέρα χθες διότι ήμασταν και οι τρεις με πυρετό..»!!
Ποιό ήταν το θέμα μας; Α ναι. Το «ουδετερόθρησκο κράτος», η ΚΛΟΠΗ της εκκλησιαστικής περιουσίας από την άθεη και υποχείριο των ξένων κυβέρνηση, και ο διωγμός 10 χιλιάδων Κληρικών. Το πως καταλήξαμε τώρα στον Μητροπολίτη Καλαβρύτων που «υπήρξε ταγματάρχης της χωροφυλακής επί χούντας» αυτοί και ο αντι-«θεός» τους το ξέρουν….
Φαίη για το ΑΒΕΡΩΦ
Δείτε σχετικά και:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com