5 Μαΐ 2009

Μερικές ακόμη ευκαιρίες για να ακουστούν οι θεολογικές απόψεις .


Όπως είχαμε αναφέρει το ΥΠΕΠΘ απέκτησε blog http://www.meafora.gr/ http://www.meafora.com/ όπου μπορούν όλοι να εκφράζουν τις απόψεις τους για το Διάλογο στην εκπαίδευση.
Διαβάζουμε ακόμη για την κυβέρνηση στον «Ελεύθερο Τύπο» (e-tipos.com) ότι : «Ήδη η νεοσυσταθείσα γραμματεία νέων τεχνολογιών δημιούργησε μπλογκ για τις ευρωεκλογές (http://blog.nd.gr/)και ξεχωριστή σελίδα στο facebook (και εδώ) (το γνωστό σάιτ κοινωνικής δικτύωσης),ενώ μέσα στην προσεχή εβδομάδα θα «ανέβει» η ανανεωμένη ιστοσελίδα της Ν.Δ. στο Διαδίκτυο, αλλά και το κανάλι του κόμματος στο YouTube, ενώ θα αποκτήσει παρουσία και στο Twitter».
Όλοι οι εκπαιδευτικοί θεολόγοι, αλλά και καθένας που κρατά ακόμη μέσα του άσβεστη τη φλόγα της πίστεως καλείται να συμμετέχει στο διαδικτυακό διάλογο για την παιδεία αναπτύσσοντας μέσα από τα blog http://www.meafora.gr%20-http//www.meafora.com/http://www.meafora.com/ αλλά και (http://blog.nd.gr/)και facebook (και εδώ) τις θέσεις του για το μάθημα των Θρησκευτικών, το χαρακτήρα του μαθήματος και τα νέα βιβλία. Πιστεύουμε ότι τόσο ο νέος υπουργός και ιδίως ο πρωθυπουργός, είναι για τα θέματα αυτά ανενημέρωτοι από τους συμβούλους τους.
Πρέπει, με κάθε τρόπο να γνωρίσουν, ότι αυτοί που χτυπήσαν τα Θρησκευτικά και την Ιστορία με φαιδρά επιχειρήματα, δεν πρέπει να συνεχίσουν το διαβρωτικό έργο τους.
Ανάκληση των εγκυκλίων του καλοκαιριού ΤΩΡΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com