20 Μαΐ 2009

Μ. Βρετανία:Καρποί Σεξουαλικής Αγωγής( Γ΄)


Η Βρετανία, που διδάσκει εδώ και χρόνια τη Σεξουαλική Αγωγή στα σχολεία, κατέχει την πρώτη θέση σε εγκυμοσύνες εφήβων. Μάλιστα όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» (19.05.09) «Τεράστια αύξηση, που άγγιξε το 58% σε εφήβους κάτω των 16 ετών, παρουσίασαν στην πενταετία 2003-2007 τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, σύμφωνα με το Βρετανικό Σύστημα Υγείας (NHS). Η μεγαλύτερη αύξηση, κατά 90%, παρατηρήθηκε στα χλαμύδια και ακολουθούν ο γεννητικός έρπης και η σύφιλη με εξίσου υψηλά ποσοστά».
Σε προηγούμενη ανάρτηση αναφέραμε ότι δύο ανήλικα αγόρια διεκδικούσαν την πατρότητα της μικρής Μεισι Ροξάν. Είναι το μωρό που έγινε γνωστό από τον 13χρονο πατέρα της Αλφι Πάτεν και την 15χρονη μητέρα της Σαντέλ.Ο 16χρονος Ριταρντ Γκουντσελ και ο 14χρονος Τάιλερ Μπάρκερ, ισχυρίζονται ότι έκαναν έρωτα με την ανήλικη μητέρα πριν από εννέα μήνες.(δες εδώ).Τελευταίες ειδήσεις «Βήμα» (20/05/2009) αποκαλύπτουν για ακόμη μια φορά τα αποτελέσματα που έχει η Σεξουαλική Αγωγή σε μικρά παιδιά.
Ένα μωρό για τρεις (ανηλίκους)
Ο «πατέρας, ετών 13» αποδείχθηκε μύθος
ΛΟΝΔΙΝΟ: O 13χρονος Αλφι Πάτεν δεν είναι τελικά ο πατέρας του μωρού της 15χρονης φίλης του. Η εξέταση του DΝΑ έδειξε ότι η πατρότητα του παιδιού της Σαντέλ Στέντμαν ανήκει σε έναν άλλον, συνομήλικό της Βρετανό, τον Τάιλερ Μπάρκερ. Πριν από τρεις μήνες, η φωτογραφία του μικρού Αλφι να κρατάει με «πατρική στοργή» ένα νεογέννητο βρέφος ισχυριζόμενος ότι είναι ο πατέρας είχε προκαλέσει τεράστιο σάλο στη βρετανική κοινή γνώμη.
Τώρα οι ισχυρισμοί του καταρρίπτονται υπό το φως των ιατρικών εξετάσεων που παρήγγειλαν οι δικαστικές αρχές προκειμένου να διαπιστωθεί η ακρίβεια των λόγων του. Ο ίδιος δήλωνε έτοιμος να αναλάβει τις ευθύνες του και να σταθεί δίπλα στη «σύντροφό» του. Η Σαντέλ υποστήριζε και αυτή με βεβαιότητα ότι πατέρας της κόρης της ήταν ο Αλφι. Ελεγε ότι δεν είχε συνάψει ερωτική επαφή με άλλους, εκείνη τουλάχιστον την περίοδο. Ωστόσο την πατρότητα του βρέφους διεκδίκησαν στη συνέχεια άλλοι έξι φίλοι της κοπέλας, οι οποίοι δήλωναν ότι είχαν ερωτικές σχέσεις μαζί της.
Το μυστήριο λύθηκε με το αποτέλεσμα της εξέτασης του DΝΑ του νεογέννητου, και την παραδοχή του 15χρονου σήμερα Τάιλερ ότι είχε πράγματι την πρώτη του σεξουαλική επαφή με τη Σαντέλ. Αυτό που προκαλεί ακόμη μεγαλύτερη έκπληξη είναι ότι η μητέρα της ανήλικης κοπέλας φέρεται, σύμφωνα με όσα διατείνεται ο 15χρονος, να γνώριζε ότι τα δύο παιδιά επρόκειτο να κάνουν σεξ, και αυτό παρά το γεγονός ότι το αγόρι ήταν μεθυσμένο.
«Ηταν παρθένος... Η Σαντέλ προσπάθησε να τον δελεάσει λέγοντάς του ότι θα τον διευκολύνει στην πρώτη του φορά και ότι θα του δείξει πώς γίνεται» είπε ο πατέρας του Τάιλερ. «Ο γιος μου είναι συντετριμμένος... δεν καυχιέται καθόλου για αυτό που συνέβη. Πιστεύει ότι η ζωή του καταστράφηκε» πρόσθεσε. Το γεγονός ότι ο πατέρας δεν είναι τελικά ένας 13χρονος ελάχιστα καθησυχάζει την κοινή γνώμη αλλά και τον πολιτικό κόσμο της Βρετανίας.
=================================
Δείτε σχετικά:
Καρποί Σεξουαλικής Αγωγής.
Καρποί Σεξουαλικής Αγωγής( Β΄).
Αυξάνουν οι καρποί της σεξουαλικής αγωγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com