22 Σεπ 2018

Τι θα συμβεί στην Ελλάδα αν δώσουμε το όνομα Μακεδονία

«Κινδυνεύουμε να μας λεηλατήσουν εχθροί και φίλοι τις επόμενες δεκαετίες» (Βίντεο)
Συγκλονιστική ανάλυση για το τι πρόκειται να συμβεί στην Ελλάδα αν δώσουμε το όνομα «Μακεδονία» στην ΠΓΔΜ κάνει ο Σάββας Καλεντερίδης.«Θα μας επιστρέψουν να έχουμε μια περιφέρεια Μακεδονία.
Αλλά όταν κάποιος βλέπει στο χάρτη από πάνω ένα κράτος Μακεδονία και κάτω μια περιφέρεια Μακεδονία, αυτομάτως θα σκεφτεί ότι αυτά πρέπει να ενωθούν. Και δεν θα πάει το κράτος στην περιφέρεια αλλά η περιφέρεια στο κράτος. Αρα το όνομα ανεξαρτήτως των δεσμεύσεων της ΠΓΔΜ, θα είναι πηγή αέναου αλυτρωτισμού για τους επόμενους αιώνες.
Αν οι πολιτικοί μας υπογράψουν κόντρα στη βούληση των πολιτών θα είναι σα να έχουμε υπογράψει με σφραγίδες… πάρτε την κυριότητα της Μακεδονίας και από δω και στο εξής, ότι αφορά τη Μακεδονική ιστορία και το Μακεδονικό έθνος, θα το σφραγίζουν και θα το υπογράφουν οι Σκοπιανοί γιατί θα είναι το Μακεδονικό κράτος. Αρα χάνουμε ιστορικό έρμα οι Ελληνες και δίνουμε μήνυμα ότι τα βγάλαμε όλα στο σφυρί, πάμε να πάρουμε και εμείς το Αιγαίο θα πουν οι Τούρκοι. Κινδυνεύουμε να μας λεηλατήσουν εχθροί και φίλοι τις επόμενες δεκαετίες», λέει μεταξύ άλλων ο κ. Καλεντερίδης.
Ακούστε τη συγκλονιστική ανάλυση στο 32 λεπτό  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com