3 Ιουν 2013

Λυκούργος Νάνης, Η άθεη και σκοταδιστική ιντελλιγκέντσια ναρκοθετεί την Εθνική μας Παιδεία



Η ΑΘΕΗ ΚΑΙ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΗ ΙΝΤΕΛΛΙΓΚΕΝΤΣΙΑ ΝΑΡΚΟΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΙΔΕΙΑ
Η άθεη, σκοταδιστική, μηδενιστική, ποτισμένη με το μαρξιστικό και διεθνιστικό δηλητήριο, αριστερή ιντελλιγκέντσια, ασελγεί, απ το 1974 και εντεύθεν, πάνω στο σώμα της Εθνικής μας Παιδείας αφού, με  την ανοχή των δήθεν συντηρητικών κυβερνήσεων των πρώτων μεταδικτατορικών χρόνων και εν ονόματι του αντιχουντισμού και της φιλελευθεροποίησης των πάντων, "κατέλαβε" τα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα προκειμένου να κακουργήσει σε βάρος της ελληνικής νεολαίας, αποδομώντας τις διαχρονικές αξιακές σταθερές που οριοθετούν την "όντως παιδεία". 
Οι απόφοιτοι των φροντιστηρίων του "πολιτιστικού μαρξισμού",  που τράφηκαν με τα" ιδεολογικά" περιττώματα των Μαρξ, Φρόιντ, Αντόρνο, Μαρκούζε, Ράιχ, Φρομ και άλλων, διαλυτικών των παραδοσιακών κοινωνικών δομών, στοιχείων έχουν μετατρέψει τους ναούς της Παιδείας, με πρώτο και καλύτερο το Πάντειο Πανεπιστήμιο, σε νεοταξικά παραμάγαζα προπαγανδίζοντας ασύστολα τη λεγόμενη "ανοιχτή κοινωνία", την "πολυπολιτισμικότητα", την κοινωνία "χωρίς σύνορα", τη νομιμοποίηση των ναρκωτικών, την ανδροποίηση της γυναίκας, τη νομιμοποίηση της σεξουαλικής διαστροφής και την υιοθέτηση παιδιών απ τους σοδομίτες, το δικαίωμα στην εν ψυχρώ εμβρυοκτονία, τις "ελεύθερες" συμβιώσεις, την ποινικοποίηση του εθνισμού τον οποίο δολίως ονομάζουν "εθνικισμό" και ,το χείριστο όλων, το στραγγαλισμό της ελευθερίας της έκφρασης όσων αντιτίθενται στις άθλιες πρακτικές τους.

Επιχειρούν να χειραγωγήσουν τα υποψήφια θύματά τους, οι ημεδαποί εντολοδόχοι των υπερεθνικών ελίτ εξουσίας που διαχειρίζονται τις τύχες της Παιδείας, με το δέλεαρ της άθλιας καπηλείας ζητημάτων παγκοσμίου ενδιαφέροντος που "συναρπάζουν" τις μάζες όπως π.χ. η "παγκόσμια ειρήνη", τα "ανθρώπινα και μειονοτικά δικαιώματα", η "δημοκρατία" (πόσο έχει κακοποιηθεί η έννοια αυτής της λέξης απ τους διαστροφείς της), τα "γυναικεία δικαιώματα", η "υπερθέρμανση του πλανήτη", η "καταπολέμηση της παγκόσμιας φτώχειας" (μιλάνε και τα τσιράκια της παγκοσμιοποίησης και πραιτωριανοί του κάθε Σόρος για "παγκόσμια φτώχεια"). Και εν πολλοίς έχουν κατορθώσει να μεταλλάξουν την ελληνική νεολαία σε ικανό ποσοστό, αφού η τελευταία υφίσταται μία φοβερή πλύση εγκεφάλου εφόσον της "σερβίρεται" το μαύρο σαν άσπρο και τούμπαλιν. Και βλέπει κανείς νέους ανθρώπους να ασχημονούν, πλειοδοτώντας σε μηδενισμό και αποδομητισμό των παραδοσιακών αξιών και να πολεμούν παθιασμένα και λυσσαλέα το τόσο, αισχρότατα διαβληθέν, τρίπτυχο "Χριστιανική Πίστη, Πατρίδα, Οικογένεια" σαν δήθεν αναχρονιστικό, σκοταδιστικό, καταπιεστικό της ελευθερίας, "ελευθερίαν επαγγελόμενοι, αυτοί δούλοι υπάρχοντες της φθοράς". 
Ευτυχώς, σημαντική μερίδα της νεολαίας μας, έχει αντιληφθεί το δόλιο παιχνίδι που παίζεται σε βάρος της, και σε βάρος της κοινωνίας και του έθνους, και αντιστέκεται σθεναρά στην επιχείρηση ισοπέδωσης των πάντων, αψηφώντας τα κοάσματα των ψευτοπροοδευτικών βατράχων και τα γαυγίσματα των σκύλων της "πολιτικής ορθότητας". Κι αυτή ακριβώς η μερίδα, το εκλεκτό αυτό "λήμμα", αποτελεί και τη μεγάλη ελπίδα για το έθνος μας. Κι έχει την ανάγκη της τόνωσης απ την πλευρά μας, της συμπαράστασής μας και της ενίσχυσής μας.Ό,τι και όσα και να μηχανευθούν οι παγκόσμιοι εξουσιαστές, την  ψυχή μας και την προσωπικότητά μας δεν μπορούν να την εξουσιάσουν.  Κι αν το καλέσουν οι περιστάσεις, θα μαρτυρήσουμε για το πιστεύω μας!

Λ.Ν.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φοβερή η εικόνα που βάλατε! Ταιριάζει τόσο πολύ με το κείμενο!

Ανώνυμος είπε...

εχει ΔΙΚΑΙΟ Ο ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Να προσθέσω και μία άλλη πτυχή του θέματος. Αυτήν της αδιαφορίας του υπουργείου Παιδείας, αναφορικά με την απόπειρα διείσδυσης στον ιερό χώρο της Παιδείας των καταστροφικών σεκτών και των παραθρησκευτικών οργανώσεων. Ο αξιότιμος κ.Βησ. Μπακόλας, εκπαιδευτικός και Πάρεδρος του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου, σε άρθρο του που δημοσιεύθηκε στο εκλεκτό περιοδικό ΑΚΤΙΝΕΣ , δημοσιογραφικού οργάνου της ΧΕΕ και συνονόματου του αγαπητού μας ιστολογίου, το Νοέμβριο του 2011, αναφέρει ότι στη Γαλλία, το 1982, ο τότε πρωθυπουργός Πιερ Μωρουά, ανέθεσε στο βουλευτή Αλαίν Βιβιάν να μελετήσει τα προβλήματα τα οποία δημιουργούνται από την ανάπτυξη των θρησκευτικών ή ψευδοθρησκευτικών αιρέσεων. Καρπός αυτής της ενέργειας υπήρξε ο " ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΎ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΣΕΚΤΑΡΙΣΜΟΎ". Την ίδια στιγμή, όπως υπογραμμίζει ο κ.Μπακόλας, στη χώρα μας οι "φωστήρες" του υπουργείου με συνοπτικές διαδικασίες, και συγκεκριμένα στις 7 Δεκεμβρίου του 1982," ΜΕ ΤΗΛΕΓΡΑΦΙΚΗ ΔΙΑΤΑΓΗ,απομακρύνουν απ όλα τα σχολεία της Ελλάδας τους επιθεωρητές κι έτσι ανοίγονται διάπλατα οι πόρτες των σχολείων σε κάθε επιρροή και διείσδυση". Και συνεχίζει ο κ.Μπακόλας: "πρωτοστατούσε υπέρ των διωγμών των στελεχών της Εθνικής Παιδείας μεγάλη αθηναική εφημερίδα απ τις 19/9/1982 που είχε στοχοποιήσει τον αείμνηστο π.Αντώνιο Αλεβιζόπουλο, τον τότε υπεύθυνο από την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος για τις αιρέσεις"!
Και λίγο πιο κάτω ο κ.Μπακόλας γράφει τα εξής αξιοπρόσεκτα: "στη Γαλλία λοιπόν και σε άλλα κράτη της Ευρώπης, λαμβάνονται μέτρα κατά του φαινομένου των σεκτών από το ίδιο το κράτος, ενώ στην Ελλάδα οι ίδιες προκλητικά επαίρονται για την ανενόχλητη δράση τους".
Βλέπουμε λοιπόν την αισχρή διαπλοκή της πολιτικής και δημοσιογραφικής εξουσίας με στόχο την Εθνική μας Παιδεία.
Λ.Ν.

Ανώνυμος είπε...

Η Εκκλησία πρέπει να φτιάξει δικά της σχολεία. Το άθεο κράτος όπου να ναι θα μπάσει στα προγράμματα και τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση-διασκότιση. Χαμαιτυπεία θα κάνει τα σχολειά μας.

Ανώνυμος είπε...

Θα καταθέσω τα λόγια του Θ. Κολοκοτρώνη:
"Πρέπει να φυλάξετε την πίστη σας και να τη στερεώσετε, διότι, όταν επιάσαμε τα άρματα, είπαμε πρώτα
υπέρ Πίστεως
κι ύστερα
υπέρ Πατρίδος".

Ανώνυμος είπε...

Κυριε Λυκουργο,σας διαβαζω χρονια.
Προσφατα αλλαξα τη συνειδηση μου και εγινα εθνικος ανθρωπος.
Ημουν ενας μαοικος μαρξιστης λενινιστης που δεν πιστευα ουτε καν στην Παναγια μας.
Εχω βρει το φως μου τον τελευταιο καιρο και γαλουχω χριστιανισμο και σε αλλους ανθρωπους.
Αν και εχω λιγο χρονο στη θρησκεια μας νιωθω οτι εχω αποψη σχετικα με την διεφθαρμενη μας εθνικη παιδεια.
Προσπαθουν να απομακρυνουν το θεο απο τα παιδια μας γιατι δεν δεχονται οι ιδιοι την ορθοδοξια μας.Εμεις δε θα υποκυψουμε ομως.Οπως ο Χριστος μας εδιωξε τους γραμματεις και λαρισσαιους ετσι να διωξουμε και μεις τα αισχρα πλασματα του διαβολου απο τις θεσεις του υπουργειου θρησκευματων και παιδειας.
Καληνυχτιζω με μια ρηση του Αγιου Ιακωβου:
θρησκεία καθαρὰ καὶ ἀμίαντος παρὰ τῷ Θεῷ καὶ πατρὶ αὕτη ἐστίν, ἐπισκέπτεσθαι ὀρφανοὺς καὶ χήρας ἐν τῇ θλίψει αὐτῶν.
Μια θρησκοληπτη πρωην αριστερη,νυν χριστιανη, ο Θεος να με συγχωρει.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com