1 Ιουν 2020

Γραικυλισμού παρεπόμενα


Σχετική εικόνα
Γραικυλισμού παρεπόμενα
Το ιδεολόγημα του ραγιαδισμού ως συστατικό στοιχείο της καλλιέργειας αντι-εθνικής συνειδήσεως εκ της επισήμου Πολιτείας διαχρονικά, ιδίως εκ της μεταπολιτεύσεως και εντεύθεν, ανεξαρτήτως  του ανίσχυρου πλέον προσκτηθέντος πολιτικού πρόσημου περί Δεξιάς ή αριστεράς, δοθέντος ότι ζούμε σε ιδεολογικώς αποχρωματισμένες εποχές, όπου κυβερνούν οι παγκοσμιοποιητές με την συνέργεια των εγχώριων εθνομηδενιστών συνεργών τους ανά κράτος εις τον Κόσμο.
Ως εκ τούτου λοιπόν, καθίσταται αναγκαίο επακόλουθο των ως άνω, η επιτροπή δια τον εορτασμό των 200 χρόνων εκ της εθνεγερσίας να παραχαράσσουν τα πραγματικά γεγονότα της επαναστάσεως και να παρασιωπούν κραυγαλέα το δομικό χαρακτηριστικό του εθνο-απελευθερωτικού αγώνα το οποίο δεν είναι άλλο από την Πίστη προς τον Χριστό την Αγία καθώς και τα νάματα της ζώσης Ορθοδόξου παραδόσεως.
Για τους ίδιους εξάλλου ανθελληνικούς λόγους, απάλειψαν το Σημείο του Σταυρού εκ του σήματος, δηλονότι ο στόχος τους είναι εξ αφορμής του εορτασμού η καλλιέργεια μίας αντι-Ορθόδοξης και αντιεθνικής νοοτροπίας, με απώτερο σκοπό να εγκαθιδρυθεί στέρεα εις το μέλλον, το επελαύνον ουδετερό-θρησκο και ουδετερο-εθνές κράτος.

Οι έμμισθοι δούρειοι ίπποι, τα εγχώρια φερέφωνα και τα μίσθαρνα όργανα των, έξωθεν διευθυντηρίων της εθνικής αποδομήσεως, ήδη αντιτάσσονται κατά της ιδιαίτερης φυσιογνωμίας και της ετερότητας του εκάστοτε έθνους, ταυτίζοντάς το εσκεμμένα με τα ολοκληρωτικά καθεστώτα, προκειμένου να το καταλύσουν και να δημιουργηθούν άμορφες όμοιες συσσωματώσεις οι οποίες θα διοικούνται από μία κυρίαρχη παγκόσμια διακυβέρνηση.
Εις τον ολετήρα αυτής της αντίληψης του καθολικού αφελληνισμού, λαμβάνεται υπόψη, πέραν από τον μεθοδευμένο και επιδοτούμενο εποικισμό της πατρίδας μας, όπου  οι αλλοδαποί δρουν ανέλεγκτα και εις το απυρόβλητο και η προσπάθεια διαμόρφωσης μίας  ευρείας κουλτούρας ηττοπάθειας προς τις κατάφωρα άδικες επίβουλες βλέψεις του εχθρού, πειθαναγκάζοντας μας ότι η δημιουργία μίας νεοπαγούς καταστάσεως οιονεί «Ίμια» εις τον Έβρο, δεν καθίσταται δα και σοβαρό γεγονός.
Φρονώ ότι η έμμεση παραδοχή κατ’ ουσίαν, εκ μέρους του κ. Δένδια, δια της δηλώσεώς του, περί  της συρρικνώσεως της εθνικής μας κυριαρχίας , τω όντι, περί της πεπραγμένης εισβολής και κατάληψης ελληνικού εδάφους από τους Τούρκους εις την περιοχή Μελισσοκομείο, προς τα Νότια του Έβρου, ως μία πράξη ήσσονος σπουδαιότητας, συνιστά βάναυση προσβολή προς το έθνος, αποτελεί περιύβριση των νεκρών αγωνιστών, οι οποίο θυσιάστηκαν με αυταπάρνηση άχρι της τελευταίας ρανίδας του αίματος τους προκειμένου, οι ελληνόφωνοι Μαρξιστές και οι εξωνημένοι ανθέλληνες της Πατρίδας μας να απεμπολούν κάθε ίχνος εθνικής αξιοπρέπειας, υποτιμώντας τον Ελληνισμό.
Ωσαύτως, πρόσθετη εγκληματική έκφανση του ως άνω ισοπεδωτισμού συνιστά ο ακρωτηριασμός της Ελληνικής γλώσσας από την ρίζα της, την διαχρονική ιστορική της συνέχεια, η μη διδασκαλία της Αρχαίας Ελληνικής, η κατάργηση της καθαρεύουσας αλλά και του πολυτονικού συστήματος με φαιδρές δικαιολογίες, αποτελούν την ταφόπλακα του Ελληνισμού.
Σήμερον ημείς οι νεοέλληνες, διαποτισμένοι από την κηδεμονία της χρεοκοπημένης και ανθελληνικής Σταλινο-φασιστικής αριστεράς μετά των φαιδρών εκπροσώπων της-πρακτόρων, οι οποίοι χαρακτηρίζουν τα αρχαία ελληνικά νεκρή γλώσσα αλλά και την καθαρεύουσα, συντηρητισμό, αδυνατούμε να καταλάβουμε, εις την κοιτίδα του πολιτισμού όπου γέννησε την γλώσσα αυτή, την παρακαταθήκη την οποία μας κατέλειψαν οι πρόγονοι μας, εις την ποίηση, εις την αρχιτεκτονική, δεν δυνάμεθα να διαβάσουμε, Όμηρο, Πίνδαρο, αρχαία ελληνική γραμματεία αλλά ακόμη και απλές επιγραφές οι ρήσεις σε μουσεία.
Ο ανθελληνισμός, αποτελεί την σύγχρονη στάση των διαχρονικών προδοτών, οι οποίοι αντί τριάκοντα αργυρίων, ως έκγονοι του Ιούδα, Σταυρώνουν την πατρίδα μας.
«Αν τυχόν κάπου ανάμεσα στους γαλάζιους διαδρόμους, συναντήσω αγγέλους, θα τους μιλήσω ελληνικά, επειδή δεν ξέρουν γλώσσες. Μιλάνε μεταξύ τους με μουσική» Νικηφόρος Βρεττάκος
Δείτε μερικά σχετικά άρθρα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com