29 Ιουλ 2020

Καλούν σε απολογία τους κατοίκους της Λέσβου επειδή έστησαν μεγάλο σταυρό στο νησί

Συνεχίζεται η περιπέτεια των λιγοστών Ελλήνων που τα χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ, όταν όλα δούλευαν υπέρ του εποικισμού της χώρας, αντιστάθηκαν στη μετατροπή της Λέσβου σε «ισλαμική αποικία» και στην επικυριαρχία των ΜΚΟ. 

Κάποιοι από αυτούς, οι οποίοι το 2018 τόλμησαν να σηκώσουν έναν λευκό σταυρό στην περιοχή της Απελλής, που μετατράπηκε σε σύμβολο των Ελλήνων κατοίκων του νησιού, καλούνται από τις Αρχές να απολογηθούν για «κατ’ εξακολούθηση διάνοιξη λάκκου» και «παράνομη επέμβαση σε αρχαιολογικό χώρο».
Οι διώξεις, που, όπως καταγγέλλουν, είχαν ξεκινήσει με πολιτική υποκίνηση του ΣΥΡΙΖΑ, από ό,τι φαίνεται συνεχίζονται – παρά την αλλαγή της κυβέρνησης. Υπενθυμίζεται ότι κάποιοι είχαν φροντίσει να καταστρέψουν τον σταυρό που είχε στηθεί, αλλά οι κάτοικοι του νησιού δεν το έβαλαν κάτω. Προσπάθησαν αιφνιδιαστικά να τον τοποθετήσουν στο ίδιο μέρος, αλλά αντιμετωπίστηκαν από… αστυνομικές δυνάμεις που πήγαν για να τους εμποδίσουν. Αυτό είχε αποτέλεσμα να προσαχθούν 36 άτομα, τα οποία καλούνται τώρα να απολογηθούν. Τελικά ο σταυρός ξαναστήθηκε και η κατασκευή του έγινε κατόπιν χρηματοδότησης κυρίως από ομογενείς Αυστραλούς, που έλαβαν γνώση.
Από ό,τι φαίνεται, στο νησί αντιμετωπίστηκαν όλα τα προβλήματα, όπως το χτίσιμο παράνομων τζαμιών, οι καταλήψεις περιουσιών των ντόπιων από ΜΚΟ και μετανάστες, το κύμα εγκληματικότητας, που δεν έχει αφήσει αγρόκτημα για αγρόκτημα που να μην έχει λεηλατηθεί και όλα τα υπόλοιπα, και οι Αρχές ασχολούνται με τις «διανοίξεις λάκκου» για να τοποθετηθεί ένας χριστιανικός σταυρός. Θα ήταν αστείο, εάν δεν ήταν μια ζοφερή πραγματικότητα, που αποτυπώνεται στην καθημερινότητα αρκετών εκ των πολιτών του νησιού, που είναι αντιμέτωποι με ένα σύστημα το οποίο είχε στηθεί στο νησί τους από τον ΣΥΡΙΖΑ -όπως τουλάχιστον ισχυρίζονται οι ντόπιοι- και το οποίο έχει ως στόχο τον εξισλαμισμό του νησιού. Αυτό ακριβώς καταγγέλλει σε σχετική της ανάρτηση και η δημοτική Παράταξη Ελεύθεροι Πολίτες Μυτιλήνης, η οποία δημοσιοποίησε τα έγγραφα με τα οποία καλούνται οι πολίτες σε απολογία.
dimokratianews,29|07|2020
Δείτε και:

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ό,τι καί νά κάνουν τήν εκκλησία τού Χριστού δέν τήν γκρεμίζουν..μάλλον αυτοί θα
ΓΚΡΕΜΟΤΣΑΚΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΣΚΟΤΑΔΙ...

Efstathios Efstathios είπε...

Κάποια πράγματα δεν σηκώνουν συζητήσεις. Αλλά δυστυχώς δεν αντιμετωπίζουμε τα θέματα Ορθόδοξα!!!

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή!!!

Κ.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com