15 Ιαν 2018

Ο αγώνας για την Μακεδονία μας (Ἀρσένιος μοναχὸς, Σκήτη Κουτλουμουσίου -Ἅγιον Ὄρος)

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΟΝΑΧΟΣ
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ
            Το έχω πει και άλλες φορές, πως αυτή η σημερινή κυβέρνηση δεν είναι πολιτικό κυβερνητικό κόμμα, αλλά εγκληματική οργάνωση και αυτό το απέδειξε η ίδια, με τα εγκληματικά νομοσχέδια που ψήφισε στην Βουλή.

 Ας μας πουν οι κυβερνώντες, ποιούς ρωτήσανε και ψηφίσανε το νομοσχέδιο της αλλαγής φύλου; Αυτό δεν είναι έγκλημα προς την νεολαία μας; Τώρα μάλιστα, έχουν αποθρασυνθεί πάρα πολύ και θέλουν να μας ντροπιάσουν την Μακεδονία μας, δίνοντας το ιερό αυτό όνομα, σε ένα γύφτικο κρατίδιο, που λέγεται Σκόπια. Ποιόν ρωτήσανε; Κάνανε δημοψήφισμα, να δούνε τί θέλει ο ελληνικός λαός, που του ανήκει η Μακεδονία; Μήπως νομίζουν, πως η Μακεδονία είναι κάτι δικό τους ιδιωτικό, για να την κάνουν ό,τι θέλουν; Πού ακούστηκε Έλληνες να ξεπουλάνε την πατρίδα τους; Δεν είναι εσχάτη προδοσία και μεγάλο έγκλημα, όταν ξεπουλάμε την πατρίδα μας; Να λοιπόν, που μόνοι τους αποδεικνύουν, πως είναι εγκληματική οργάνωση και όχι κυβερνόν κόμμα.
            Ο Αρχιεπίσκοπος τί κάνει; Γιατί δεν θέλει να συμμετάσχει στα συλλαλητήρια εναντίον αυτής της εγκληματικής αποφάσεως; Δεν τον ενδιαφέρει το θέμα της Μακεδονίας; Δεν ανήκουν οι Μακεδόνες στην ποιμαντορία του; Γιατί Μακαριώτατε, δεν βγαίνετε πρώτος, να παραστείτε ως ποιμήν, στον αγώνα; Γιατί αφήνετε τα λογικά πρόβατά σας, αβοήθητα μόνα τους; Τώρα σας χρειάζεται ο λαός της Ελλάδος στο πλευρό του Μακαριώτατε και εσείς το αρνείσθε, με αποτέλεσμα να επισείετε επάνω σας τα λόγια του Ευαγγελιστή Ιωάννη που λένε: «ὁ μισθωτὸςδὲκαὶοὐκὢν ποιμήν, οὗοὐκεἰσὶτὰ πρόβατα ἴδια, θεωρεῖτὸνλύκονἐρχόμενονκαὶἀφίησιτὰ πρόβατα καὶ φεύγει». Έτσι αφήσατε και την νεολαία μας, στα χέρια των διεστραμμένων κυβερνώντων, που της προτείνει «νομίμως» να αλλάζει το φύλο από την ηλικία των δεκαπέντε χρονών! Ποιά ήταν η αντίδρασή σας Μακαριώτατε έναντι αυτού του στυγερού εγκλήματος; Απολύτως καμία. Αλλά αντί να σηκώσετε τα λάβαρα του αγώνα, εσείς μόνο χαμόγελα χαρίσατε στους ανόμους κυβερνώντες. Υπάρχει ακόμα χρόνος Μακαριώτατε, αν θελήσετε, να βγείτε από αυτήν την άκρατη σιωπή σας και να βγείτε πρώτος στον αγώνα, για χάρη της Μακεδονίας μας, για χάρη της νεολαίας μας και για χάρη της Ελληνορθοδοξίας μας. Αμήν, όλοι το ελπίζουμε και το ευχόμαστε, να μας δώσετε αυτήν την χαρά Μακαριώτατε. Εύγε, σε όσους Μητροπολίτες θα συμμετάσχουν, στα συλλαλητήρια υπέρ του αγώνος για την Μακεδονία μας. Κανείς Έλληνας να μην λείψει από αυτά τα συλλαλητήρια. Ήρθε η ώρα να αποδείξουμε όλοι μας, αν αγαπάμε την Ελλάδα μας και αυτό θα φανεί με την συμμετοχή μας στα συλλαλητήρια. Ευχόμαστε λοιπόν όλοι μας, η Υπέρμαχος Στρατηγός μας,Υπεραγία Θεοτόκος, να ευλογήσει αυτόν τον αγώνα και να ντροπιαστούν πάντες οι εχθροί της ελληνικής Μακεδονίας. Αμήν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com