1 Ιουν 2019

Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος Νικόλαος δέχτηκε σαν να μην συμβαίνει τίποτα τον Επιφάνιο.

Η ανακοίνωση αναφέρει
Επίσκεψη από τον νεοεκλεγέντα Επίσκοπο της Ουκρανικής Εκκλησίας, Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Ολβίας κ. Επιφάνιο, εδέχθη το πρωί της Παρασκευής 31 Μαΐου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος, στο Γραφείο του στις Εγκαταστάσεις του Πνευματικού -Διοικητικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως μας.

          Ο Ποιμενάρχης μας υπεδέχθη εγκαρδίως το νέο Επίσκοπο κ. Επιφάνιο , ο οποίος κατάγεται από το χωριό Κόμνηνα της Φθιώτιδος και τυγχάνει χειροτονία εις Διάκονον του μακαριστού Μητροπολίτου Φθιώτιδος κυρού Δαμασκηνού και ο οποίος επί πολλά έτη υπηρετούσε ως Ιεροκήρυξ εις την γείτονα Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού, έως και της εκλογής του.
           Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε εις τον Θεοφιλέστατο μακρά, υγιή και καλλίκαρπο Αρχιερατεία και με δύναμη Θεού να διακονεί τους Έλληνες Χριστιανούς της Ουκρανίας.
          Εις ανάμνησιν δε της επισκέψεώς του ο Ποιμενάρχης μας εδώρησε εις τον κ. Επιφάνιο ένα Αρχιερατικό Εγκόλπιο.
          Ο  Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ολβίας ευχαρίστησε εκ βάθους καρδίας τον Σεβασμιώτατο για την αγάπη του και αντευχήθηκε τα δέοντα.
Δείτε και:

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΣΟ ΕΠΙΚΑΙΡΟΣ ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΞΙΜΟΒΙΤΣ: «Στα έσχατα χρόνια το κακό και η αίρεση θα έχει τόσο εξαπλωθεί, που οι πιστοί δε θα βρίσκουν ιερέα και ποιμένα να τους προστατέψει από την πλάνη και να τους συμβουλέψει στη σωτηρία. Τότε, οι πιστοί δε θα μπορούν να δεχτούν ασφαλείς οδηγίες από ανθρώπους, άλλα οδηγός τους θα είναι τα κείμενα των Αγίων Πατέρων. Ιδίως σε αυτή την εποχή, ο κάθε πιστός θα είναι υπεύθυνος για όλο το πλήρωμα της Εκκλησίας.
Αδελφοί, καιρός να αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας απέναντι στο Θεό και την ιστορία.
Μην ανέχεστε άλλες λοξοδρομίες και πλάνες από τους ιερείς και αρχιερείς σας! Μην κάνετε τα ''στραβά μάτια'', είστε συνυπεύθυνοι! »

Ανώνυμος είπε...

Γιατί, έχει κότσια να κάνει κάτι; Και βέβαια δεν θα είναι ο μόνος! Θα δούμε στη συνέχεια και από άλλους, όχι μόνο απλές υποδοχές αλλά και οσφυοκαμψίες (λεξικό Μπαμπινιώτη) και τα παρόμοια! Ο "Νέος Πύργος" (ο οικουμενιστικός) στήνεται με γοργούς ρυθμούς, ημών τελούντων εν καταστάσει ρέμβης (ρέμβη=περιπλάνησις, εν. του νοός) και των ποιμένων παρακολουθούντων ενεώς τα δρώμενα!
Σ.Η.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΡΩΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΠΑΡΑΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ "ΚΑΛΟΥΣ" ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ(ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΡΑΓΕ;ΑΣ ΜΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ,)ΝΑ ΑΝΛΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΔΙΑΦΑΙΝΟΜΕΝΟ "ΜΠΕΡΔΕΜΑ"ΜΕ ΑΚΟΙΝΩΝΗΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΟΙ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ ΚΑΙ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ.ΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com