5 Μαΐ 2009

Η «προσφορά» της Σεξουαλικής Αγωγής στα παιδιά.


Τα βιβλία «Σεξουαλικής αγωγής» που θα πάρουν από το Σεπτέμβριο - σύμφωνα με τα μέχρι τώρα σχέδια - τα παιδιά των δημοτικών σχολείων της χώρας, είναι γραμμένα από το νευρολόγο-ψυχίατρο κ. Θάνο Ασκητή. «Διά μέσου σκίτσων του Σπύρου Ορνεράκη», είπε ο κ. Θάνος Ασκητής, «το παιδί είναι πιο εύκολο να επικοινωνήσει με το σώμα του, με τη μοναδικότητά του, να καταλάβει το ίδιο τι είναι, αγόρι ή κορίτσι, να δει τις διαφορές που έχει το σώμα του και να αντλήσει τα πρώτα μηνύματα επικοινωνίας, αναγνώρισης και σωματικής ταυτότητας».
Η προσφορά λοιπόν της Σεξουαλικής
Αγωγής στα παιδιά είναι μεγάλη!!!, αυτό δείχνει και η παρακάτω είδηση από την Αυστραλία. Νεαρό κορίτσι αφού επικοινώνησε με το σώμα του, με τη μοναδικότητά του, κατάλαβε το ίδιο τι είναι, αγόρι ή κορίτσι, είδε τις διαφορές που έχει το σώμα του και άντλησε τα πρώτα μηνύματα επικοινωνίας, αναγνώρισης και σωματικής ταυτότητας.
Στη συνέχεια
«Δικαστήριο της Μελβούρνης έδωσε άδεια στη 17χρονη να προχωρήσει σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης μαστών. Η κοπέλα, η οποία χρησιμοποιούσε στο δικαστήριο το (ανδρικό) όνομα «Αλεξ» και νιώθει, κατά δήλωσή της, «αγόρι», υποβάλλεται από την ηλικία των 13 ετών σε ορμονική θεραπεία προκειμένου να μην έχει εμμηνόρροια. Αναγκάστηκε να προσφύγει στα δικαστήρια καθώς δεν είχε συμπληρώσει τα 18, ηλικία κατά την οποία δεν θα χρειαζόταν δικαστική άδεια για να επιχειρήσει να αλλάξει φύλο. Η απόφαση του δικαστηρίου ωστόσο εξόργισε καθολικές οργανώσεις, ενώ κάποιοι ανέφεραν την περίπτωση άνδρα ο οποίος υπεβλήθη στη Μελβούρνη σε εγχείρηση αλλαγής φύλου στην ηλικία των 20 ετών και σήμερα έχει προσφύγει στη Δικαιοσύνη κατά των γιατρών».(Βήμα 05/05/2009)
Στην Αυστραλία εκτός από το "Κόμμα του Σεξ" τα παιδάκια ηλικίας μέχρι και 10 ετών διδάσκονται από το δημοτικό σχολείο τα πάντα γύρω από το σεξ προκειμένου να αποφεύγονται όπως λένε οι εγκυμοσύνες και οι σεξουαλικά μεταδιδόμενες ασθένειες μεταξύ των νέων.!!!
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ…
Δείτε και:
ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com