3 Ιαν 2018

Σοκάρει η ιστορία με το ζευγάρι που «θυσιάστηκε» στον Σατανά

Σοκάρει η ιστορία με το ζευγάρι που «θυσιάστηκε» στον Σατανά
Αυτοκτόνησαν κατά τη διάρκεια τελετής οι δύο τουρίστες στην Κεφαλλονιά
Σενάριο βγαλμένο από ταινία τρόμου θυμίζει η υπόθεση του ζευγαριού στην Κεφαλλονιά καθώς, όπως όλα δείχνουν, ο θάνατός τους ήταν απόρροια σατανιστικής τελετής!

Το πιθανότερο ενδεχόμενο είναι ο Γερμανός και η σύντροφός του από τη Βουλγαρία να θυσίασαν τις ψυχές τους στο όνομα του Σατανά εν όψει της μεγαλύτερης και φωτεινότερης πανσελήνου (ξημερώματα της Τρίτης). Οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα μενταγιόν με την πεντάλφα και κάποια μισολιωμένα κεριά μέσα στη βίλα, την οποία είχαν νοικιάσει οι νεαροί, στοιχεία που ίσως τους οδηγήσουν στη λύση του μυστηρίου. 
Η Βουλγάρα βρέθηκε νεκρή στον καναπέ του σαλονιού έχοντας κομμένο τον καρπό της με φαλτσέτα. Φορούσε ένα καθαρό πουκάμισο που της είχε φορέσει ο Γερμανός σύντροφός της, ο οποίος μάλιστα την είχε πλύνει πριν τοποθετήσει το πτώμα της στον καναπέ. Το δικό του πτώμα βρέθηκε στην τουαλέτα και συγκεκριμένα μέσα στη γεμάτη με νερό μπανιέρα, που είχε γίνει κατακόκκινη από το αίμα του. Ηταν ημίγυμνος και είχε καρφωμένο ένα μαχαίρι στο στήθος του. 
Χθες το απόγευμα ολοκληρώθηκε η νεκροτομή από την ιατροδικαστή Πατρών Αγγελική Τσιόλα, η οποία ανέφερε ότι ουσιαστικά επιβεβαιώθηκαν όσα είχαν γίνει γνωστά από τη νεκροψία. Η ίδια είχε αποκλείσει από την πρώτη στιγμή το ενδεχόμενο δολοφονικής ενέργειας από τρίτο πρόσωπο, τονίζοντας ότι πρόκειται για περίπτωση αυτοχειρίας. «Οπως φαίνεται, ξεκίνησε ως προσπάθεια αυτοτραυματισμού αλλά στην πορεία έγινε αυτοχειρία. Η κοπέλα έκοψε τις φλέβες της και πέθανε από ακατάσχετη αιμορραγία. 
Οταν ο άντρας είδε ότι η 23χρονη πέθανε, προσπάθησε να αυτοκτονήσει με τον ίδιο τρόπο, κόβοντας δηλαδή τις φλέβες του, αλλά δεν τα κατάφερνε και γι' αυτό υπάρχουν στα άνω άκρα του πολλές δοκιμαστικές αμυχές, που μαρτυρούν αρκετές προσπάθειες». Σύμφωνα με την κυρία Τσιόλα, ο 30χρονος πήγε στην τουαλέτα, όπου κάρφωσε ένα μαχαίρι στο στήθος του, με αποτέλεσμα να πεθάνει κι αυτός. 
Ο θάνατος του 30χρονου και της 23χρονης φίλης του υπολογίζεται ότι επήλθε τις βραδινές ώρες του Σαββάτου, αλλά τα άψυχα σώματά τους εντοπίστηκαν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς από την ιδιοκτήτρια της βίλας.

dimokratianews,03.01.2018

1 σχόλιο:

Ayonizomenos είπε...

Απο αυτά που έχω διαβάσει τόσο απο τα βιβλία του μακαριστού π. Α. Αλεβιζόπουλου και άλλους συγγραφείς, ξέρω ότι οι πιστοί του σατανά δεν αυτοθυσιάζονται. Αντιθέτως θυσιάζουν άλλους. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, αν ισχύουν τα περί σατανιστικής τελετής, ενδέχεται να τους θυσίασαν, οπότε έχουνε δολοφονία.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com