9 Ιουλ 2020

Η Ελλάδα σε κίνδυνο

Ψήφισμα «γροθιά» από 95 προσωπικότητες για τη λαθρομετανάστευση ...
Εκτός ελέγχου η κατάσταση με τους λαθρομετανάστες. Μεθυσμένοι Αφρικανοί παρενοχλούσαν Έλληνες πολίτες σε πλατεία της Σάμου και όταν δέχτηκαν παρατήρηση από τον Γεώργιο Στάντζο, δήμαρχο Ανατολικής Σάμου, τον καθύβρισαν (χρησιμοποιώντας, μεταξύ άλλων, και τον όρο φασίστας) και του επιτέθηκαν.

Ο ισλαμικός εποικισμός της πατρίδας μας συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς και το κράτος έχει σπάσει το κοινωνικό συμβόλαιο, επειδή δεν μπορεί να εγγυηθεί την εθνική ασφάλεια, καθώς και τη ζωή, την τιμή και τις περιουσίες των πολιτών. Η κατάσταση όχι μόνο δεν βελτιώνεται, αλλά, κάθε μέρα που περνάει, η κρίση σε αυτό το ζήτημα εντείνεται και τα αποτελέσματά της αποδεικνύονται ολοένα πιο επιβλαβή για την πατρίδα και τον λαό.
Η κυβέρνηση με το υπουργείο Μετανάστευσης και τις ποικίλες υπηρεσίες που ασχολούνται με τους παρανόμως εισελθόντες στη χώρα επιδιώκουν να περάσουν στο κοινό μία εξιδανικευμένη εικόνα. Η επίσημη εκδοχή θέλει τα περιβόητα κέντρα «υποδοχής» (και μόνο η λέξη «υποδοχή» δείχνει την κυβερνητική στάση απέναντι στη λαθρομετανάστευση) στη νησιωτική χώρα να αδειάζουν χωρίς να επιβαρύνεται περαιτέρω η ενδοχώρα.
Αυτό, φυσικά, δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Το περιστατικό με την επίθεση που έκαναν οι Αφρικανοί λαθρομετανάστες στον δήμαρχο Ανατολικής Σάμου Γεώργιο Στάντζο είναι η κορυφή στο παγόβουνο της βίας που ασκούν οι ανεξέλεγκτοι και αποθρασυμένοι έποικοι στους Ελληνες, με την ανοχή των Αρχών και τη σύμφωνη γνώμη των περισσότερων πολιτικών δυνάμεων.
Οι συμμορίες των τραμπούκων δεν ήρθαν ούτε λόγω επιθυμίας τους να αποφύγουν τον πόλεμο ούτε επειδή διώκονται πολιτικά στις χώρες τους. Δεν έφτασαν έως εδώ για να… ενσωματωθούν ούτε για να διεκπεραιωθούν στην Ευρώπη ούτε για να βρουν στον ήλιο μοίρα. Πέρασαν παράνομα τα σύνορα με στόχο να αντικαταστήσουν τον πληθυσμό της Ελλάδας, να λειτουργήσουν σαν ένας ιδιότυπος, άοπλος στρατός κατοχής, ο οποίος έχει εργαλειοποιήσει -όντας πολύ καλά δασκαλεμένος- λέξεις και φράσεις-κλειδιά, όπως «φασισμός», «Ακροδεξιά», «φιλοξενία», «ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες», «ανθρωπισμός», «μωρομάνες» κ.λπ.
Το κράτος και το έθνος αντιμετωπίζουν θανάσιμο κίνδυνο.
dimokratianews,9|07|2020

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com