6 Μαΐ 2020

Νέα Δημοκρατία με προφίλ Σύριζα (Μοναχός Αρσένιος Σκήτης Κουτλουμουσίου)


Άγριος καβγάς ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ με κατηγορίες για συνωμοσίες και ...
Νέα Δημοκρατία με προφίλ Σύριζα
Όταν ανέδειξε η ψήφος των πονεμένων Ελλήνων τη Νέα Δημοκρατία νικήτρια στις περσινές βουλευτικές εκλογές, οι Έλληνες  ένιωσαν μια ανακούφιση, αφού επιτέλους γλίτωσαν από τον εφιάλτη Σύριζα. Γλίτωσαν από τον εφιάλτη της προδοσίας και του εθνομηδενισμού, γλίτωσαν από τον εφιάλτη της αισχύνης για την χώρα που διέσυρε τη νεολαία μας ψηφίζοντας νομοσχέδιο στη βουλή για την αλλαγή του φύλου στην ηλικία των 15 ετών. Γλίτωσαν επίσης από τον εφιάλτη των επερχόμενων μυρίων κακών που δεν πρόλαβαν να τα πραγματοποιήσουν. Ένα από τα κακά που δεν πρόλαβαν να τα υλοποιήσουν είναι η διάλυση της Εκκλησίας μας και ο διασυρμός του κλήρου με δεξί τους χέρι τον θλιβερό αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο. Θα λέγαμε πως ήταν ο εφιάλτης που εξακολουθεί ακόμη να υπάρχει.

Κατά τους πρώτους μήνες της κυβέρνησης της ΝΔ όλοι οι πονεμένοι Έλληνες πατριώτες είχαν γεμίσει αισιοδοξία και άνθιζε η χαρά στα πρόσωπα τους. Όμως τι έγινε στη συνέχεια; Γιατί ξαφνικά έπεσε βαριά απογοήτευση στους Έλληνες πατριώτες; Μα άρχισαν να βγαίνουν σιγά-σιγά οι πρώτοι πικροί καρποί της παρούσας κυβέρνησης. Και αυτό δεν είναι τυχαίο, αφού τα πρώτα σημάδια που προϊδέαζαν για το τι θα επακολουθήσει φάνηκαν όταν δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης λίγο πριν βγει πρωθυπουργός ότι θα σεβαστεί την προδοσία των Πρεσπών για το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας! Μα πως μπορούσε να μη δεχτεί μια τέτοια απόφαση που ήταν εντολή της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ; Μιας Λέσχης που μην ξεχνάμε πως ο κ. Μητσοτάκης είναι μέλος αυτής. Φυσικά μη φανταστούμε πως είναι από τα πρωτοκλασάτα μέλη, το πιο πιθανόν είναι να είναι ένας από τους κομπάρσους, όμως αυτό φτάνει ώστε να είναι υποχρεωμένος να εκτελεί τα κελεύσματα της παράνομης αυτής Λέσχης. Φυσικά όλοι μας γνωρίζουμε πως η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ είναι ο επεξεργαστής και εκτελεστής των πορισμάτων των πρωτοκόλλων των Σοφών της Σιών.
Έτσι λοιπόν η απογοήτευση άρχισε να ζωγραφίζεται ξανά στα πρόσωπα των Ελλήνων. Και όταν η κ. Κεραμέως, υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, έβγαλε το θλιβερό προσωπείο ενάντια στο μάθημα των θρησκευτικών, τότε οι Έλληνες ένιωσαν πως ο εφιάλτης του Σύριζα είναι ακόμη εδώ! Το δε αποκορύφωμα της απάτης της ΝΔ που εξαπάτησε τους Έλληνες πατριώτες φάνηκε με την εμφάνιση της επιδημίας του κορωνοϊού. Εδώ νομίζω πως ο πιο αισιόδοξος νεοδημοκράτης έπεσε από τα σύννεφα μη μπορώντας να πιστέψει εάν πραγματικά κυβερνά τη χώρα μας η ΝΔ. Οι νεοδημοκράτες βλέπουν γαλάζιες σημαίες στα γραφεία του πρωθυπουργού και των υπουργών, όμως οι νόμοι που αυτοί ψηφίζουν και οι πράξεις τους είναι κατεξοχήν πανομοιότυποι με του Σύριζα! Αλήθεια, τι είναι αυτό που αντικρίζουν οι οπαδοί της ΝΔ; Είναι στα αλήθεια τα μέλη αυτής της κυβέρνησης πολιτικοί απόγονοι και συνεχιστές του αείμνηστου Κωνσταντίνου Καραμανλή; Συγχωρέστε με δεν έχω καμιά διάθεση να πολιτικολογήσω, αλλά δυστυχώς τυγχάνει να ακούω τα πικρά παράπονα ορισμένων οπαδών της ΝΔ που προσδοκούσαν πως το κόμμα τους θα τους έσωζε από τον εφιάλτη της αθεΐας του Σύριζα. Όμως τώρα τι είναι αυτό που βλέπουν; πώς μπορούν να πιστέψουν ότι η ΝΔ έκλεισε τους ιερούς ναούς; Πώς μπορούν να πιστέψουν ότι το πατριωτικό κόμμα θα τους απαγόρευε τη Θεία Κοινωνία και μάλιστα τις άγιες ημέρες του Πάσχα; Πώς μπορούν να πιστέψουν ότι διέσυραν με πρόστιμα και δικαστήρια πολλούς ευλαβείς ιερείς που μετέδωσαν τη Θεία Κοινωνία σε αρρώστους συνάνθρωπους μας; Αλήθεια πώς μπορούν να πιστέψουν ότι ο κ. Μητσοτάκης μαζί με τον δήμαρχο Αθηναίων τον κ. Μπακογιάννη επευφημούσαν την καλλιτέχνιδα Άλκηστη Πρωτοψάλτη σε περιοδεία της πάνω σε καρότσα αυτοκίνητου με πλήθος κόσμου γύρω της, ενώ με τη λιτανεία της Παναγίας Τρυπητής στο Αίγιο έπεσαν τιμωρίες και πρόστιμα; Ω! προδομένε ψηφοφόρε της ΝΔ, τι είναι αυτά που αντικρίζεις; πώς να πιστέψεις ότι το φιλόχριστο πατριωτικό σου κόμμα έγινε ξαφνικά σκληρός διώκτης της πίστεως και της πατρίδος σου; Ω! προδομένε ψηφοφόρε νεοδημοκράτη, αλήθεια πώς μπορείς να πιστέψεις ότι το πατριωτικό σου κόμμα έπραξε αυτά που ίσως δε θα τολμούσε να τα πράξει ο άθεος Σύριζα; Μάλιστα αγαπητοί, μου λένε μερικοί από τους κύκλους του Σύριζα, πως αν βρισκόταν ακόμη στην κυβέρνηση ο Σύριζα δεν θα τολμούσε να κλείσει τους ιερούς ναούς, ούτε φυσικά θα στερούσε τη Θεία Κοινωνία από τους πιστούς. Να λοιπόν που το τόλμησε η ΝΔ το κόμμα που αυτοδιαφημίζεται ως προασπιστής στη διαφύλαξη της πίστεως και της πατρίδος μας! Και τώρα τι μέλει γενέσθαι; Τι θα πράξουν στη συνέχεια οι προδομένοι ψηφοφόροι της ΝΔ; μα θα πράξουν το αυτονόητο, ο νοών νοείτω….
ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στο χρόνο που η Ν.Δ. ήταν αντιπολίτευση ποιές ενδείξεις σεβασμού της ορθόδοξης παράδοσης είχαν οἱ ψηφοφόροι της ; καμμία !
Καιρίδης Υποψήφιος με Ν.Δ. για Ευρωβουλή (1919), εθνομηδενιστής. Είμαστε παιδιά των οθομανών !
Ο αρχηγός της Ν.Δ. Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
- Γιατί δεν τοποθετήθηκε για την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών; (επί ΣΥΡΙΖΑ)
- Με εντολή του οι βουλευτές απέσυραν την υπογραφή τους για το "Τάμα του Έθνους".
- Κακή η Συμφωνία των Πρεσπών αλλά θα τη σεβαστώ !
δήλωσή του "Mεγάλη η απώλεια της πρώτης γυναίκας προέδρου του Ευρωκοινοβουλίου Σιμόν Βέιλ, που πρωτοστάτησε στη νομιμοποίηση των αμβλώσεων στη Γαλλία."

ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ;; .....προδομένε ψηφοφόρε της ΝΔ, τι είναι αυτά που αντικρίζεις; πώς να πιστέψεις ότι το φιλόχριστο πατριωτικό σου κόμμα έγινε ξαφνικά σκληρός διώκτης της πίστεως και της πατρίδος σου;.......!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΕΙΨΙΝ ΑΞΙΩΝ ΗΓΗΤΟΡΩΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΙΝ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Αχ, πάτερ μου, το κακό είναι πως και οι επίσκοποι αναπαυόμενοι στην "χαίρειν εκτιμήσεως" κατάσταση από τον Καίσαρα, εδώ και δεκαετίες τουλάχιστον, θα έπρεπε να είχαν δώσει το σύνθημα της απεξάρτησης από τον κομματισμό. Τώρα που στριμώχτηκαν, προσπαθούν να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα με παιδαριώδεις και γελοίες προφάσεις, αφού αδυνατούν να παραμείνουν με αξιοπρέπεια στο ύψος των περιστάσεων.

Ανώνυμος είπε...

χιλια μπραβο στον μοναχό για το αφυπνιστικο κειμενο του. Αν και οι περισσοτεροι οπαδοι των κομματων [τα λεγομενα κομματοσκυλα] επιλεγουν να κοιμουνται [δηλ. αει πλανωνται] Γ.Π.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com