23 Φεβ 2010

Ο Πάπας Βενέδικτος θα επισκεφθεί τους Λουθηρανούς της Ρώμης για μία οικουμενική γιορτή


Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου για την προώθηση της χριστιανικής Ενότητας, Καρδινάλιος Walter Kasper, ανακοίνωσε ότι ο Πάπας Βενέδικτος ΙΣΤ΄ θα επισκεφθεί στις 14 Μαρτίου 2010 την Λουθηρανική Ευαγγελική «Εκκλησία» στη Ρώμη για μία οικουμενική γιορτή.
Η ανακοίνωση του Καρδινάλιου επιβεβαιώθηκε και από τον Λουθηρανό πάστορα Jens-Martin Kruse ο οποίος είπε ότι η επίσκεψη του Πάπα θα είναι "ένα όμορφο σημάδι οικουμενισμού στην πόλη μας."
Κατά τη διάρκεια της τελετής, ο Πάπας Βενέδικτος ΙΣΤ θα μιλήσει πάνω στο κατά Ιωάννη . 12,24 ( ἀμὴν ἀμὴν λέγω ὑμῖν, ἐὰν μὴ ὁ κόκκος τοῦ σίτου πεσὼν εἰς τὴν γῆν ἀποθάνῃ, αὐτὸς μόνος μένει· ἐὰν δὲ ἀποθάνῃ, πολὺν καρπὸν φέρει), ενώ ο Λουθηρανός πάστορας θα μιλήσει πάνω στην Β΄ Προς Κορινθίους κεφ.1 του Αποστόλου Παύλου
Benedict XVI to participate in March 14 ecumenical celebration

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πως δεν κάλεσε τον φίλο του τον Βαρθολομαίο να πάνε μαζί; αφού ο Βαρθολομαίος κάνει πρώτα επιδρομή και λεηλατήσει την Εκκλησία της Ελλάδος μετά έχει σειρά και ο Ρώμης.

Αντιοικουμενιστής είπε...

Ναι "άγιε πατέρα"! Ασχολήσου με τους λουθηρανούς, τους αγγλικανούς, τους βαπτιστές, τους μορμόνους και τους χιλιαστές...Μόνο την Αγία Ορθόδοξη Εκκλησία μας άφησε ήσυχη. Ή τουλάχιστον ζήτησε από τους αποστάτες οικουμενιστικιστές λειτουργούς της να την εγκαταλείψουν επιτέλους και να σε ακολουθήσουν στο οικουμνενιστικό σου όραμα! Άλλωστε η Αγία Ορθόδοξη Εκκλησία είναι μια "ελλειμματική" Εκκλησία κατά την άποψή σου. Μην ασχολείσαι πια μαζί της. Και αν αργούν οι αποστάτες της Αγίας Ορθοδοξίας να σε ακολουθήσουν, δώσε και συ κάτι περισσότερο! Δεν τους λυπάσαι; Σαν ζητιάνοι περιμένουν το ξεροκόματό σου!

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com