6 Ιαν 2011

Τη στιγμή που ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος άρχισε να ψέλνει το "...Εν Ιορδάνη" εκείνη τη στιγμή άρχιζε προσεύχεται ο Ιμάμης.

Το πρωί στον Πατριαρχικό Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου, τελέστηκε Πανηγυρική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Οικουμενικού Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίου συμπαραστατούμενου απο Ιεράρχες του Θρόνου.

Εν συνεχεία σχηματίστηκε πομπή, ηγουμένου του Οικουμενικού Πατριάρχη, η οποία κατέληξε στις όχθες του Κερατίου Κόλπου όπου έγινε η κατάδυση του Τιμίου Σταυρού.

Τη στιγμή που ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος άρχισε να ψέλνει τον "...Εν Ιορδάνη" εκείνη τη στιγμή άρχιζε προσεύχεται ο Ιμάμης. (Δείτε από 1.46΄)

romfea.gr

5 σχόλια:

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Διακόπτουμε για λίγο το πρόγραμμά μας, στο 1:46΄, για ένα σύντομο διαφημιστικό με τον ιμάμη. Και μη ξεχνάτε : "ήταν μια προσφορά της CocaCola".

Εν Ιορδάνη βαπτιζομένου ... του γαρ Γεννήτορος η φωνή

Ανώνυμος είπε...

Η κοροϊδία και ο εμπαιγμός των αλλοθρήσκων ή ετεροδόξων, είναι από τα πιο συνηθισμένα αποτελέσματα, που προκύπτουν από τη λεγόμενη "συνεννόηση των θρησκειών".
Όταν υπάρχουν ΑΜΑΡΤΩΛΑ ΠΑΘΗ μέσα στις ψυχές των αλλοθρήσκων ή ετεροδόξων ανθρώπων, τότε οι λεγόμενες "επικοινωνίες των θρησκειών" είναι απλά συζητήσεις που εξυπηρετούν το φαινόμενο της δαιμονικής Πανθρησκείας ( η οποία είναι η δαιμονική θρησκεία του Αντιχρίστου ).

Νεκτάριος Πετρίδης είπε...

Τὶ νὰ προσθέσω στὸ πικρὸ χιούμορ τοῦ Κυπριανοῦ ἤ στή σκληρή ἀλήθεια τοῦ/τῆς ἀνωνύμου τῆς 6/1 7.20 μμ. ;
Χρόνια Πολλὰ καὶ καλή λευτεριά !

Γιώργος Βλάχος είπε...

Τι να έκανε μέσα στο στόμα του λύκου που βρίσκεται...

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Τι έκαναν οι προκάτοχοι στα χρόνια της Τουρκοκρατίας και τι κάνει αυτός σήμερα, στα χρόνια της Δυτικοκρατίας (παγκοσμιοποίηση);

Επί Τουρκοκρατίας διατηρήσαμε την ταυτότητά μας, επί Δυτικοκρατίας την καταργήσαμε στο όνομα του οικουμενισμού.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com