25 Απρ 2011

Μεγάλο πρόβλημα στις ΗΠΑ η εφηβική πορνεία

Όσοι στην Ελλάδα προωθούσαν το μάθημα της Σεξουαλικής Αγωγής έλεγαν ότι : «Στην Αμερική, σε Πολιτείες που το πρόγραμμα σεξουαλικής αγωγής έχει ήδη μπει σε σχολεία, οι άνθρωποι σέβονται πολύ περισσότερο τον εαυτό τους, έχουν καλύτερη σεξουαλική ζωή και λιγώτερα ψυχικά προβλήματα, όπως αποδεικνύουν σχετικές μελέτες που έχουν γίνει». (kikitriantafylli/)

Στις Η.Π.Α. όμως «Το μάθημα συνέβαλε αποφασιστικά στη σεξουαλική αποχαλίνωση των νέων, στην οργάνωση μικρών συμμοριών με σεξουαλικούς δεσμούς, την αύξηση των εγκύων μαθητριών, των αφροδισίων νοσημάτων και της παιδικής εγκληματικότητας.Σύμφωνα με τη Διεθνή Οργάνωση Υγείας, οι Η.Π.Α. κατέχουν τη δεύτερη θέση, μετά τη Σουηδία, στα κρούσματα βλενόρροιας». ( Περί Σεξουαλικής Αγωγής)

Σημερινό δημοσίευμα (antinews/) δείχνει πως η μάστιγα της μαθητικής πορνείας, πήρε διαστάσεις εκεί που έγινε απομυθοποίηση του σεξ και εφαρμόζεται με επιμονή το μάθημα της Σεξουαλικής Αγωγής :

Η πορνεία ανήλικων κοριτσιών στην Αμερική μοιάζει πολύ με την αντίστοιχη της Καμπότζης. Αυτό αναφέρει σε άρθρο της η εφημερίδα New York Times.

«Η εφηβική πορνεία αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Αμερική», λέει. Οι κοπέλες αυτές είναι θύματα, και όχι εγκληματίες, αλλά το αμερικανικό ποινικό σύστημα δεν το καταλαβαίνει.

«Η αστυνομία και οι εισαγγελικές αρχές πρέπει να κυνηγάνε τους προαγωγούς και όχι τα 12χρονα κορίτσια… και ίσως θα πρέπει να αρχίσουν να κυνηγάνε και τους πελάτες».

Το άρθρο της εφημερίδας έχει ως αφορμή ένα νέο βιβλίο που κυκλοφόρησε με τίτλο Girls Like Us, που το έγραψε η Rachel Lloyd, μια πρώην ανήλικη πόρνη και στρίπερ, η οποία γλίτωσε από τον μαστροπό της, όταν αυτός την έδειρε σχεδόν μέχρι θανάτου.

Τα απομνημονεύματα της είναι σαν ένα παράθυρο στο εμπόριο λευκής σαρκός της Αμερικής. «Οι περισσότεροι Αμερικάνοι νομίζουν πως το trafficking αφορά κυρίως στο Μεξικό, ή στην Ασία, ή και στη Ρωσία, τα κορίτσια των οποίων καταλήγουν σε αμερικανικούς οίκους ανοχής… τις περισσότερες όμως φορές, πρόκειται για Αμερικανίδες κοπέλες, που έχουν φύγει απ το σπίτι τους… μπορεί να φαίνεται ότι προσφέρουν τις ερωτικές τους υπηρεσίες εθελοντικά, αλλά συνήθως ελέγχονται από βίαια κυκλώματα που τις εκμεταλλεύονται οικονομικά».

S.A.-New York Times

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com