14 Μαρ 2016

Βίντεο: Έφηβη νύφη σύρεται σε γάμο με τη βία στο Καζακστάν

Τον γύρο του κόσμου έχει κάνει το ντροπιαστικό για το Καζακστάν βίντεο, στο οποίο μια έφηβη νύφη κλαίει σπαραχτικά και προσπαθεί να αντισταθεί με κάθε τρόπο, ενώ οι συγγενείς του γαμπρού, που την έχουν απαγάγει, την σπρώχνουν να μπει στο σπίτι του για την τέλεση του γάμου.
Οι απαγωγές έφηβων κοριτσιών από μέλη της οικογένειας των υποψηφίων γαμπρών, χωρίς την θέληση της νύφης και κάποιες φορές και χωρίς την συγκατάθεση της οικογένειάς της, είναι ένα πανάρχαιο έθιμο στο Καζακστάν, για το οποίο σπάνια παρεμβαίνουν οι αρχές.
Το κορίτσι του βίντεο, σπαράζει στο κλάμα, ενώ άντρες και γυναίκες, που νωρίτερα την απήγαγαν, προσπαθούν να την βγάλουν από το αυτοκίνητο και να την οδηγήσουν μέσα στην κατοικία του μέλλοντα συζύγου της, στο βάθος ακούγεται παραδοσιακή γαμήλια μουσική και τριγύρω οι συγγενείς του γαμπρού σκορπούν κονφετί πάνω από την άτυχη κοπέλα.
Δείτε σχετικά και:
Μπίζνες, νύφες και Ισλάµ. Σάλος για το θρησκευτικό κήρυγµα του Καντάφι σε νεαρές Ιταλίδεςhttp://aktines.blogspot.gr/2010/09/blog-post_3708.html
-Νίκος Χειλαδάκης, Στην Τουρκία του Ερντογάν σε κάθε τρεις νύφες η μία είναι... παιδίhttp://aktines.blogspot.gr/2013/10/blog-post_4477.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com