17 Ιαν 2019

Λυκούργος Νάνης, Οργή και κατακραυγή του λαού


Σχετική εικόνα

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ Ο ΑΠΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΛΛΑΙΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ!
Διαχρονικά οι Έλληνες πολιτικοί, πλην ελαχίστων επαινετέων εξαιρέσεων, κάθε άλλο παρά δικαιούνται να καυχώνται για την ποιότητα του ήθους τους.
Κάπου, όμως, σταματούσαν. Υπήρχαν κάποια απαράβατα όρια, πέρα από τα οποία δεν προχωρούσαν.
Τούτη, όμως, η σπείρα και η σφηκοφωλιά των εθνομηδενιστών του Τσίπρα δεν έχει ταίρι.
Αδίστακτοι, παντελώς ανιδανικοί, τιποτόφρονες, επιτομή της εξαχρείωσης και του ισοπεδωτισμού.
Λόγω κρίσεως και μνημονίων το πρώην απόκομμα μετασχηματίστηκε σε κόμμα. Η πραγματική του εκλογική δύναμη κυμαίνεται περί το 2-3% του εκλογικού δυναμικού. Και έγιναν, για τις φρικτές και πολλαπλές μας αμαρτίες, κυβέρνηση. Και "θύουν και απολλύουν" συνεχώς. Ξερριζώνουν οι αναίσχυντοι και εκθεμελιώνουν ό,τι έχει σχέση με Ορθοδοξία, Ελληνισμό, αξιοπρέπεια, ηθική και αυτοσεβασμό. Κρημνιστές και χαλαστάδες. Γκρεμίζουν συνέχεια. Τσιράκια του Σόρος και των παγκοσμιοποιητών, έβαλαν μπρος και συνεχίζουν με ακατάλλακτο πάθος και αδιάκοπη μανία το ξεθεμέλιωμα. 

Σύμμαχοί τους, εκτός από τους υπερατλαντικούς προστάτες και κηδεμόνες τους, και κάποιες πατσαβούρες της δημοσιογραφίας. Κάποιες ¨προοδευτικές" "εφημερίδες των συντακτών", που εδώ και δεκαετίες πολεμούν με λύσσα κάθε τι το χριστιανικό και εθνικό.
Ο ιδανικότερος, όμως, σύμμαχός τους είναι αναντίρρητα η μακαρίως κοιμωμένη εκκλησιαστική ηγεσία και προσωπικά ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος. Ούτε στο όνειρό τους δεν μπορούσαν να φαντασθούν καλύτερο αβανταδόρο και νεροκουβαλητή από τον εν λόγω πρωθιεράρχη.
Ζήτησαν αρκετοί ευαισθητοποιημένοι μητροπολίτες την άμεση σύγκληση της Ιεραρχίας. Τι πιο λογικό, φυσικό, ηθικό, δίκαιο και πατριωτικό αίτημα; Κανονικά, ο ίδιος θα έπρεπε να κινήση πρώτος απ όλους γη και ουρανό προκειμένου να συγκληθή το ανώτατο διοικητικό όργανο της Ελλαδικής Εκκλησίας΄εν όψει μιας τόσο κρίσιμης για τα συμφέροντα του Έθνους συγκυρίας. Αλλά πού! Συνεχίστηκε η σκανδαλώδης αφωνία και απραξία που τον χαρακτηρίζει πάντα. Πρόκειται για συστατικό στοιχείο του χαρακτήρα του προφανώς,,,
Και τώρα κωφεύει στο αίτημα των συνεπισκόπων του και δεν τη συγκαλεί. Φαίνεται πως για τη μακαριότητά του πρόκειται για...παρωνυχίδα!!!
Πώς να ξεχάσουμε την ελεεινή και τρισάθλια απαξίωση των συλλαλητηρίων (αυτός έπρεπε πρώτος να κατέλθει στο "άγιο πεζοδρόμιο")για τη Μακεδονία από μέρους του; Πώς να λησμονήσουμε τη γενικότερη στάση του απέναντι στον αντίχριστο και εκκλησιομάχο εσμό των κυβερνώντων (βλέπε ακατάσχετη νομοθετική επιδρομή, Θρησκευτικά, εκκλησιαστική περιουσία και μισθοδοσία του κλήρου) για την οποία και θα δώσει φρικτό λόγο εν ημέρα κρίσεως;
Το πλέον ακατάλληλο πρόσωπο στην πλέον σημαντική θέση. Ο λαγωός στη θέση του λέοντος. Ο δειλός και ο συμβιβασμένος αντί για τον άκαμπτο και τον ανυποχώρητο. Αυτός έπρεπε πρώτος να προτάξη τα στήθη του και να στιγματίση και να καταγγείλη  τον εθνοπροδότη και ολετήρα του Έθνους, φίλου του πρωθυπουργό, για την ανήκουστη προδοσία της Μακεδονίας μας. Αυτός έπρεπε να είχε κηρύξει την Εκκλησία της Ελλάδος εν διωγμώ λόγω της αντιεκκλησιαστικής πολιτικής του αντίχριστου κυβερνήτη της χώρας! Αυτός, ο ανώτατος πνευματικός ηγέτης της χώρας, θα έπρεπε να ίσταται βράχος ασάλευτος και ανυπερβλητο ανάχωμα στον εθνικοθρησκευτικό μας αποχρωματισμό! Και αυτός καθεύδει και μειδιά χαριεντιζόμενος με τους θλιβερούς προδότες και ανδρείκλεα του νεοταξισμού.
Ο λαός του Θεού που πονά για την ανεπάρκεια του ανδρός και την εξ αυτής απορρέουσα βλάβη των συμφερόντων της Εκκλησίας και του Έθνους καλείται να ζητήση στεντορεία τη φωνή την άμεση παραίτησή του. Η κατακραυγή εναντίον του εθνοπροδότη και εκκλησιομάχου πρωθυπουργού πρέπει να επεκταθεί και στον καταπροδίδοντα με την όλη του στάση Εκκλησία και Έθνος, αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και να τον περιλάβει εξ ίσου, αν όχι και περισσότερο. Η έμπονη και αγωνιώδης κραυγή κλήρου και λαού και η κατακλυσμιάια αγανάκτησή του δεν πρέπει να εξαιρέσει τον ένοικο της οδού Αγίας Φιλοθέης. ΟΧΙ άλλο στο απυρόβλητο ο ένοχος αρχιεπίσκοπος! Παλλαικό αίτημα πρέπει να αποτελέσει η άμεση παραίτησή του και η απόσυρσή του από το τιμόνι της Εκκλησίας της Ελλάδος. "Εζυγίσθη, εμετρήθη και ευρέθη λειψός"! Δεν επιτρέπεται να κακουργήση άλλο σε βάρος της Εκκλησίας και του Έθνους! ΩΣ ΕΔΩ!
Λ.Ν

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ένα βήμα είναι από το Σύνταγμα η αρχιεπισκοπή. Μήπως πρέπει να κατευθυνθεί και προς τα εκεί η διαδήλωση;

Ανώνυμος είπε...

Νομίζουμε ὀτι στο Συλλαλητήριο ὄχι κεντρικά αλλά περιφερειακά πρέπει να ζητείται, αφ' ενός μεν, η παραίτηση της προδοτικής Κυβερνήσεως, εφ' ὀσον μάλιστα αρνείται τη διενέργεια δημοψηφίσματος γιά τό ζήτημα τῆς Συμφωνίας των Πρεσπών και, αφ' ετέρου η παραίτηση του Αρχιεπισκόπου Αθηνών κ. Ιερωνύμου διότι ακύρωσε τον εθναρχικό ρόλο της Εκκλησίας σε στιγμές κινδύνου για το Έθνος των Ελλήνων. Και τα δύο είναι απολύτως τεκμηριωμένα από γεγονότα.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com