20 Ιουλ 2009

Τα αποτελέσματα μιας διαλυμένης κοινωνίας

Η Σεξουαλική αγωγή στα σχολεία τα Σύμφωνα συμβίωσης ομόφυλων ζευγαριών και η Πολυπολιτισμική κοινωνία, έχουν τα αποτελέσματα που βλέπουμε κάθε χρόνο σε νεαρούς τουρίστες συγκεκριμένων χωρών.
Στο πλαίσιο μιας μεγάλης καμπάνιας, οι Αρχές της Μεγάλης Βρετανίας κυκλοφόρησαν ένα video, το οποίο σκοπεύει να ευαισθητοποιήσει τους Βρετανούς και να τους προειδοποιήσει για τις συνέπειες της άσχημης συμπεριφοράς τους όταν επισκέπτονται το εξωτερικό.

.
==== ===== ===== ===== ===== ===== =====
{«Μόνο κατά την περίοδο 2008 - 2009 καταγράφηκαν 237 συλλήψεις και κρατήσεις Βρετανών στη χώρα μας, καθώς επίσης 117 θάνατοι, 434 νοσηλείες, 28 βιασμοί και 9 περιπτώσεις σεξουαλικής παρενόχλησης σε βάρος Βρετανών, σύμφωνα με τα στοιχεία της βρετανικής πρεσβείας….

Ο Βρετανός υφυπουργός Εξωτερικών δεν αρνείται ότι οι καλοκαιρινές «συνήθειες» των τουριστών στην Ελλάδα είναι ένας φαύλος κύκλος και παραδέχεται ότι το πρώτο που μαθαίνουν οι νεαροί Άγγλοι είναι ότι «για να περάσουν καλά, πρέπει να πιούν απεριόριστο αλκοόλ».
Ο ίδιος, επιμένει στο θέμα του αλκοόλ λόγω προσωπικών του βιωμάτων. «Εγώ μέχρι τα 25 μου δεν έπινα αλλά και τώρα πίνω με μέτρο. Δεν γινόταν αλλιώς. Μεγάλωσα σε περιβάλλον με αλκοολική μητέρα και έτσι γνώρισα από νωρίς τις καταστροφικές του συνέπειες»}.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 18/07/2009

«Οδός ακολασίας», η οδός Δημοκρατίας

Η προσφιλής διασκέδαση των νεαρών που έρχονται στην Ελλάδα πληρώνοντας το ελάχιστο για τα αεροπορικά και τη διαμονή, είναι η περιφορά από μπαρ σε μπαρ, το λεγόμενο «Παμπκρόουλ». Ομάδες των 15 - 20 ατόμων, συνήθως ντυμένων ομοιόμορφα πληρώνουν περίπου 40 ευρώ για να έχουν τη δυνατότητα να καταναλώσουν απεριόριστο αλκοόλ σε συγκεκριμένα καταστήματα.
«Έχουμε μετονομάσει την οδό Δημοκρατίας σε “οδό ακολασίας” καθώς συγκεντρώνει περίπου 80 μπαράκια στα οποία μεθούν οι Βρετανοί και στη συνέχεια προκαλούν έκτροπα» μας αναφέρει ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ηρακλείου κ. Νικηφόρος Λαμπρινός, περιγράφοντας την κατάσταση που επικρατεί στα Μάλια της Κρήτης.
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 18/07/2009

Βρετανοί αστυνομικοί στη Ζάκυνθο

Τέσσερις αστυνομικοί, οι οποίοι υπηρετούν σε τουριστικές περιοχές της Βρετανίας, αναμένεται να επισκεφθούν τη Ζάκυνθο φέτος το καλοκαίρι, προκειμένου να περιγράψουν στους Έλληνες συναδέλφους τους τον τρόπο με τον οποίο οι ίδιοι χειρίζονται τους μεθυσμένους νεαρούς στη Βρετανία.
Όπως αναφέρει στην «Κ», ο Βρετανός υφυπουργός Εξωτερικών, υπεύθυνος για προξενικά θέματα κ. Chris Bryant, «έχουμε χρηματοδοτήσει πρόγραμμα εκμάθησης αγγλικής γλώσσας σε αστυνομικούς της Ζακύνθου. Ταυτόχρονα, θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο στο οποίο οι Βρετανοί θα αναλύσουν στους Έλληνες αστυνομικούς πως χειρίζονται τα προβλήματα υπερκατανάλωσης - κατάχρησης αλκοόλ τα Σαββατοκύριακα στην Αγγλία».
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 18/07/2009
== ==== ===== ====== ====== ===== ===
Εκεί θέλουν να μας οδηγήσουν κάποιοι φαεινοί εγκέφαλοι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com