19 Σεπ 2009

Μ. Βρετανία, Αλλαγή φύλλου για 12χρονο μαθητή Γυμνασίου.


Έκτακτη συνέλευση συγκάλεσε σχολείο στη Βρετανία για να ανακοινώσει στα παιδιά ότι ένας 12χρονος συμμαθητής τους βρίσκεται σε διαδικασία... αλλαγής φύλου.
Το νεαρό αγόρι έφθασε στο χώρο του γυμνασίου κατά την έναρξη της σχολικής χρονιάς φορώντας ένα φόρεμα και έχοντας πια μακριά μαλλιά ενώ ήδη οι γονείς του άλλαξαν το όνομα του.
Από τη στιγμή που οι συμμαθητές του αναγνώρισαν το αγόρι άρχισαν να το χλευάζουν ενώ κάποιοι φίλοι του ξέσπασαν σε δάκρυα μετά την ανακοίνωση της απόφασής του προκαλώντας την αντίδραση της οικογένειάς του. Οι γονείς του αγοριού υποστηρίζουν πως θα έπρεπε οι καθηγητές του σχολείου να έχουν ήδη ενημερώσει τους άλλους γονείς αλλά και τους μαθητές ώστε να είναι προετοιμασμένοι.
Έτσι, το εκπαιδευτικό προσωπικό μετά το έκτακτο συμβούλιο που συγκάλεσε, ενημέρωσε τους 1.000 περίπου μαθητές του σχολείου στη Νοτιοανατολική Αγγλία, ότι θα πρέπει πια στο «αγόρι» να συμπεριφέρονται σαν να είναι κορίτσι! Μάλιστα, το 12χρονο παιδί θα έχει τη δικιά του τουαλέτα και αποδυτήριο στο γυμναστήριο για να νιώθει πιο άνετα.
Πάντως, ορισμένοι γονείς αντέδρασαν έντονα σε αυτό, καθώς τα παιδιά τους θορυβήθηκαν. «Αυτό που πραγματικά μας ενόχλησε είναι ότι το σχολείο δεν μας ενημέρωσε από πριν, ώστε να προετοιμάσουμε ψυχολογικά τα παιδιά μας», είπε μία μητέρα.
Παρόλα αυτά, οι γονείς του 12χρονου είναι στο πλευρό του αφού όπως λένε δεν θα ήθελαν ποτέ να καταπιέσουν το παιδί τους.
Να αναφέρουμε πως η Kim Petras αποτελεί τη νεότερη μέχρι στιγμής τρανσέξουαλ που έκανε εγχείριση αλλαγής φύλλου σε ηλικία 16 ετών.
Εάν η εγχείριση του 12 χρονου πραγματοποιηθεί τότε αυτομάτως τα δεδομένα αλλάζουν αφού θα κατακτήσει εκείνο την πρώτη θέση της τρανσέξουαλ σε μικρότερη ηλικία.
ΠΗΓΕΣ
http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=2&artId=289200&dt=19/09/2009
http://www.tritiopsi.gr/?p=12603
http://www.stifora.gr/article.php?id=10651
ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ
Μ. Βρετανία, Τα αποτελέσματα μιας διαλυμένης κοινωνίας (Β΄)
Τα αποτελέσματα μιας διαλυμένης κοινωνίας
Σόδομα και… Γόμαρα. Δρέπουν τις δάφνες της σεξουαλικής αγωγής
Καρποί Σεξουαλικής Αγωγής.
Αυξάνουν οι καρποί της σεξουαλικής αγωγής.
Καρποί Σεξουαλικής Αγωγής( Β΄).
Μ. Βρετανία:Καρποί Σεξουαλικής Αγωγής( Γ΄)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΕΔΩ.
ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΛΙΓΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

ΑΝΝΑ

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com