23 Μαΐ 2024

Συνεχίζει να προκαλεί η Σιλιάνοφσκα: Ευχαρίστησε τον Πάπα «εκ μέρους όλων των Μακεδόνων»!

Συνεχίζει να προκαλεί η Σιλιάνοφσκα: Ευχαρίστησε τον Πάπα «εκ μέρους όλων  των Μακεδόνων»! 

Γιατί επιμένει η κυβέρνηση να τηρεί ευλαβικά το κουρελόχαρτο της Συμφωνίας των Πρεσπών;

Την ώρα που η ελληνική κυβέρνηση επιμένει στην εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών, οι Σκοπιανοί επιμένουν στις προκλήσεις, μετά και τις πρόσφατες εκλογές στο κρατίδιο των βορείων γειτόνων, αναδεικνύοντας πρώτη δύναμη το VMRO, που καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου είχε δείξει τις προθέσεις του, έχοντας κεντρικό του σύνθημα το «Μακεδονία»!

Οι προκλήσεις τους δεν έχουν τέλος με τη νέα πρόεδρο Γκορντάνα Σιλιανόφσκα να επισκέπτεται το Βατικανό και να έχει συνάντηση με τον Πάπα Φραγκίσκο τον οποίο μάλιστα ευχαρίστησε τον Πάπα Φραγκίσκο «εκ μέρους όλων των Μακεδόνων»!

«Ήταν τιμή μου να γνωρίσω τον Ποντίφηκα σήμερα. Ευχαρίστησα την Αγιότητά του για την αποφασιστικότητά του να επιδιώκει την ειρήνη στον κόσμο και να υπερασπίζεται τους φτωχούς του κόσμου. Εκ μέρους όλων των Μακεδόνων πολιτών τον ευχαρίστησα για την υποστήριξη της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης των Δυτικών Βαλκανίων» έγραψε προκλητικά στην ανάρτησή της.

Υπενθυμίζουμε πως από την ημέρα που ορκίστηκε η Γκορντάνα Σιλιανοφόκα δεν έχει σταματήσει να καταπατά τη Συμφωνία των Πρεσπών, αποκαλώντας τη χώρα της «Μακεδονία»!

Τι άλλο περιμένει η κυβέρνηση των Αθηνών για να στείλει στον κάλαθο των αχρήστων, εκεί που ανήκει, την κατάπτυστη Συμφωνία των Πρεσπών;

 

newsbreak.gr23.05.2024

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com