23 Φεβ 2010

Οι Ελευθεροτέκτονες πέτυχαν επίσημη αντιπροσώπευση στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή


Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα του eu observer που μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ, οι ελευθεροτέκτονες (μασόνοι) σχεδιάζουν να ανοίξουν γρήγορα γραφείο στις Βρυξέλλες έτσι ώστε να αρχίσουν καμπάνια πίεσης κατά της αυξημένης επιρροής των παραδοσιακών θεσμικών θρησκειών της Ευρώπης.
"Εξέχων" Γάλλος μασόνος, ο J.M.Quillardet είπε μεταξύ άλλων: "Eίναι απαραίτητο να επιβάλλουμε την παγκόσμια ιδέα του Διαφωτισμού, η οποία συνίσταται στην ιδέα ότι οι λαοί είναι πολίτες και Ευρωπαίοι πολίτες πριν γίνουν Εβραίοι, μαύροι, Maghreb, ομοφυλόφιλοι, ετεροφυλόφιλοι."
Σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, το 2008 ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μπαρόζο, συναντήθηκε με διπλωμάτες εκπροσωπούντες διάφορες μασονικές στοές, μεταξύ των οποίων και την δική του (Μεγάλη Στοά της Ανατολής της Γαλλίας), και πέτυχε να δοθεί αντιπροσώπευση της μασονίας σε υψηλό επίπεδο πολιτικής στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΝΕΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΛΗΨΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΙΕΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Ο ΙΩΑΚΕΙΜ ΑΛΜΟΥΝΙΑ;
Τόσο τα μέλη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, όσο και ο επικεφαλής της, Μπαρόζο, παρευρίσκονται τακτικά σε πολυτελή συμπόσια με νέες θρησκείες που εμφανίζονται τις οποίες μάλιστα και παραχωρούν αντιπροσώπευση στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
Μια νέα τέτοια "θρησκεία", που τώρα φαίνεται την "κατασκευάζουν", και η οποία έχει και ιστότοπο, αυτοαποκαλείται "ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ".
Σας παρουσιάζω τι λένε για τις συνεστιάσεις τους μετά των της Ευρωπαϊκής Επιτροπής EΔΩ.
Το γεγονός ότι η αυτοαποκαλούμενη "ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ" είναι θρησκεία, το λέει η ίδια η ομοσπονδία στον ιστότοπό της ΕΔΩ.
"Κριτική ενημέρωση"

1 σχόλιο:

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Around the late 1860s the Continental and British Freemasons split apart. The British remained deist and insisted on references to the "Great Architect of the Universe, God" in their ceremonies. Many Continental masons, especially the French, had become atheist by this time and they wanted this reference to "god" to become optional. This caused a split that has remained until today.

Η βλακώδης βλακεία των ελευθεροτεκτόνων φαίνεται από το διαχωρισμό που έκαναν μεταξύ των deist μασόνων και των atheist μασόνων. Οι μεν deist (θεϊστές) πιστεύουν στον αρχιτέκτονα του σύμπαντος, οι δε atheist πιστεύουν στο τίποτα, του αρχιτέκτονα του σύμπαντος. Οι μεν πιστεύουν στη ανώτερη δύναμη του σύμπαντος, οι δε πιστεύουν το μηδέν, ως ανώτερη δύναμη. Οι deist πιστεύουν και οι atheist λένε βλακωδώς ότι δεν πιστεύουν, αν και πίστη τους είναι η απιστία τους. Οι δεύτεροι ξεπερνούν και αυτούς ακόμη τους δαίμονες, οι οποίοι πιστεύουν μεν, φρίττουν δε. Οι deist πιστεύουν χωρίς να φρίττουν. Αλλά κι αυτοί φρίττουν, όταν βλέπουν ότι πρέπει να ξεκάνουν εκείνους που υποτίθεται ότι δεν φρίττουν, πχ. τους κακούς δαίμονες του Ισλάμ.

Ίδια η "γεύση" και για τους deist και για τους atheist: "εκείνος ανθρωποκτόνος ην απ' αρχής και εν τη αληθεία ουκ έστηκεν, ότι ουκ έστιν αλήθεια εν αυτώ. όταν λαλή το ψεύδος εκ των ιδίων λαλεί, ότι ψεύστης εστιν". Αυτός είναι ο θεός τους, η ανώτερη δύναμη "του σύμπαντου" - στα τσκίδια.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com