26 Οκτ 2009

Ο νέος πάστορας του Μπαράκ Ομπάμα


O πάστορας Κάρεϊ Κας, νέος «πνευματικός σύμβουλος» του προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, θεωρεί ότι «το Ισλάμ είναι βίαιη θρησκεία». Σε βιβλίο που κυκλοφόρησε το 2004 ο ανιψιός του διάσημου τραγουδιστή Τζόνι Κας αναφέρει ότι η μουσουλμανική θρησκεία χρησιμοποιούσε πάντοτε τη δύναμη των όπλων για να επιβληθεί και να προσηλυτίσει τους αλλόθρησκους.
O πάστορας Κάρεϊ Κας, είναι βετεράνος του πολεμικού μετώπου στο Ιράκ.Ο Κας, που κατά τη διάρκεια της αμερικανικής εισβολής στο Ιράκ το 2003 βάπτισε ως στρατιωτικός ιερέας περισσότερους από πενήντα στρατιώτες, σήμερα δηλώνει θερμός οπαδός του Χριστιανισμού, ενώ όπου βρεθεί κι όπου σταθεί δεν παραλείπει να αναφερθεί «στα τείχη αγγέλων» που προστάτευαν τους άνδρες του στο μέτωπο.
Με τον Ομπάμα συναντήθηκε για πρώτη φορά όταν μετατέθηκε στο Καμπ Ντέιβιντ, στην προεδρική εξοχική κατοικία. Εκεί και ύστερα από κάποια λειτουργία ο Αμερικανός πρόεδρος έσπευσε να χαρακτηρίσει τον εφημέριο Κας ως «τον πιο δυνατό κήρυκα» που συνάντησε για μεγάλο διάστημα.
Και έτσι η γνωριμία του με τον Κας ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να αποκτήσει τον προσωπικό του εφημέριο.
Ο προηγούμενος ιερέας του, με τις ακραίες θέσεις του στο κήρυγμα, είχε προκαλέσει μεγάλο σκάνδαλο λίγο πριν από τις εκλογές που παραλίγο μάλιστα να κάνει ζημιά στην εκλογή του Ομπάμα στον προεδρικό θώκο. Ετσι, ο Αμερικανός πρόεδρος ζήτησε από τους επιτελείς του να «ψάξουν» το θέμα.
Η έρευνα έγινε και ο Ομπάμα κατέληξε στον «δυνατό κήρυκα» του Καμπ Ντέιβιντ. Επισήμως πάντως, ο Λευκός Οίκος αποφεύγει να κάνει λόγο για προσωπική επιλογή του Κας από τον Ομπάμα.Ο λόγος βέβαια δεν είναι άλλος από το να αποφύγουν να χρεωθούν εκ των προτέρων οποιοδήποτε τυχόν ακραίο φραστικό παραστράτημα του Κας καθώς έχει δείξει τάσεις θρησκευτικού φανατισμού κατά το παρελθόν.

«ΕΣΠΡΕΣΣΟ» - Σάββατο 17/10/09
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ:ΟΙ ΠΑΣΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ
Οι αμβλώσεις διχάζουν την Αμερική
ΟΜΠΑΜΑ: ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΡΩΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΡΥΙΚΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ ΚΑΙ Η ΑΡΣΗ ΤΩΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΩΝ ΓΙΑ ΑΜΒΛΩΣΕΙΣ
ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΣΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΙΚΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ
Ο Ομπάμα και η δικαίωση της παιδοφιλίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com