1 Φεβ 2020

Φετουλάχ Γκιουλέν: «Δεν θα έχει καλό τέλος ο Ερντογάν»

Αποτέλεσμα εικόνας για Δίκτυα τούρκων κατασκόπων υπέρ του Γκιουλέν σε... 38 χώρες!
«Δεν θα έχει καλό τέλος ο Ερντογάν», προειδοποιεί ο εξόριστος Ιμάμης Φετουλάχ Γκιουλέν, με συνέντευξη του που δημοσιεύεται στην Γερμανική Die Welt.
O ιμάμης που από το 1999 ζει αυτοεξόριστος στις ΗΠΑ και κατηγορείται από το καθεστώς Ερντογάν ως ενορχηστρωτής του αποτυχημένου πραξικοπήματος του 2016, λέει χαρακτηριστικά για τον Ταγίπ Ενρτογάν: «Ναρκισσιστές τύραννοι όπως ο Χίτλερ ή ο Στάλιν δεν είχαν καλό τέλος. Η παντοδυναμία τους πνίγηκε στην οργή. Αυτή θα είναι και η μοίρα του Ερντογάν».
Ερωτηθείς σχετικά με την Λιβύη ο  Γκιουλέν, ορκισμένος εχθρός του Τούρκου «σουλτάνου», απαντάει: «Στη Λιβύη, ανέκαθεν υπήρχαν εντάσεις ανάμεσα σε διάφορες περιφέρειες. Κι εδώ ο Ερντογάν παίζει αρνητικό ρόλο καθώς υποστηρίζει συγκεκριμένες ομάδες. Στόχος του είναι να γίνει ο νέος ηγέτης του μουσουλμανικού κόσμου αλλά πώς μπορεί να διεκδικεί μία τέτοια θέση όταν υποδαυλίζει συγκρούσεις ανάμεσα στους σουνίτες».

Δηλώσεις με νόημα και ιδιαίτερη σημασία όταν ακούγονται από τα χείλη ενός ανθρώπου που ξέρει την Τουρκία καλύτερα από τον καθένα. Μάλιστα δεν είναι ο μόνος που πιστεύει κάτι τέτοιο καθώς διεθνείς αναλυτές εκτιμούν πως δύσκολα ο Ταγίπ Ερντογάν θα καταφέρει να τα «βγάλει πέρα» με τόσα μέτωπα ανοιχτά…
Δείτε σχετικά και:
Περισσότερα για τον Φετουλάχ Χότζα Γκιουλέν δείτε ΕΔΩ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σύγχρονοι Χαρισματούχοι Γέροντες στην Ελλάδα, έχουν πει προφητικά ότι ο Ερντογάν θα εκτοπιστεί από την εξουσία που έχει τώρα.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com