26 Σεπ 2018

Ελεύθερες οι Βουλγάρες που βανδάλιζαν μουσεία

Το Άγιο Πνεύμα επικαλέστηκαν οι δύο γυναίκες που καταδικάστηκαν από το Αυτόφωρο σε φυλάκιση τεσσάρων ετών, γιατί βανδάλισαν εκθέματα σε μουσεία της Αθήνας.

Στόχος τους ήταν, όπως είπαν, να «φύγει το κακό» και για τον λόγο αυτόν χρησιμοποίησαν λάδι φαγητού. Η γνωριμία τους σε γυμναστήριο στον Χολαργό, όπου εργάζονταν ως καθαρίστριες, ήταν καθοριστική και χθες, κρατώντας στα χέρια την Αγία Γραφή, κάθισαν στο εδώλιο.
«Ολα έγιναν υπό την καθοδήγηση του Αγίου Πνεύματος. Επρεπε να κοπούν οι επαφές με τα κακά πνεύματα... Εχουν συμβεί πολλά παράξενα πράγματα. Μόνη εξήγηση είναι ο σατανισμός και οι μαγείες» είπε η πρώτη κατηγορουμένη, για να επιβεβαιώσει κλαίγοντας τους ισχυρισμούς της και η δεύτερη.
«Δεν πρόκειται περί παραλογισμού με την έννοια του ακαταλόγιστου. Πρόκειται περί ακραίας θρησκοληψίας» είπε ο εισαγγελέας, ο οποίος εισηγήθηκε την ενοχή τους χωρίς ελαφρυντικά. Το δικαστήριο μετέτρεψε την ποινή των τεσσάρων ετών που επέβαλε προς 5 ευρώ ημερησίως, ενώ αποφάσισε η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη, υπό τους περιοριστικούς όρους της εμφάνισής τους μία φορά τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους, αλλά και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.
dimokratianews26.09.2018
Δείτε σχετικά και:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com