20 Μαρ 2018

Βλαντιμίρ Πούτιν (Ἀρσένιος μοναχὸς,Σκήτη Κουτλουμουσίου- Ἅγιον Ὄρος)


Ο ΜΕΓΑΣ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ
Ἀρσένιος μοναχὸς, Σκήτη Κουτλουμουσίου- Ἅγιον Ὄρος
            Ο τεράστιος θρίαμβος του Βλαντιμίρ Πούτιν στις εκλογές της Ρωσσίας, γέμισε με κατήφεια και απαισιοδοξία τους ανθρώπους του συστήματος της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Ο πονοκέφαλός τους, αντί να λάβει τέλος, όπως φανταστικά περίμεναν, δυστυχώς δυνάμωσε πάρα πολύ και θα είναι παρατεταμένος μέχρι το 2024!
            Βλέπετε, είναι ο μόνος Πρόεδρος στον Πλανήτη, που δεν συμπορεύεται με τα σχέδιά τους. Είναι ο μόνος πολιτικός άνδρας, που αγαπήθηκε τόσο πολύ από τον λαό του τα τελευταία χρόνια. Είναι ο μόνος Πρόεδρος ενός έθνους, που σεβάστηκε την πίστη, την πατρίδα και την οικογένεια του Ρώσσου πολίτη, που του εμπιστεύθηκε την ηγεσία της χώρας του.

 Είναι ο Πρόεδρος, που απαγόρευσε την επάρατη γάγγραινα των ομοφυλοφίλων. Είναι ο Πρόεδρος, που εννόησε καλώς, πως η Προεδρία του πρέπει να αντλεί δυνάμεις από την αγαθή σχέση με την Ορθόδοξη Εκκλησία. Είναι ο Πρόεδρος, που θαύμασε το ήθος του Αγίου Όρους, όταν το επισκέφθηκε και είπε: «Η ηθικότητα που έχει το Άγιον Όρος, αφορά όλους μας». Αυτή η δήλωση του, ήτανε κόλαφος προς τους κράχτες της ανηθικότητος της Δύσεως, που βάλθηκαν να κυριαρχήσει η ομοφυλοφιλία, και όχι μόνον, σε όλο τον Πλανήτη. Αλλά είδαμε και τον λαό της Ρωσσίας, να τιμωρεί ανηλεώς το Κομουνιστικό Κόμμα, αφού μόνον κάτι λίγα ψίχουλα από ψήφους πήρε. Το ίδιο θα γίνει κι εδώ στην Ελλάδα μας, στις τοπικές εκλογές. Η Αριστερά, θα πάρει την πρέπουσα τιμωρία από τον λαό μας, για τα δεινά που μας έφερε τα τελευταία χρόνια.
            Ορίστε, κύριοι πολιτικοί της Ελλάδος. Πάρτε πρότυπο και παράδειγμα πολιτικής δόξας, από τον μέγα Πρόεδρο Πούτιν. Αν θέλετε να σας αγαπήσει ο λαός μας, μιμηθείτε τον. Στο χέρι σας είναι, αν θα είστε αγαπητοί στον λαό ή μισητοί. Γρηγορείτε πολιτικοί της Ελλάδος, διότι μέχρι τώρα είστε σφόδρα μισητοί για όλους μας, αφού έχετε αποδειχθεί μέγιστοι προδότες της πατρίδος μας. Αν το θελήσετε να αλλάξετε, για το καλό της χώρας μας, υπάρχει λίγος χρόνος ακόμη. Ο Πρόεδρος Πούτιν έδωσε προτεραιότητα και σεβασμό στην σωφροσύνη και στην αγάπη για την πατρίδα του και μεγαλούργησε! Το Ίδιο κάνετε κι εσείς πριν να είναι πολύ αργά. Ο νοών νοείτω…

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εύγε στον μοναχό Αρσένιο!

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ Κ.ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΓΛΟΓΗ ΤΟΥ. ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΑΚΙΑ ΤΡΕΜΕΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ!!! ΠΕΙΤΕ ΑΛΕΥΡΙ Ο Κ. ΠΟΥΤΙΝ ΣΑΣ ΓΥΡΕΥΕΙ Τ ΆΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!
ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΔΑΓΚΑΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΣΤΥΧΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΜΟΥΝ ΠΟΛΕΜΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΛΥΣΣΑΛΕΑ .ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΦΙΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΕΠΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ.ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΟΥ Σ.τ.Ε. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΥΠΟΥΡΓΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΩΝ, ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ !!! ΤΟΤΕ ΕΥΛΟΓΩΣ, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ, ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΩΝ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕΒΕΤΑΙ, ΠΟΛΛΩ ΔΕ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ, ΤΑ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com