20 Μαρ 2018

Ο Μητροπολίτης Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου, Στέφανος σε Παπική Λειτουργία

Οικουμενιστικά αποκαλυπτήρια του Μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου
Σύμφωνα με δημοσίευμα
Απρόσμενη συνάντηση του Μητροπολίτη ΦΝΘ κ. Στεφάνου με τον Καθολικό Αρχιεπίσκοπο Ιωάννη Σπιτέρη
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης ΦΝΘ αποδέχτηκε την πρόσκληση της Καθολικής Εκκλησίας Αγίου Παύλου της Καβάλας για να παρακολουθήσει την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία για τη Σύναξη της Τεσσαρακοστής-Το «παρών» έδωσε και ο Θόδωρος Μαρκόπουλος
Δεκτή έκανε την πρόσκληση της Καθολικής Εκκλησίας Αγίου Παύλου της Καβάλας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στέφανος να παραβρεθεί στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία για τη Σύναξη της Τεσσαρακοστής η οποία τελέστηκε το Σάββατο 17 Μαρτίου 2018 στην εν λόγω Καθολική Εκκλησία (διαβάστε σχετικά με τη Θεία Λειτουργία εδώ).
Η Θεία Λειτουργία πραγματοποιήθηκε χοροστατούντος του Καθολικού Αρχιεπισκόπου Κερκύρας, Ζακύνθου, Κεφαλληνίας και Τοποτηρητή του Αποστολικού Βικαριάτου Θεσσαλονίκης Σεβ. Ιωάννη Σπιτέρη, ο οποίος είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη ΦΝΘ, χωρίς να κρύψει τη χαρά του για την ανέλπιστη -για πολλούς- παρουσία του σε Θεία Λειτουργία Καθολικών, λέγοντας ότι ανταποκρίνεται πλήρως στο κήρυγμά του περί αγάπης, το οποίο προηγήθηκε της Θείας Λειτουργίας, ενώ η παρουσία του Μητροπολίτη Στεφάνου απέσπασε θετικά σχόλια, έως και… συγκίνηση από τους παρευρισκόμενους Καθολικούς, καθώς, αν μη τι άλλο, δεν είναι κάτι το συνηθισμένο Ορθόδοξος Ποιμενάρχης να παρίστατο σε Λειτουργία Καθολικών.
Το «παρών» στη Θεία Λειτουργία έδωσε και ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Θόδωρος Μαρκόπουλος.
kavalapost &kavalanews- 19|03|2018
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΔΥΟ ΒΙΝΤΕΟ

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ετσι εξηγειται γιατι οι οικουμενισται ,οι ανθρωποι της αγαπης, πολεμουν τοσο συστηματικα με λυσα και μανια οσους ακολουθουν τους Αγιους Πατερες και παραμενουν πιστοι στα δογματα της Ορθοδοξιας,γιαυτο αφορισαν τον αντιαιρετικο θεολογο Νικολαο Σωτηροπουλο ,αυτον τον εξαισιο και ανιδιοτελη ιεροκηρυκα του Ευαγγελιου,γιαυτο καθαιρουν αντιοικουμενιστας κληρικους,για να φυμωσουν το αγιο στομα τους να μην ακουγεται ο λογος της Αληθειας και να μπορουν ανενοχλητοι να επιδηδοντε σε ανιερες συμπροσευχες και συλειτουργα με ετεροδοξους και αλλοδοξους.
Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΟΥ ΔΕΔΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΑΝΤΙΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΑΙ ΣΙΩΠΗΣΟΥΝ ΚΕΚΡΑΞΟΝΤΕ ΟΙ ΛΙΘΟΙ,ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΗΣ ΠΑΝΑΙΡΕΣΕΩΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ.
ΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΟΓΟ ΠΟΙΜΝΙΟ, Ο ΑΡΧΙΠΟΙΜΕΝΑΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ,ΠΟΥ ΤΟ ΕΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΚΑΙ ΕΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟΝ ΝΟΥ,ΤΟΥ ΔΕΙΝΕΙ ΝΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΙΡΕΣΕΩΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ .
Ας μην ειναι σιγουροι οι οικουμενισται ,οτι φυμωνοντας τα στοματα των αποτειχισμενων , αντιοικουμενιστων κληρικων ,το ποιμνιο θα τους ακολουθησει στο ξεφρενο κατρακυλισμα της παναιρεως του οικουμενιμου,Ο ΚΥΡΙΟς ΠΟΥ ΤΟ ΕΞΑΓΩΡΑΣΕ ΜΕ ΤΟ ΤΙΜΙΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ,ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΕΥΘΥΝΗ ΕΙΣ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.



Ανώνυμος είπε...

ΠΤΩΣΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΤΩΣΙ ΣΑΝ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ.

Ανώνυμος είπε...


Στη λογική του φιλοπαπισμού είναι και ο διωγμός του κατά τον σεβαστό Πάτερ Θεόδωρο Ζήσης. Όλες τις κατηγορίες έναντι του τελευταίου είναι απλώς προφάσεις.

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΣΤΥΧΕΣ ΕΠΙΣΚΟΠΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΜΠΡΑΚΤΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΓΜΑ...
Ο ΑΓΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ Ο ΠΑΛΑΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΩΣ ΑΘΕΪΑ!

Γράφει ὁ π.Ἀλέξανδρος Σμέμαν: ‘’Αὐτό πού κυριαρχεῖ -ἄν δέν ἐξουσιάζει μάλιστα ὁλοκληρωτικά- στήν σημερινή Ὀρθόδοξη εὐσέβεια, εἶναι τό θρησκευτικό αἴσθημα, καί ὅχι ἡ Πίστη, μέ τήν γνήσια χριστιανική σημασία τῆς λέξης’’.
‘’Ἡ ἀληθινή Πίστη ἐπιδιώκει τόν ὁλοκληρωμένο φωτισμό ὅλου τοῦ ἀνθρώπου, μέ τήν ὑποταγή τῆς λογικῆς, τοῦ θελήματος καί ὁλόκληρης τῆς ζωῆς. Τό θρησκευτικό αἴσθημα, ἀντιθέτως, ἀποδέχεται εὔκολα τήν ρήξη ἀνάμεσα σέ Πίστη καί ζωή, καί αἰσθάνεται εὐτυχισμένο μέ τίς ἰδέες, τίς πεποιθήσεις καί μερικές φορές μέ ὁλόκληρα τά κοσμοείδωλα, πού δέν εἶναι μόνον ξένα πρός τόν Χριστιανισμό, ἀλλά συχνά καί ἀπροκάλυπτα ἐχθρικά πρός αὐτόν’’.

Ανώνυμος είπε...

Τι δουλειά έχεις εκεί, εσύ ορθόδοξε ποιμένα; Ζούμε τόσα χρόνια, γνωρίσαμε τόσους αγίους ανθρώπους και κληρικούς και λαϊκούς, οι οποίοι ποτέ δεν φαντάστηκαν να κάνουν τέτοιες κινήσεις. Δεν περνούσε καν από το μυαλό τους. Αλλά και εμείς δεν φανταζόμασταν ποτέ τέτοιου είδους "επικοινωνίες". Ήταν αδιανόητο για όλους μας! Τι ρόλο παίζεις τώρα εσύ και τι θέλεις να πεις εσύ, ο ... μοντέρνος ποιητής; Τι συμβολίζει αυτή πράξη σου; Ποιος οίστρος σε κατέλαβε; Είσαι ο επόμενος κρίκος της "διεύρυνσης των σχέσεων" με τις άλλες "εκκλησίες"; Πες το ξεκάθαρα. Δεν είναι ανάγκη να υποκρίνεσαι. Όλα πλέον γίνονται "υπό τον ήλιον". Δεν είσαι ο πρώτος αλλά ούτε και ο τελευταίος. Κρίμα, έστω και αν έγινε κατ` εντολήν.Μάλλον, τόσο το χειρότερο!

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com