23 Ιαν 2016

Διαχριστιανική οικουμενιστική κηδεία για την «μητέρα» του Οικουμενισμού στη Βιέννη (Φωτογραφίες)

Διαχριστιανική οικουμενιστική κηδεία για την «μητέρα» του οικουμενισμού στη Βιέννη , Chr. Gleixner , τελέσθηκε  στο κοιμητήριο Kagraner. Η Gleixner πέθανε στις 29 Νοεμβρίου 2015 στη Βιέννη και θεωρούνταν από τους οικουμενιστές «πρωτοπόρος της κατανόησης και της συμφιλίωσης των χριστιανικών εκκλησιών στην Αυστρία» γι΄αυτό και ονομάστηκε «μητέρα» του Οικουμενισμού.Στην κηδεία έλαβαν μέρος ο Παπικός Καρδινάλιος Κρίστοφ Σένμπορν, ο Ορθόδοξος Μητροπολίτης Αρσένιος (Καρδαμάκης) και ο Λουθηρανός “Επίσκοπος” Michael Bunker.

unknown
unknown
unknown
unknown
unknown
unknown
unknown
unknown
unknown

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν φοράνε πετραχίλι. Απλά παρίστανται.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 12:48 μ.μ.
Ωραία καραμέλα. Έτσι σου έμαθαν να λές; Να δικαιολογείς τα πάντα; Τίποτα δεν είναι όλα αυτά;
Ευστράτιος

Ανώνυμος είπε...


Και κλάμα οι οικουμενιστές, που έχασαν τη "μάνα" τους!!!! ευτυχώς που ζουν οι "πατεράδες" τους, που ακουν στο όνομα "ορθόδοξοι επίσκοποι", όπως και ο Αυτρίας κ. Αρσένιος, ο οποίος δεήθηκε για την ανάπαυση της ψυχής της "μακαρίτισσας"! να γελάμε ή να κλαίμε για το κατάντημά μας;
Πατέρες της Μονής Αγίου Αρσενίου Χαλκιδικής έχετε να πείτε τίποτε για το συμβάν και τον δικό σας Σεβ. "άγιο" Αυτρίας; Συνεχίζετε να τον στηρίζετε; Μήπως ήρθε η ώρα να κόψετε τους δεσμούς σας και να ανακελέσετε την αδελφότητα, που τον στηρίζει; Τι περιμένετε, να αρχίσει να δέεται "υπέρ του αγιωτάτου πάπα Φραγκίσκου"; Μην αμφιβάλετε ότι και αυτό θα γίνει σύντομα!!!!!!!!
Ανδρέας Πάτρα

Ανώνυμος είπε...

Σωστή τοποθέτηση απο τον Ευστράτιο.

Πολλοί απο τους Άγιους Μάρτυρες της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας, είχαν τις ίδιες προκλήσεις.
Τους έλεγαν οι ειδωλολάτρες να θυσιάσουν στα είδωλα (συμπροσευχή στο σατανά), να γλιτώσουν την ζωή τους και μετά ας γυρίσουν στα πιστεύω τους.

ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ!

Αδελφοί ή με το Χριστό ή με το διάβολο.....μεσαίες λύσεις δεν υπάρχουν!

Ανώνυμος είπε...

Διαβασε Ιωαννη Χρυσοστομο εσυ που λες δεν φορανε πετραχηλι διαβασε κατα Ιουδαιον λογοι 1ος 4ος και 8ος και μετα συζηταμε να δουμε ποιος εχει δικαιο ο Αγιος Πατερας Ι.Χρυσοστομος η οι αλλοι με τις δικαιολογιες τους που τους πιστευεις.

Ανώνυμος είπε...

Ιερέας : » Αποτάσση το Σατανά; Καί πάσι τοις έργοις αυτού; Καί πάση τη λατρεί αυτου; Καί πάσι τοις αγγέλοις αυτού; Καί πάση τη πομπή αυτού;»
* Καί απαντά ο ανάδοχος: » Αποτάσσομαι.»
πάλι 3 τρείς φορές ο ιερέας :
* Ιερέας : » Απετάξω τω Σατανά; «
* Και απαντά ο ανάδοχος : » Απεταξάμην» .
* ο ιερέας : » Καί εμφύσησον, καί έμπτυσον αυτώ. «
* Καί ο ανάδοχος φυσά 3 φορές στον αέρα και φτύνει 3 φορές στο έδαφος.
Στρέφεστε ανατολικά (πρός τό Ιερό) και πάλι 3 φορές ρωτά ο ιερέας:
* Ιερέας : «Συντάσση τω Χριστώ;»
* Και απαντά ο ανάδοχος : » Συντάσσομαι.»
Ρωτάει πάλι ο ιερέας 3 φορές :
* Ιερέας : » Συνετάξω τω Χριστώ; «
* Καί α?παντάει ο ανάδοχος : «Συνεταξάμην. «
* Καί λέει ο ιερέας : «Καί πιστεύεις αυτώ; «
* Καί απαντάει ο ανάδοχος : » Πιστεύω αυτώ ως Βασιλεί καί Θεώ.»
* Καί απαγγέλλει ο ανάδοχος το «Πιστεύω» . Ευτυχώς πλέον διαβάζοντας από μέσα – καλού κακού όμως διαβάστε το από πριν για να μην έχετε πρόβλημα ανάγνωσης λόγω της καθαρεύουσας στην οποία είναι γραμμένο:
Πιστεύω εις ένα Θεόν, Πατέρα, παντοκράτορα,
ποιητήν ουρανού καί γης, ορατων τε πάντων καί αοράτων.
Καί εις ένα ΚύριονΙησούν Χριστόν, τόν Υιόν του Θεού τόν μονογενή,
τόν εκ του Πατρός γεννηθέντα πρό πάντων των αιώνων.
Γνωριζεται τι σημαινει το Πιστευω ? Γνωριζεται τι δωσομαι ορκο στην βαπτιση μαλλον οι αναδοχοι μας δεν μας κατηχησαν μειναμε μονο στην κολυμπηθρα στις λαμπαδες στα δωρα στο κοκορετσι (στην υλη) η κατηχηση του νονου εμεινε στο ραφι.Ειμαστε ακατηχητοι το 90% του Ελληνικου λαου δεν ειναι τυχαια η κριση ουτε η αιρεση του Οικουμενισμου.Χωρις κατηχηση ειμαστε ωσαν απιστοι αυτα μας διδασκουν οι Αγιοι Πατερες διαβαστε Μ.Πλατωνος την Ορθοδοξη Διδασκαλια.
Καλη Μετανοια

Ανώνυμος είπε...

Προς 12.48 μ.μ.
Να είσαι σίγουρος πως πολύ σύντομα θα φορέσουν και πετραχήλι και άμφια. Όλα στην ώρα τους. Ξέρουν αυτοί να μεθοδεύουν πολύ καλά. Αφού πήραν τη στράτα τους, όλα θα γίνουν. Ποιος θα φανταζόταν πριν από μερικά χρόνια τέτοιες εικόνες; Ποιος θα τολμούσε; Φτάσαμε εδώ και πάμε παρακάτω. Και μάλιστα πολύ άνετα. χωρίς κανένα εμπόδιο. Θα κοινωνήσουμε και από καρδινάλιο!!! Ή μας περνάνε για πρόβατα!!! Αλίμονο σε όσους θα τα ζήσουν. Θα είναι μια ώρα κρίσεως για τον καθένα.
Σ.Η.

Ανώνυμος είπε...

Αυτές οι εικόνες θα έπρεπε να σας χαροποιούν γιατί αιώνες μετά τα σχίσματα παύουμε επιτέλους να αληλοβριζόμαστε. Η ευχαριστιακή ένωση που υπονοούν κάποιοι πρέπει να είναι ζητούμενο στην καθημερινή μας προσευχή, διότι δυστυχώς ο δρόμος είναι δογματικά μακρύτατος και δυσκολότατος ακόμα και με τους Ρωμαιοκαθολικούς. Μακάρι να δώσει ο Θεός και να συνεχίσουν να εργάζονται οι άνθρωποι ώστε να αρθούν οι πλάνες. Να πάψει ο εγωισμός και τα κάθε είδους ανθρώπινα πάθη στην υπηρεσία της Εκκλησίας και της θεολογίας. Λυπάμαι για τα σχόλια σας!

Ανώνυμος είπε...

Δεν μας χαροποιούν ανώνυμε 10:30 διότι έφτασαν στις συμπροσευχές, οι οποίες απαγορεύονται από τους Ιερούς Κανόνες. Στη φωτογραφία ο "άγιος" Αυστρίας φαίνεται καθαρά να τελεί νεκρώσιμη ακολουθία στην "μακαρίτισσα"! Μας λυπεί ότι δι' αυτού του δόλιου τρόπου προωθείται ο λαϊκός οικουμενισμός. Ποιος σας είπε ότι μας χαροποιεί η διαίρεσή μας με τους αιρετικούς; Μας λυπεί και προσευχόμαστε για την επιστροφή τους στην Ορθοδοξία. Αλλά αυτοί εμμένουν στην πλάνη κια εμείς τους δεχόαμστε ως Ορθοδόξους. Εδώ είναι το πρόβλημα. Βεβαίως και είναι η ευχαριστιακή ένσωή μας αλλά όχι χωρίς προϋποθέσεις! Δεν ξερώ αν διάβασες τα κείμενα του αγίου Ιουστίνου Πόποβιτς για τους αιρετικούς και ειδικά για τους παπικούς, τους οποίους εσύ λαθεμένα ονομάζεις "ρωμαιοκαθολικούς"! Ποφανώς δεν γνωρίζει τις εστί παπισμός!
Ανδρέας Πάτρα

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορει ποτε να ειναι εγωισμος το αλαθητο Του Αγ.Πνευματος ,ουτε η ιερα αγανακτηση και η υπερασπιση των δογματων της ορθ.εκκλησιας,των αγιων Πατερων,ηταν εγωισμος.Μηπως μεταβιβαστηκε Αυτο το αλαθητο σε εναν κοινο θνητο τον παπα ,που θεωρει τον εαυτον του κεφαλη της εκκλησιας και δεν το διδαχτηκαμε ;Κεφαλη μας ειναι Ο Κυριος ημων Ιησους Χριστος αυτο διδαχτηκαμε!.Εγωιστικο ειναι να νοθευεις τους Πατερες και να χωριζεσαι απο τον Θεο για μια αλλη πολιτικη ,την πολιτικη του Βατικανου.Εμεις ειμαστε απλοι χριστιανοι Ορθοδοξοι , αυτα φρονουμε 10.30 και εκει στηριζουμε την ελπιδα και την πιστη μας.Στον Ιησου Χριστο!!

Ανώνυμος είπε...

Οταν υπαρχει αιρεση υπαρχουν και σχισματα διαβαστε Μ.Βασιλειο περι κατασταση των Εκκλησιων , περι Αγιου Πνευματος και κατα Ευνομιου...

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα σας,

πιστεύω ότι το πνεύμα της εποχής λέγεται ''αγαπολογία''. Βλέπεται ότι από δήθεν αγάπη παραχωρούνται ναοί μας σε αιρετικούς, παρευρίσκονται ιερείς μας μαζί με αιρετικούς, όλα για το φαίνεσθαι μάλλον.

Όταν αγαπάς αληθινά κάποιον τότε αναλόγως την συμπεριφορά που θα έχει θα του βάλεις κ όρια.

Στν παραβολή του ασώτου υιού θα δούμε ότι ο πατέρας έδωσε την περιουσία στον γιό του κ τον άφησε να κάνει το δικό του, γιατί ήξερε ότι αυτό ήταν λάθος. Δεν τον ακολούθησε, δεν τον βοήθησε να πάει κάπου, όυτε έδειξε ότι τον έψαξε, απλά τον άφησε να φύγει κ τα αποτελέσματα της απόφασης του γιού, που έφυγε από τον πατέρα του ήταν τραγικά.

Πιστεύω ότι το ίδιο πρέπει να κάνουμε κ εμείς. Να πονάμε γι'αυτούς τους ανθρώπους, να ευχόμαστε γι'αυτούς, αλλά όχι να πάμε μαζί τους αφού πνευματικά δεν στέκουν ορθά στην διδασκαλία των Άγίων πατέρων μας κ φυσικά στο Ευαγγέλιο.

Παναγιώτης, Κιλκίς.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com