12 Οκτ 2021

Αποκαθήλωση εικόνων στο Νοσοκομείο Σερρών!

 

Καταγγελία-σοκ εργαζόμενης για «εικονομαχία επειδή ενοχλούνται οι μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες»

Μια φοβερή καταγγελία για το Νοσοκομείο Σερρών έκανε η πρόεδρος της Επιτροπής Υγιεινής και Ασφάλειας του νοσοκομείου Κική Μιχαηλίδου, σχετικά με απόφαση που ανακοινώθηκε στους εργαζομένους για τις θρησκευτικές εικόνες στους θαλάμους του.

Η κυρία Μιχαηλίδου είπε ότι «υπάρχει απαίτηση να κατεβούν όλες οι εικόνες από τα δωμάτια του νοσοκομείου, υπάρχει υπουργική εντολή, που την κρύβουν», τη στιγμή που η διαμαρτυρία των ανεμβολίαστων εργαζομένων του νοσοκομείου συνεχίζεται κανονικά και δρομολογούνται κινητοποιήσεις για σήμερα.

(https://www.youtube.com)

Οσον αφορά το θέμα του «ξηλώματος» των εικόνων μέσα από τα δωμάτια, έγινε γνωστό ότι θέλησαν να προχωρήσουν σε αυτή την κίνηση έπειτα από διαμαρτυρίες κάποιων μουσουλμάνων λαθρομεταναστών που νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών!
Η πλήρης δήλωση της κυρίας Μιχαηλίδου είναι η εξής:

«Πέρασε επιτροπή, η οποία λέγεται Επιτροπή Διασφάλισης Ποιότητας Υπηρεσιών Υγείας, έσβησε τα καντήλια, τα οποία υπάρχουν μέσα στον χώρο του νοσοκομείου, και απαίτησε να κατέβουν οι εικόνες από τα τμήματα – παθολογική, χειρουργική και άλλες. Νομίζω ότι υπάρχει ειδική εγκύκλιος, την οποία κρύβουν από ό,τι ξέρω, στην οποία αναφέρεται ότι, λόγω του ότι υπάρχει πολυπολιτισμικότητα στις Σέρρες και ενοχλούνται κάποιοι βλέποντας τις εικόνες μας, για αυτό έχουν κατέβει οι εικόνες από τα τμήματα».

Εάν πράγματι έχει συμβεί αυτό, είναι τραγικό για την πατρίδα μας και τη θρησκεία, όπως φυσικά και για αυτούς που πήραν την απόφαση ή την εκτέλεσαν.

Για το θέμα ρωτήθηκε ο αναπληρωτής διοικητής Παναγιώτης Πεγίδης, με τον οποίο επικοινώνησαν οι πάντες, και εκείνος με τη σειρά του διαβεβαίωσε ότι «από καμία κλινική δεν κατέβηκε εικόνα, σύμφωνα με απόφαση της διοίκησης του νοσοκομείου». Πέρασε μάλιστα στην αντεπίθεση, αναφέροντας ότι είναι ψέμα αυτό που ακούστηκε από την κυρία Μιχαηλίδου, για να προκληθεί σάλος στα μέσα ενημέρωσης, διαψεύδοντας κατηγορηματικά ότι έγινε «αποκαθήλωση εικόνων» και τονίζοντας ότι όλες βρίσκονται στη θέση τους.

Από την πλευρά τους, οι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι του νοσοκομείου, υποστηρίζουν ότι αποφεύχθηκε η «αποκαθήλωση εικόνων» λόγω της αποκάλυψης που έγινε από την κυρία Μιχαηλίδου και ότι είχαν έτοιμη την απόφαση για να την εφαρμόσουν, αλλά φοβήθηκαν τις αντιδράσεις. Όπως όμως πληροφορούμαστε μέσα από το νοσοκομείο, ορισμένες εικόνες αποκαθηλώθηκαν. Ωστόσο, ο σάλος που προκλήθηκε ανάγκασε τη διοίκηση να τις επιστρέψει άμεσα στη θέση τους.

Οι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Σερρών συνεχίζουν τη διαμαρτυρία τους και σήμερα θα περιμένουν την αναπληρώτρια υπουργό Υγείας κυρία Γκάγκα στην είσοδό του, για να διαμαρτυρηθούν σχετικά με την απόφαση αναστολής εργασίας στους ανεμβολίαστους.

newsbreak, 12-10-2021


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΛΑΧΟΣ / 12.10.2021
Πόσο γελοίος και παραπλανητικός είναι ο ισχυρισμός σας ότι ''κατεβάσατε τις εικόνες, διότι ενοχλούνται οι ξένοι άλλων θρησκειών'' (δηλ. οι παράνομοι μετανάστες). Το κάνετε επειδή είστε αντίχριστα άτομα και μισείτε τη χριστιανική θρησκεία. ΄Ομως, το Σύνταγμά μας αναφέρει ότι επικρατούσα θρησκεία είναι η ορθόδοξη χριστιανική, που σημαίνει μπορούμε να ασκούμε ελεύθερα οποιαδήποτε ορθόδοξη λατρεία. Οπότε, η πράξη σας εκτός από αντιχριστιανική είναι και αντισυνταγματική.

Ε.Σ. είπε...

Αυτοι που ενοχλουνται να πανε στις πατριδες τους κ να κρεμασουν στα νοσοκομεια τους οτι γουσταρουν.αρκετα με τα δικαιωματα τους.εχουμε κ εμεις δικαιωματα κ γουσταρουμε να βλεπουμε τις εικονες του τριαδικου θεου μας σε δημοσιο χωρο!μας εχουν πρηξει πια ελεος!

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com