8 Ιουλ 2023

Ζελένσκι: “Ευχαριστώ τον Οικουμενικό Πατριάρχη για την πνευματική υποστήριξη προς την Ουκρανία” (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Ευχαριστώ τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο για την πνευματική υποστήριξη στην Ουκρανία και στους Ουκρανούς, για τις προσευχές για ειρήνη για ολόκληρη τη γη μας, για όλο τον λαό μας”, έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του στο τουίτερ ο Ζελένσκι.

                      

Φωτογραφίες: Nikos Papachristou / Ecumenical Patriarchate

orthodoxianewsagency

Δείτε και -Συνάντηση Ζελένσκι - Βαρθολομαίου στη σκιά των διώξεων στη Λαύρα του Κιέβου;

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΙΣΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ!

Ανώνυμος είπε...

Αισχος κ ντροπη για καθε ελληνα πιστο η συμπεριφορα του Βαρθολομαιου.Σε τι πιστευει τελικα αυτος ο ανθρωπος.μια κωμωδια για κλαμματα ειναι ολα οσα λεει κ κανει.Αυτος κ ο ναζι Ζελενσκι θεατρινοι χειριστου ειδους αμφοτεροι.Μονο που δεν κλαψανε στο σοου που εκαναν.Τελικα πατριαρχης ειναι η" εκπροσωπος υπουργειου εξωτερικων των ΗΠΑ;

Ανώνυμος είπε...

Ποση απεχθεια προξενουν στους Ορθοδοξους αυτες οι εικονες.! Ο υποτιθεμενος λειτουργος του Υψιστου, εναγκαλιζομενος με εναν χυδαιο πρωην χορευτη με θηλυπρεπη εμφανιση κ νυν πρωθυπουργο. Εναν ναζιστη που θυσιαζει το λαο του σε εναν πολεμο που ξερει οτι το τελος δε θα ειναι καλο. Αυτον υποδεχεται περιχαρης ο Πατριαρχης, αλλα δεν εχει λογια λυπης κ συμπαραστασης στους πιστους που διωκονται ανηλεως απο τον αθλιο Ζελενσκυ. Αυτοι τον ενοχλουν, γιατιδεν σκυβουν το κεφαλι τουςστον παπα της Ανατολης αλλα σεβονται τη μητερα τους Ρωσικη εκκλησια. Ντροπη του!!! Καποτε ομως οι τεμεναδες θα τελειωσουν, οι δοξες θα παρελθουν κ ο κ. Βαρθολομαιος θα βρεθει ενωπιον του Δικαιοκριτου Θεου. Τοτε κανεις δεν θα βρεθει να τον βοηθησει.

RX7T3_gio είπε...

Ηγάπησαν τη δόξα του κόσμου παρά του Θεού. Το σκότος αντί του Φωτός. Του ψέυδους αντί της Αληθείας. Όλα θα έρθουν στο Φως εντέλει και θα αποδοθεί δικαιοσύνη. Πίστη και υπομονή.

Νικόλαος Κόλλιας είπε...

♰ Πάντες ἐξέκλιναν, ἅμα ἠχρειώθησαν, οὐκ ἔστι ποιῶν ἀγαθόν, οὐκ ἔστιν ἕως ἑνός.
οὐχί γνώσονται πάντες οἱ ἐργαζόμενοι τὴν ἀνομίαν; οἱ κατεσθίοντες τὸν λαόν μου ἐν βρώσει ἄρτου τὸν Κύριον οὐκ ἐπεκαλέσαντο.

Ψαλμ.52

Οι ταγοί της Εκκλησίας,δεν θα βάλουν επιτέλους γνώση όσοι κάνουν την παρανομία; Αυτοί που κατατρώγουν τον λαό μου. Ολοι παραστράτησαν.
Δεν υπάρχει κανένας που να κάνει το καλό,δεν υπάρχει ούτε ένας.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com