9 Μαΐ 2009

Μ. Βρετανία :Μετά από χρόνια Σεξουαλικής Αγωγής, τα Γυμνάσια έχουν καταντήσει Κέντρα Παραπομπής προς Έκτρωση!!!


Ενώ στη χώρα μας αυτοί που προωθούν τη Σεξουαλική Αγωγή από το δημοτικό σχολείο αναφέρουν ότι «στη γηραιά Αλβιώνα έχουν ..ξεκινήσει …από πέντε ετών την ειδική διδασκαλία που τους βοηθά να συνειδητοποιήσουν τις αλλαγές στο σώμα τους. Στην ηλικία των εννέα ετών θα διδαχθούν τις συναισθηματικές και φυσικές μεταβολές που βιώνουν μεγαλώνοντας, ενώ στα έντεκα θα μάθουν για την αναπαραγωγική διαδικασία και πώς να διαχειρίζονται τα συναισθήματά τους στο δύσκολο στάδιο της εφηβείας......
Παράλληλα στο γυμνάσιο θα συμπεριληφθούν υποχρεωτικά μαθήματα για το σεξ και την αντισύλληψη, σε μια προσπάθεια να περιοριστούν οι ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες στην εφηβεία που έχουν λάβει διαστάσεις επιδημίας στην Αγγλία»….Η επιστημονική κοινότητα της χώρας μας εγκρίνει την κίνηση των Βρετανών και θεωρεί ότι κάτι ανάλογο πρέπει να γίνει στα ελληνικά σχολεία».
Στην Αγγλία ο Σύλλογος για την Προστασία των Αγέννητων Παιδιών έχει ξεκινήσει μια μεγάλη ενημερωτική εκστρατεία για το μεγάλο πρόβλημα των εκτρώσεων.
Το ένα τρίτο των Αγγλικών Γυμνασίων έχουν κλινικές με ειδικούς οι οποίοι αντιμετωπίζουν σεξουαλικά θέματα των μαθητών και μαθητριών.
Ο ρόλος των κλινικών αυτών εκτός από το να προσφέρουν συμβουλές στο μαθητικό πληθυσμό γύρω από θέματα σεξουαλικών σχέσεων, προσφέρουν επίσης διάφορα είδη αντισυλληπτικών και κανονίζουν εκτρώσεις για όσες μαθήτριες το επιθυμούν.
Μάλιστα οι εκτρώσεις για μαθήτριες κάτω των 16 ετών, πήραν μεγάλες διαστάσεις το τελευταίο διάστημα.
Το σημαντικό είναι ότι τα στελέχη των σχολικών αυτών κλινικών έχουν απόλυτη νομική κάλυψη όταν θεωρήσουν ότι το ζήτημα της έκτρωσης δεν πρέπει να γίνει γνωστό στην οικογένεια της ανήλικης μαθήτριας και στους δασκάλους της
. Έτσι τα Αγγλικά Γυμνάσια έχουν καταντήσει πια «Abortion Referral Centres», δηλαδή Κέντρα Παραπομπής προς Έκτρωση!!!
http://www.spuc.org.uk/lobbying/referral
Δείτε και:
ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com