26 Σεπ 2018

Ο Βαρθολομαίος, ο Φιλάρετος, ο Τζον Μακέιν και ο Τζο Μπάιντεν.

Διαβάζουμε στο Orthodox Christianity, ότι ο Τζο Μπάϊντεν (πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ) συναντήθηκε με τον σχισματικό Φιλάρετο στην Αμερική. Η επίσκεψη του σχισματικού Φιλάρετου στην Αμερική ‘συνέπεσε’ (;) με την αποστολή των δύο έξαρχων του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Ουκρανία.
Ο Ρωμαιοκαθολικός Μπάιντεν τόνισε στην συνάντηση την σημασία μίας ενωμένης αυτοκέφαλης Εκκλησίας στην Ουκρανία που θα ενισχύσει την Ουκρανική πολιτειακή κατάσταση και ευχαρίστησε τον σχισματικό για τα καλά του έργα.
Ο σχισματικός Φιλάρετος, ένας εκ των ηγετών του ναζιστικού κινήματος που σχίζει την Ουκρανική κοινωνία, ανταπέδωσε τα καλά λόγια ευχαριστώντας τον Τζο Μπάϊντεν για την μακρόχρονη υποστήριξή του στην Ουκρανία και τον τίμησε με την διάκριση του δεύτερου βαθμού του «Τάγματος του Αγίου Βλαδίμηρου».
Ο σχισματικός Φιλάρετος είχε απονέμει την ίδια διάκριση (πρώτο βαθμό) στον πρόσφατα αποθανόντα Γερουσιαστή Τζον Μακέϊν για τις «υπηρεσίες» του στην «πορτοκαλί επανάσταση» στην Ουκρανία που κόστισε τις ζωές τόσων ανθρώπων. Τι να πει κανείς γι’ αυτόν τον Μακέιν; Εκτός από συνεργάτης των νεοναζί στην Ουκρανία, ήταν και συνεργάτης των ισλαμιστών τρομοκρατών, πρωτεργάτης στη διάλυση της Λιβύης, βασικός υπεύθυνος για την δημιουργία του ισλαμικού κράτους. Στήριξε τις επιδρομές των Ισραηλινών στο Λίβανο που κόστισαν τις ζωές χιλιάδων αμάχων, την εισβολή στο Ιράκ που κόστισε τις ζωές τουλάχιστον ενός εκατομμυρίου ανθρώπων. Πρωτεργάτης της αντιρωσσικής φρενίτιδας, πολεμοκάπηλος μέχρι το μεδούλι. Δεν υπήρξε δικτάτορας και κακό στοιχείο σε όλον τον πλανήτη που να μην έλαβε την στήριξη αυτού του ανθρώπου.
Τα αναφέρω βέβαια όλα αυτά για να εμπεδώσουμε καλύτερα το εγκληματικό περιβάλλον που βρίσκεται πίσω από το Οικουμενικό Πατριαρχείο.
Επιστρέφω όμως στον εν ζωή Μπάιντεν, ο οποίος, σύμφωνα και με το άνω δημοσίευμα, διατηρεί καλές σχέσεις με τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο αφού έχει επισκεφθεί το Φανάρι 2 φορές και του έχει απονέμει ο Πατριάρχης το βραβείο ‘Αθηναγόρας Ανθρώπινα Δικαιώματα’. Πρόκειται για τον Τζο Μπάιντεν που υποστηρίζει σθεναρά τις αμβλώσεις!
Βραβείο ‘Αθηναγόρας Ανθρώπινα Δικαιώματα’ στον Μπάιντεν από τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο, διάκριση του Τάγματος Αγίου Βλαδίμηρου στον Μπάιντεν από τον σχισματικό Φιλάρετο. Τέλεια!!
Ο Τζο Μπάιντεν, να υπενθυμίσω, είναι αυτός που σε ομιλία του σε εκδήλωση για τον «Μήνα Εβραϊκής Κληρονομιάς» έκφρασε την ευγνωμοσύνη του για την «εβραϊκή κληρονομιά» που έχει αλλάξει την αμερική (και παίρνει σβάρνα και όλους τους υπόλοιπους). Ποιά είναι αυτή η «κληρονομιά» διερωτάται κανείς. Την περιγράφει ο ίδιος: η μαζική μετανάστευση, η αλλαγή στάσης των ανθρώπων στον «γάμο» των ομοφυλόφιλων, το φεμινιστικό κίνημα, τα ειδικά προνόμια των μειονοτήτων (βλ. υπονόμευση κρατών), η χολλυγουντιανή κουλτούρα! Αυτόν βράβευσε ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος.
Αυτά τα ολίγα για να καταλάβουμε ότι Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως της Ανατολικής Ορθοδόξου Εκκλησίας του Χριστού ΔΕΝ υφίσταται. Συγχαρητήρια σε όλους τους σφουγγοκωλάριους που δεν έχουν το θάρρος να πούνε στον Πατριάρχη Βαρθολομαίο ούτε ένα «ΜΑΖΕΨΟΥ ΡΕ, ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΣΑΙ ΜΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ».
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΡΩΣΣΙΑ.
Ο Τζο Μπάιντεν και ο Τζον Μακέιν «εγκαθιστούν» την ειρήνη στην Ουκρανία.
Φαίη για το ΑΒΕΡΩΦ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Όντως: «ΜΑΖΕΨΟΥ ΡΕ, ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΣΑΙ ΜΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ» Κανείς με στοιχειώδες χριστιανικό ήθος δεν θα έλεγε σε κάποιον... Πόσο μάλλον στον Πατριάρχη (!) Όποιος και αν είναι αυτός! Αγγίζετε τα όρια των "Γνησίων" Χριστιανών, αν δεν τα έχετε ξεπεράσει... ΑΙΔΩΣ!

Κ. Αποστόλου

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com