26 Απρ 2018

Το σχόλιο Φίλη στην απόφαση για τα Θρησκευτικά: Στο ΣτΕ δεν έχουν τον Θεό τους

Το σχόλιο Φίλη στην απόφαση για τα Θρησκευτικά: Στο ΣτΕ δεν έχουν τον Θεό τους
«Δεν έχουν τον Θεό τους. Στο ΣτΕ η πλειοψηφία δεν έχει τον Θεό της. Αποφασίζει πράγματα τα οποία είναι σκοταδιστικά, μεσαιωνικά» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ΣΚΑΪ.
«Η μειοψηφία με πολύ ισχυρή νομική θεμελίωση έχει απαντήσει στα θέματα αυτά αλλά και παλαιότερες αποφάσεις της Ολομέλειας έχουν απαντήσει. Αυτές ανατρέπει τώρα το ΣτΕ. Το ΣτΕ δεν ακυρώνει δικές μου υπουργικές αποφάσεις για τα Θρησκευτικά. Αυτό είναι το έλασσον. Είναι ότι ανατρέπει τη φιλελεύθερη νομοθεσία του Συμβουλίου της Επικρατείας... Το ΣτΕ προσβάλει την ελευθερία της προσωπικότητας και το θέμα της ουδετερόθρησκης λειτουργίας του κράτους. Το ΣτΕ δεν είναι ιερά σύνοδος όπως εμφανίζεται και γνωρίζω ότι υπαρχουν αντιδράσεις και μέσα αλλά και από προσωπικότητες του ΣτΕ παλαιότερα» πρόσθεσε ο πρώην υπουργός.
euro2day 26 Απριλίου 2018 -Θρησκευτικά

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μεσαιωνικός είναι ο τρόπος που σκέφτονται οι Ακροαριστεροί Συριζαίοι που προσπαθούν να αποχρωματίσουν τον Ελληνικό λαό από την Ορθοδοξία.

Ανώνυμος είπε...

Ο εμπαιγμός στο μεγαλείο του! Μαζί με το Θεό μακροθυμεί και ο πιστός λαός και κάνει υπομονή μέχρι να έρθει η ώρα που επιτέλους θα μας αδειάσουν τη γωνιά, μια για πάντα. Αυτοί είναι οι όντως θεομάχοι!

Ανώνυμος είπε...

Κ.ΦΙΛΗ ΤΟ ΣτΕ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΠΟΥ ΕΞΟΒΕΛΙΣΑΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΩΝ ΝΠΣ.

Ανώνυμος είπε...

Οι θεομάχοι είναι υποκριτές και μεσαιωνικοί!

Ανώνυμος είπε...

Τόσο ο πρώην όσο και ο νυν υπουργός α-παιδείας και πολυ-θρησκείας πλειοδοτούν σε φαιδρότητα και θρασύτητα τις τελευταίες ημέρες. Με τα πλέον μελανά γράμματα θα αναγράψει η Ιστορία τα ονόματά τους.
Λ.Ν.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com