6 Νοε 2017

Ο Καλαβρύτων Αμβρόσιος για τη Διαθρησκειακή Σύσκεψη των Αθηνών

KAI ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ «BONJOUR» ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΑΤΑ «ΚΑΛΗΜΕΡΑ»!!!!
(Λαϊκή παροιμία)
_______Πολλά θα δούν ακόμη τα μάτια μας! Αναφερόμεθα στην Πανθρησκειακή ή Διαθρησκειακή Συνάντηση, η οποία διοργανώθηκε από το Υπουργείο των Εξωτερικών στις 30 & 31 Οκτωβρίου, στην Αθήνα. 

______Εκεί, στο όνομα μιάς προσεγγίσεως των θρησκειών, συναντήθησαν εκπρόσωποι των διαφόρων θρησκευμάτων με σκοπό να γνωρισθούν καλύτερα ο ένας με τον άλλο, δηλ. να προσεγγίσουν οι λατρεύοντες τον Μοναδικό Σωτήρα του κόσμου, τον Σωτήρα Χριστό και ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΕΟ με εκείνους,  που, ζώντας στην άγνοια και το σκοτάδι των ψεύτικων θεών, λατρεύουν τόν Μωάμεθ, τον Βούδδα, τον Α, τόν Β΄, δηλ. τον Διάβολο, ο οποίος κρύβεται πίσω από τα διάφορα ονόματα των ψεύτικων θρησκειών! 
_______Τολμάμε να ερωτήσουμε τούς Ορθοδόξους Κληρικούς παντός ιερατικού βαθμού και πάσης εκκλησιαστικής δικαιοδοσίας: Αδελφοί μου, Προκαθήμενοι της Ορθοδοξίας, Επίσκοποι, Αρχιμανδρίτες και Πρεσβύτεροιποιός Σας έδωσε το δικαίωμα να προβήτε σ' αυτόν τον «αχταρμά», όπως κάποτε έλεγε και ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος;  Γιατί γράψατε στα παλαηά σας παπούτσια τους λόγους του αγίου Αποστόλου Παύλου: «τις δε κοινωνία φωτί πρός σκότος;» (Β΄Κορινθ. 6,15). Ποιός σας έδωσε το δικαίωμα να συμφύρεσθε με τους εργάτες της ανομίας; Ποιά σχέση μπορούν να έχουν οι του Χριστού με τους εργάτες του Διαβόλου; Όλα, λοιπόν, θα τα ισοπεδώσουμε, μόνο και μόνο διότι αυτό επιθυμεί η λεγόμενη «Παγκοσμιοποίηση»; Θα ακολουθήσουμε, λοιπόν, τη γραμμή των Μασσόνων, οι οποίοι ανακάλυψαν ένα καινούργιο Θεό καί τον ονόμασαν  «Μέγα Αρχιτέκτονα του Σύμπαντος»"; 
______Αδελφοί μου Συν-Επίσκοποι και Συμ-Πρεσβύτεροι πάσης εκκλησιαστικής δικαιοδοσίας, λυπούμαι για τον εαυτό μου! Αλλά λυπούμαι και για τον εαυτό Σας! 
_______Για τον εαυτό μου, διότι μου έλαχε να ζώ σ' αυτή την εποχή της ανοχής, όπου ΟΛΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ! 
_______Για λογαριασμό Σας, διότι έναντι του Σωτήρος Χριστού είσθε ΕΝΟΧΟΙ! Με την Σύσκεψή Σας εξεδώσατε ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΟΣ σ' όλα τα άλλα Θρησκεύματα! Ο Απόστολος Παύλος Σας φωνάζει καί λέγει: «Τις επικοινωνία μπορεί νά έχει το φώς με το σκοτάδι;»!!! Και, αφού δεν διαβάζετε την Καινή Διαθήκη,  με άφατο πόνο ψυχής, Σας πληροφορώ, ότι ο Απόστολος Παύλος στην Δεύτερη Επιστολή Του πρός τους Κορινθίους λέγει και τα εξής συντριπτικά δι Υμάς λόγια: 
«Τό στόμα ημών ανέωγε προς υμάς, Κορίνθιοι, η καρδία ημών πεπλάτυνται. Ου στενοχωρείσθε εν ημίν, στενοχωρείσθε δε εν τοις σπλάχνοις υμών, την δε αυτήν αντιμισθίαν, ως τέκνοις λέγω, παλατύνθητε και υμείς.  Μη γίνεσθε ετεροζυγούντες απίστοις. τις γαρ μετοχή δικαιοσύνη και ανομία; τις δε κοινωνία φωτί προς σκότος; τις δε συμφώνησις Χριστώ προς Βελίαλ; ή τις μερίς πιστώ μετά απίστου; / τις δε συγκατατάθεσις ναώ Θεού μετά ειδώλων; υμείς γαρ ναός Θεού έστε ζώντος, καθώς είπεν ο Θεός, ότι ενοικήσω εν αυτοίς και εμπεριπατήσω, και έσομαι αυτών Θεός, και αυτοί έσονταί μοι λαός. διο εξέλθετε εκ μέσου αυτών και αφορίσθητε, λέγει Κύριος, και ακαθάρτου μη άπτεσθε, καγώ εισδέξομαι υμάς, και έσομαι υμίν εις πατέρα, και υμείς έσεσθέ μοι εις υιούς και θυγατέρας, λέγει Κύριος Παντοκράτωρ» (Β΄Κορινθ. 6, 11-18)  
ΔΗΛΑΔΗ: 
«Σας μιλάμε ελεύθερα, ω Κορίνθιοι, σας ανοίξαμε την καρδιά μας. Δεν υπάρχουν περιορισμοί εκ μέρους μας. Ο περιορισμός είναι εις τα δικά σας αισθήματα.  Ανταποδώσατε τα ίδια, ανοίξτε και σεις την καρδιά σας - μιλώ σαν σε παιδιά μου. Να μη συνδέεσθε με τους απίστους, που δεν σας ταιριάζουν για σύντροφοι. Διότι τι σχέσιν έχει η δικαιοσύνη με την ανομίαν; Η τι επικοινωνίαν μπορεί να έχει το φως με το σκοτάδι;  Μπορεί να υπάρχει συμφωνία μεταξύ του Χριστού και του Βελίαλ; Ή τι κοινόν μεταξύ του ναού του Θεού και των ειδώλων; Διότι σεις είσθε ναός του Θεού του ζωντανού, καθώς είπεν ο Θεός, θα κατοικήσω μέσα τους και θα περπατήσω μεταξύ τους και θα είμαι Θεός τους και αυτοί θα είναι λαός μου.  Δια τούτο φύγετε από μέσα απ' αυτούς και χωρισθήτε, λέγει ο Κύριος, μη εγγίζετε ακάθαρτον και εγώ θα σας δεχθώ, και θα είμαι Πατέρας σας και σεις θα είσθε υιοί μου και θυγατέρες, λέγει ο Κύριος ο Παντοκράτωρ» 
 ________Σαν απάντηση στην άφρονη συμπεριφορά Σας, Σας πληροφορούμε, ότι μόλις χθές Κυριακή 5/11 κάποιος φανατικός Μουσουλμάνος εισώρμησε σε ένα προτεσταντικό Ναό στο Texas, όπου -πυροβολώντας- εφόνευσε 26 άτομα, ετραυματίσθησαν δε 36 επί πλέον εκκλησιαζόμενοι!!!! 
 ________Επίσης λίγες ημέρες πιό μπροστά, στο Μανχάτταν της Νέας Υόρκης αυτή τη φορά, ένας άλλος Μουσουλμάνος στη μέση του δρόμου εφόνευσε οκτώ (8) αθώους ανθρώπους, ενώ  συγχρόνως εκραύγαζε: ΤΩΡΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ Ο ΑΛΛΑΧ!!! 
________ Για να μη ξεχνάμε, λοιπόν τό ηθικό-θρησκευτικό έγκλημά Σας, παρακάτω αναδημοσιεύουμε ένα κείμενο του Αιδεσιμωτάτου ιερέως π. Αγγέλου Αγγελακόπουλου, καθώς επίσης και μερικές φωτογραφίες από την δαιμονική εκείνη Συνάντησή Σας! 
  Τα συλλυπητήριά μου!
Αίγιον, 06 Νοεμβρίου 2017
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

1 σχόλιο:

Σάλπισμα Ζωής είπε...

Επιτέλους λόγος ευθύς και Ορθόδοξος ως πρέπει εις Ιεράρχη. Είμαστε μαζί σας Σεβασμιώτατε.
Ευλογείτε
π. Φώτιος Βεζύνιας

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com