8 Αυγ 2016

Κύμα σεξουαλικών επιθέσεων από πεντάχρονα στη Βρετανία! Στην τετραετία καταγράφηκαν 4.643 σεξουαλικές επιθέσεις σε σχολεία του Ηνωμένου Βασιλείου.

Κύμα σεξουαλικών επιθέσεων από πεντάχρονα στη Βρετανία!
Ενώ στη χώρα μας αυτοί που προωθούν τη Σεξουαλική Αγωγή από το δημοτικό σχολείο αναφέρουν ότι «στη γηραιά Αλβιώνα έχουν ..ξεκινήσει …από πέντε ετών την ειδική διδασκαλία που τους βοηθά να συνειδητοποιήσουν τις αλλαγές στο σώμα τους……» .

Το ένα τρίτο των Αγγλικών Γυμνασίων έχουν κλινικές με ειδικούς οι οποίοι αντιμετωπίζουν σεξουαλικά θέματα των μαθητών και μαθητριών ….Έτσι τα Αγγλικά Γυμνάσια έχουν καταντήσει «Abortion Referral Centres», δηλαδή Κέντρα Παραπομπής προς Έκτρωση!!! (βλέπε Μ. Βρετανία :Μετά από χρόνια Σεξουαλικής Αγωγής, τα Γυμνάσια έχουν καταντήσει Κέντρα Παραπομπής προς Έκτρωση!!! ) Η Βρετανία κατέχει την πρώτη θέση σε εγκυμοσύνες εφήβων. (δες -Απάντηση σε μια ανώνυμη δασκάλα.)
Τι όμως φταίει και πρέπει να προσεχθεί και από την ελληνική πολιτική αλλά και την  εκκλησιαστική ηγεσία για να μην αυξηθούν και στην Ελλάδα αυτά τα φαινόμενα; “Η Αγγλία διαλύεται κυριολεκτικά από ηθική και πνευματική σήψη. Και πώς αλλιώς όταν σ’ αυτήν την χώρα χρίονται επίσκοποι της τάχα Αγγλικανικής “Εκκλησίας” λεσβίες, θηλύγλωσσοι και νομιμοποιούνται ανθρώπινες διαστροφές. Χωρίς μεταφυσική ελπίδα και νόημα ζωής ο λαός αυτής της χώρας καταρρέει εν θριάμβω, μπαζώνει το κενό επιδιδόμενος σε «λασπόλουτρα». (Ναρκωτικά, αλκοολισμός, άκρατος ηδονισμός, εγκληματικότητα).” (Βλέπε Σόδομα και… Γόμαρα. Δρέπουν τις δάφνες της σεξουαλικής αγωγής)
Σύλλογος γονέων μεγάλου αγγλικού σχολείου έγραφε πρόσφατα προς τους αρμόδιους φορείς· «Σταματήστε τα σεξουαλικά μαθήματα στα σχολεία, θα κάνετε τα παιδιά μας ανώμαλα η σεξουαλικούς εγκληματίες». (Βλέπε  -Βρετανία: Ένα στα 20 παιδιά έχει υποστεί σεξουαλική κακοποίηση)
Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα news.gr «Παιδιά ηλικίας ακόμα και πέντε ετών έχουν κατηγορηθεί για σεξουαλικές επιθέσεις στο σχολείο τους, σύμφωνα με στοιχεία που επικαλείται το BBC.
Σε ένα περιστατικό μάλιστα, έγινε καταγγελία στην αστυνομία για σεξουαλική επίθεση πεντάχρονης σε βάρος αγοριού κάτω των 13 ετών.
Ο αριθμός των σεξουαλικών αδικημάτων σε σχολεία του Ηνωμένου Βασιλείου έχει σχεδόν τριπλασιαστεί την τελευταία 4ετία από 719 το 2011-12 σε σχεδόν 2000 το 2014-15. Μεταξύ άλλων έχουν καταγραφεί βιασμοί και παιδική πορνεία!
Τα στοιχεία έδωσε στη δημοσιότητα η οργάνωση Plan International UK χαρακτηρίζοντάς τα ανησυχητικά και απαιτώντας η κυβέρνηση να κάνει υποχρεωτική τη διαπαιδαγώγηση σχετικά με τις διαπροσωπικές σχέσεις.
«Ανησυχούμε πολύ για τα ευρήματα αυτά», δήλωσε στο Press Association η εκπρόσωπος της οργάνωσης Lucy Russell, «δεν μας σοκάρουν στην πραγματικότητα επειδή έχουμε ακούσει ξανά και ξανά από κορίτσια στο Ηνωμένο Βασίλειο πως η σεξουαλική παρενόχληση και η σεξουαλική βία στα σχολεία δεν σπανίζει. Είναι κάτι που τα ανησυχεί πολύ»/
Στην Αγγλία αγόρια και κορίτσια ηλικίας έως και πέντε ετών κατηγορήθηκαν για σεξουαλικές επιθέσεις ενώ τα νεότερα φερόμενα θύματα είχαν την ίδια ηλικία, πέντε ετών.
Στην Ουαλία το νεότερο θύμα σεξουαλικής επίθεσης ήταν μόλις τεσσάρων ετών, χωρίς να δίνονται άλλες πληροφορίες. Η ουαλική αστυνομία ερεύνησε επίσης καταγγελίες για σεξουαλική δραστηριότητα 5χρονου με 5χρονη.
Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, οι καταγγελίες για σεξουαλικά αδικήματα ήταν κατά μέσο όρο δέκα κάθε σχολική ημέρα.
Στην τετραετία καταγράφηκαν 4.643 σεξουαλικές επιθέσεις σε σχολεία του Ηνωμένου Βασιλείου.
Σχεδόν τα δύο τρίτα των φερόμενων θυμάτων είναι κορίτσια ενώ το 94% των καταγγελλόμενων επιθέσεων διαπράχθηκαν από αγόρια.
Τα στοιχεία προέρχονται από αστυνομικά τμήματα στην Αγγλία, την Ουαλία και τη Βόρεια Ιρλανδία ενώ η αστυνομία της Σκωτίας δεν παρέδωσε τις σχετικές πληροφορίες λόγω κόστους.
«Τα σχολεία είναι ασφαλή μέρη και τα εγκλήματα είναι πολύ σπάνια, πρέπει ωστόσο να αναφέρονται στην αστυνομία », ανέφερε εκπρόσωπος του υπουργείου Παιδείας.»
Δείτε σχετικά και:
-Μ. Βρετανία :Μετά από χρόνια Σεξουαλικής Αγωγής, τα Γυμνάσια έχουν καταντήσει Κέντρα Παραπομπής προς Έκτρωση!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Συντομα σε ενα σχολειο κοντα σας...

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com