14 Οκτ 2021

Στο εδώλιο για τον Χριστό!

 

Το κράτος διώκει τους Έλληνες χριστιανούς, όταν αυτοί δεν ανέχονται παθητικά τον αποχριστιανισμό και τον αφελληνισμό της πατρίδας τους. Αυτό το μήνυμα εκπέμπεται διαρκώς από τους καθ’ ύλην αρμοδίους και είναι πολλά τα περιστατικά που επιβεβαιώνουν τις κάκιστες προθέσεις της εξουσίας απέναντι στο έθνος και στην πίστη μας.

Σήμερα, η «δημοκρατία» δημοσιεύει μια σχετική με τα προαναφερθέντα είδηση, η οποία, υπό κανονικές συνθήκες, θα προκαλούσε αίσθηση και έντονες αντιδράσεις από την πλευρά της κοινής γνώμης. Συγκεκριμένα, η εφημερίδα μας αναφέρει σε άρθρο ότι «οι 36 κάτοικοι της Μυτιλήνης, που πήραν την πρωτοβουλία να αποκαταστήσουν τη ζημιά την οποία είχαν προκαλέσει εσκεμμένα παράνομοι μετανάστες στη θέση Απελή στα Τσαμάκια και να τοποθετήσουν τη γαλανόλευκη μαζί με το σύμβολο της Ορθοδοξίας, τον Σταυρό, που γκρέμισαν ανερυθρίαστα οι αλλοδαποί» θα καθίσουν στο εδώλιο του δικαστηρίου στις 21 Νοεμβρίου.

Οι Έλληνες πατριώτες αντιμετωπίζουν κατηγορίες για… αυθαίρετη κατάληψη δημόσιου κτήματος, αυθαίρετες κατασκευές και απείθεια! Στη χώρα μας, με την εξουσία να έχει βαλθεί να αλλοιώσει την εθνική και θρησκευτική φυσιογνωμία του λαού μας, η τοποθέτηση της ελληνικής σημαίας και του Τιμίου Σταυρού θεωρείται… αυθαιρεσία. Τα τσαντίρια των ισλαμιστών εποίκων, οι λινάτσες που απλώνουν όπου βρουν για να πουλήσουν λαθραία, τα παραπήγματα που στήνουν ακόμα και σε πλατείες μεγάλων πόλεων προφανώς θεωρούνται νόμιμα.

Επίσης, πρέπει να σχολιαστεί και η τρίτη εκ των κατηγοριών που αντιμετωπίζουν οι 36 κάτοικοι της Μυτιλήνης: η απείθεια. Ευτυχώς, υπάρχουν ακόμα τίμιοι, σοβαροί και γενναίοι Ελληνες, που δεν πειθαρχούν στον εθνομηδενισμό, δεν σκύβουν το κεφάλι, δεν παραδίδονται αμαχητί στα νεοταξικά σχέδια για τη χώρα μας, που θέλουν να τη μετατρέψουν σε «χώρο». Αυτοί οι Ελληνες κάνουν το αυτονόητο: Σηκώνουν τη σημαία μας και υψώνουν τον Τίμιο Σταυρό για να τα βλέπουν εχθροί και φίλοι της Ελλάδας και, πάνω απ’ όλα, για να τα βλέπει ο λαός μας και να παίρνει θάρρος για τα δύσκολα, που είναι μπροστά μας.

dimokratia, 14|10|2021

………………………………….

Δείτε και:

-Παναγιώτης Τσαγκάρης: Οι διώκτες του Σταυρού είναι στην ουσία εναντίον των μεταναστών!

-Παναγιώτης Τσαγκάρης, Ο Σταυρός, σημάδι είναι των πιστών και φόβος των δαιμόνων!

-Ο εθνομηδενισμός έρχεται να συμπληρωθεί με τις διώξεις κατά χριστιανών επειδή προστατεύουν την πίστη τους.

-Διωγμοί χριστιανών στα χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ!

-Υψώθηκε υπερμεγέθης σιδερένιος Σταυρός στη Μυτιλήνη!

-«Ἠσφαλίσαντο τὸν… Σταυρόν μετὰ τῆς κουστωδίας»! - Δελτίο Τύπου της Δημοτικής Κίνησης Πολιτών Λέσβου «Ελεύθεροι Πολίτες»

-Εὐδοξία Αὐγουστίνου, Κάτω τά χέρια ἀπό τά ἱερά μας σύμβολα!

-Συνεχίζεται η βεβήλωση του Σταυρού στη Λέσβο από τους γνωστούς-αγνώστους

-Η Ιεραρχία που σιωπά

-Aντίχριστοι γκρέμισαν και εκκλησάκι στη Λέσβο

-Απίστευτη βεβήλωση! Αγνωστοι ( ; ) γκρέμισαν τον σταυρό-σύμβολο της Λέσβου, που ενοχλούσε τις ΜΚΟ

2 σχόλια:

ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΜΑΧΗΤΗΣ είπε...

ΣΩΣΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΛΑΧΟΣ/15.10.2021. Είναι ή δεν είναι αντίχριστοι αυτοί που μάς κυβερνούν ; Eίναι δυνατόν σε μία ορθόδοξη χώρα να δέχεσαι κλήσεις από τη δικαιοσύνη, γιατί ύψωσες σταυρό στη χριστιανική χώρα σου τον οποίο κάποιοι βάρβαροι έριξαν πριν ; Η ενέργεια αυτή θεωρείται δίωξη κατά θρησκευτικής λατρείας και πέραν του ότι είναι αντιχριστιανική είναι και αντισυνταγματική. Το Σύνταγμά μας καθορίζει ότι η θρησκεία είναι ορθόδοξη χριστιανική, οπότε οποιαδήποτε λατρεία δεν μπορεί να διώκεται. Η κατηγορία της Εισαγγελίας για τους συλληφθέντες ''περί αυθαίρετης δημοσίου κτήματος, αυθαίρετης κατασκευής και απείθειας'', είναι ψευδής και δεν ισχύει. Ο χώρος δεν είναι δημόσιο κτήμα. Αν η κατασκευή του σταυρού ήταν αυθαίρετη, όπως ισχυρίζεται η Εισαγγελία, δεν θα την επέτρεπαν από την αρχή. Γιατί τους πειράζει τώρα, και θέλουν να δικάσουν αυτούς που έστησαν ξανά το σταυρό ;


Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com