18 Δεκ 2017

Σφάζονται στη στοά των μασόνων!

Λογιστής κατηγορούμενος καταγγέλλει πιέσεις από μπράβους
Μαρία Ζαχαροπούλου
Η «μαύρη τρύπα» που έχει εντοπιστεί στα ταμεία της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος και έχει φέρει αντιμέτωπα με τη Δικαιοσύνη μέλη της έχει προκαλέσει και «εμφύλιο» στους εμπλεκομένους.

Ο λογιστής, ο οποίος φέρεται ότι είναι ο βασικός πρωταγωνιστής στην υπόθεση, καθώς τον έχουν υποδείξει ως τον άνθρωπο που υπεξαίρεσε μεγάλα ποσά, πέρασε στην αντεπίθεση καταθέτοντας μηνυτήρια αναφορά στον Αρειο Πάγο σε βάρος έξι τεκτόνων, κατηγορώντας τους για σύσταση εγκληματικής συμμορίας, καθώς με απειλές, όπως λέει, τον ενέπλεξαν σε κατάχρηση μεγαλύτερη των 2.000.000 ευρώ.
Σύμφωνα με τον κατηγορούμενο λογιστή, στην εγκληματική οργάνωση συμμετείχαν ο Μεγάλος Δάσκαλος, ο Μεγάλος Επόπτης, ο Μεγάλος Θησαυροφύλακας, ο Πρόσθετος Μεγάλος Διδάσκαλος, ο Μεγάλος Γραμματέας και ο νυν Μεγάλος Θησαυροφύλακας. Για τον ίδιο το 2003 ήταν ημερομηνία ορόσημο, καθώς τότε, αναφέρει, εν μέσω του οικονομικού σκανδάλου του Τεκτονικού Μεγάρου της Ελευσίνας, ορίστηκε λογιστής. Ο μηνυτής ισχυρίζεται πως η συγκεκριμένη υπόθεση καλύφθηκε με διάφορα τερτίπια, ενώ για τον εαυτό του επιφυλάσσει τον ρόλο του διεκπεραιωτή εντολών του εκάστοτε ταμία. Οπως υποστηρίζει, στα ταμεία της Μεγάλης Στοά της Ελλάδος άρχισαν παράνομα να γεμίζουν με όλα τα έσοδα από τις τεκτονικές στοές και οργανώσεις, ενώ, παράλληλα, ιδρύθηκε για να καλύψει τις έως τότε οικονομικές ατασθαλίες ένα νέο σωματείο-σφραγίδα, η Τεκτονική Αδελφότητα, το οποίο είχε το ίδιο διοικητικό συμβούλιο με τη Μεγάλη Στοά.
Ο μηνυτής καταγγέλλει ότι το 2016 οδηγήθηκε συνοδεία μπράβων ενώπιον του Μεγάλου Θησαυροφύλακα και του Μεγάλου Επόπτη, οι οποίοι τον πίεσαν και τον απείλησαν προκειμένου να αναλάβει, υπογράφοντας ένα έτοιμο κείμενο, την ευθύνη για το νέο σκάνδαλο που είχε ξεσπάσει και αφορούσε ποσό 350.000 ευρώ. Μάλιστα, όπως λέει, του υποσχέθηκαν ότι θα καλύψουν πάλι την υπόθεση. Τώρα ο ίδιος και η οικογένειά του, ισχυρίζεται, βρίσκονται σε αδιέξοδο, καθώς έχει δεσμευτεί η περιουσία του.

dimokratianews,18.12.2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com