26 Ιουν 2023

Δημήτρης Νατσιός: «Με φόβο Θεού θα πορευθούμε μαχόμενοι για τη ΝΙΚΗ του ελληνισμού»

ΔΗΛΩΣΗ  ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ευχαριστούμε τον ελληνικό λαό που στήριξε τον αγώνα της ΝΙΚΗΣ.

Σήμερα ένα σπουδαίο μέρος του ελληνικού λαού κατέθεσε τη βούλησή του. Γράφτηκε μία σημαντική σελίδα στην πολιτική ιστορία του τόπου μας. Είναι η πρώτη φορά που η πίστη του απλού λαού έρχεται στο πολιτικό προσκήνιο, και εκφράζεται με συντεταγμένο «όχι» σε κάθε τι που διαλύει τις αρχές και τις αγέραστες αξίες του έθνους μας.

Η ΝΙΚΗ θα ασκήσει πραγματική αντιπολίτευση στην ερχόμενη Βουλή. Δεν αγωνιζόμαστε μόνο για αυτούς που μάς τίμησαν με την ψήφο τους, αλλά για όλον τον ελληνικό λαό, ασφαλώς και για αυτήν τη σιωπηλή πλειοψηφία που δεν προσήλθε να ψηφίσει.

Με σεβασμό στην ψήφο των συμπολιτών μας, και με φόβο Θεού θα πορευθούμε μαχόμενοι για τη ΝΙΚΗ του ελληνισμού, τη ΝΙΚΗ της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, τη ΝΙΚΗ του απλού λαού!

Σας ευχαριστώ

Δημήτρης Νατσιός


11 σχόλια:

Λυκούργος Νάνης είπε...

Η λάσπη που κατά τόνους εκτοξεύθηκε σε βάρος της ΝΙΚΗΣ αυτές τις ημέρες πέτυχε τον αντίθετο από τον επιδιωκόμενο σκοπό, όπως καταδείχθηκε πανηγυρικά από το εκλογικό αποτέλεσμα.
Το σύστημα θεώρησε εαυτό απειλούμενο από την ελπιδοφόρα δυναμική που αναπτύχθηκε περί το συγκεκριμένο κόμμα και διά θλιβερών εκπροσώπων του εξαπέλυσε μια λυσσώδη πολεμική εναντίον της , στηριγμένη στη λάσπη, το ψέμα, τις ύβρεις.
Ο ελληνικός λαός απάντησε σε όλη αυτή την "τοξικότητα" διά της ψήφου του.
Συγχαίρουμε τη ΝΙΚΗ για την εισοδό της στη Βουλή και ελπίζουμε ότι δεν θα διαψεύσει τις προσδοκίες μας, πορευόμενη με φόβο Θεού ,όπως τόνισε ο πρόεδρός της.

Λυκούργος Νάνης είπε...

Εννοείται, ότι οι λυσσαλέες επιθέσεις του συστήματος, κυρίως με αιχμή του δόρατος τον υπόνομο
που ονομάζεται "σύγχρονη ελληνική δημοσιογραφία" , όχι μόνο θα συνεχισθούν αλλά και θα ενταθούν.
Ήδη η χαβούζα του in.gr από εχθές άρχισε να εκκενώνει νέα βοθρολύματα και να ολοφύρεται και να οιμώζει κάνοντας λόγο για "ακροδεξιό κόμμα"....

Eva είπε...

Και κοροιδευαν οι δημοσιογράφοι!!!!!
Ανεξάρτητα το τι θα θα κάνει, χτες ελαβε στεφάνια γιατι τον κοροιδεψαν για το ονομα Του!

Ανώνυμος είπε...

Το αποτέλεσμα ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσαμε ρεαλιστικά να περιμένουμε δεδομένων των συνθηκών. Γενικότερα, όχι μόνο ως προς το ποσοστό της Νίκης. Ας αφήσουμε κι εμείς τώρα τα πολιτικά πάθη κι ας ασχοληθούμε με τα υπόλοιπά μας πάθη. Ας καταλαγιάσουμε γιατί από Σεπτέμβρη Οκτώβρη κι εγώ δεν ξέρω τι μας περιμένει. Βλέπω τα ονόματα και τις φήμες για τους πιθανούς υπουργούς και ΤΡΟΜΑΖΩ. Προσωπικά δεν πρόκειται να κρέμομαι από κάθε κιχ που λέει κάθε βουλευτής της Νίκης, να χαλάω τον κόσμο που δε μου άρεσε πώς πρόφερε το κ, πώς το ι και πώς το χ. Αν και φοβάμαι ότι θα υπάρξουν άλλοι που θα το κάνουν και θα παίρνουν και δημοσιότητα οι διενέξεις και θα παθιαζόμαστε και θα συνεχιστεί το πανηγύρι των τελευταίων εβδομάδων και μόνο καταλλαγή και ενασχόληση με τα υπόλοιπα πάθη μας δεν θα έχουμε, μακάρι να έχω λάθος.

Ανώνυμος είπε...

Μέ τήν ΝΙΚΗ νά τά έχει καταφέρει, καί μέ τόν... Σταυρό στό χέρι, τήν λευτεριά τής πατρίδος μας θά φέρει.!

Ανώνυμος είπε...

Όσιος Αρχιμανδρίτης Ιάκωβος Τσαλίκης της Εύβοιας:

"Το Έθνος και η Εκκλησία θα δοκιμασθούν σκληρά. Θα δουν πολλά τα μάτια μας! Να προσεύχεστε να μην σας εγκαταλείψει η Χάρις του Θεού."

Λυκούργος Νάνης είπε...

Ο πρωθυπουργός, με την επιλογή των προσώπων που ανέλαβαν κορυφαία Υπουργεία (τι μας περιμένει...), απέδειξε πανηγυρικά για μία ακόμη φορά ότι υπηρετεί τη Νέα Τάξη πραγμάτων.
Τα έκγονα του επάρατου Σημιτισμού(ποιος μπορεί να λησμονήση την καταστροφική-αποδομητική πολίτική του πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Σημίτη;) πρόκειται να στελεχώσουν νευραλγικά Υπουργεία με κατάδηλες συνέπειες για την πορεία της χώρας...
Μεταξύ των εν λόγω "φωστήρων" συγκαταλέγονται , ο γνωστός για τη συμπεριφορά του απέναντι στην Εκκλησία, κατά την περίοδο της σχετικώς προσφάτου υγειονομικής κρίσεως, νέος υπουργός Εξωτερικών Γεραπετρίτης καθώς και ο εξαπολύσας άθλιες ύβρεις κατά των ανθρώπων του κόμματος ΝΙΚΗ (https://www.cnn.gr/politiki/story/364894/floridis-gia-niki-einai-talimpan-kai-nostalgoi-tis-xoyntas).
"Ανθών προσωπικοτήτων"....

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ Κ.ΝΑΤΣΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΝΙΚΗ!

Ανώνυμος είπε...

Ελπίζουμε οι βουλευτές της Νίκης να μεταφέρουν στη Βουλή το λαϊκό αίσθημα στα προαύλια των ναών και στα αρχονταρίκια των μοναστηριών. Που εδώ και πολλά χρόνια αγνοείται, από τις κυβερνήσεις εννοείται, αλλά και από τη διοικούσα αγνοείται. Αν η διοικούσα δεν το αγνοούσε, μπορεί και να μην υπήρχε καν ανάγκη για Νίκη. Γι' αυτό σας ψηφίσαμε, αυτό λέει και η δήλωση με άλλα λόγια (καλά κάνει και χρησιμοποιεί άλλα λόγια). Αν δεν το κάνετε, δεν θα σας ξαναψηφίσουμε.

Λυκούργος Νάνης είπε...

https://www.liberal.gr/epikairotita/pierrakakis-i-ellada-einai-etoimi-na-paroysiasei-ethniko-shedio-gia-tin-tehniti
Δείτε και αυτό: ο "φέρελπις" νέος Υπουργός Πιερρακάκης επικαλείται τον βλάσφημο Χαράρι.
Τι περιμένει τα παιδιά μας με το συγκεκριμένο υπουργό...

Ανώνυμος είπε...

Αντί νά λέγονται Ελληνόπουλα
θά τά "μετατρέψουν" σέ...
Σατανόπουλα...!

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com