26 Δεκ 2021

Ο Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος για τις ύβρεις Μόσιαλου

Μετά το πέρας της Χριστουγεννιάτικης Θείας Λειτουργίας, ενώπιον πλήθους Πατρέων πιστών, παρουσία του Υφυπουργού Εξωτερικών κ. Ανδρέα Κατσανιώτη, βουλευτών, εκπροσώπων αρχών και φορέων, 

του Προέδρου του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος και άλλων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος, αφού μίλησε για το βαθύ νόημα και σωτήριο μήνυμα της Εορτής των Χριστουγέννων, αναφέρθηκε στο θέμα της ύβρεως προς το Πανάγιον πρόσωπο του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και της Πανάγνου και Αειπαρθένου Θεοτόκου, από τον Ηλία Μόσιαλο.

Όπως είπε ο Σεβαμιώτατος, για τον ασεβέστατο Ηλία Μόσιαλο απάντησε και απαντά ο Ορθόδοξος Ελληνικός Λαός με την συμμετοχή του στην λειτουργική ζωή της Εκκλησίας και στην Θεία Κοινωνία και παρακάλεσε τον Υφυπουργό να μεταφέρει την αγανάκτηση του ευσεβούς λαού προς τον Πρωθυπουργό για την υβριστική στάση του εκπροσώπου της Ελλάδος στους διεθνείς Οργανισμούς για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Ουδείς έχει το δικαίωμα να εμπαίζει την Ορθόδοξο πίστη, να διακωμωδεί τα Θεία, αλλά και να προσβάλλει τα θρησκευτικά πιστεύματα οιουδήποτε ανθρώπου. Προσευχόμεθα ο Θεός να ελεήσει τον συγκεκριμένο και τους ομοίους του και να τους φωτίσει, ώστε να μετανοήσουν και να εκζητήσουν το έλεός Του, τόνισε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος.

orthodoxianewsagency

Δείτε και

-Η Εκκλησία της Κρήτης για την βλάσφημη ανάρτηση Μόσιαλου

-Η Ιερά Σύνοδος σχετικά με την προσβλητική ανάρτηση του κ. Ηλία Μόσιαλου σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης

-Ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ.Σεραφείμ κατά Μόσιαλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com