3 Φεβ 2017

Παπική μοναχή, βραβευμένη για την οικουμενιστική δράση της, διακηρύσσει ότι η Θεοτόκος δεν είναι Παρθένος



ΠΑΠΙΚΗ ΜΟΝΑΧΗ, ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΗ  ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ, ΔΙΑΚΗΡΥΣΣΕΙ ΟΤΙ Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μία πρύτανις του διαχριστιανικού συγκρητιστικού οικουμενισμού, η διάσημη παπική μοναχή Lucía Caram, η οποία είχε τιμηθεί το έτος 2006 με το βραβείο Memorial Alex Seglers, για τη δραστηριότητα της υπέρ του Οικουμενισμού, δημοσίως διακήρυξε βλάσφημα, κατά του αειπάρθενου της Υπεραγίας Θεοτόκου.
Η παπική μοναχή Lucía Caram, γεννήθηκε στην Αργεντινή και ζεί στην Ισπανία.  Δημιούργησε ομάδα διαθρησκειακού διαλόγου στην πόλη Manresa και ανέλαβε την εθύνη για την οργάνωση του καταλανικού κοινοβουλίου των θρησκείων το έτος 2006.  Ζει σε ένα μοναστήρι Δομηνικανών μοναχών στη Βαρκελώνη και έχει έντονη οικουμενιστική δράση. 

Είναι διάσημη, αν είναι δυνατό, και για τη δραστηριότητά της στη μαγειρική.  Το πρόγραμμα της με μαγειρικές συνταγές που παρουσιάζει το κανάλι Gourment’s, ονομάζεται ‘’αδελφή Lucy’’.  Αντί άλλου σχολιασμού θα προσθέσω αυτό που είπε κάποτε σε ομιλία του ο Αρχιμανδρίτης Βασίλειος Γοντικάκης, για τη ζωή σε ένα Ορθόδοξο Μοναστήρι, ότι δηλαδή ‘’τα πάντα στο Μοναστήρι κινούνται γύρω από το εν ούτινος έστι χρεία’’.  Δυστυχώς η εκκοσμίκευση  μαστίζει τον Παπισμό μετά το σχίσμα  και την αποκοπή των από την Εκκλησία.
Η παπική  αυτή μοναχή Lucía Caram, βλασφήμησε σε εκπομπή το περασμένο Σαββατοκυρίακο στην Ισπανία,  κατά του αειπάρθενου  της Υπεραγίας Θεοτόκου, λέγοντας ότι η Παναγία δεν είναι Παρθένος, προσθέτοντας και άλλη βλασφημία για τη Παναγία μας που δεν θεωρώ σωστό να αναφέρω (The Guardian, Newser, RT).   Ο  Άγιος Γρηγόριος  Νύσσης λέγει ότι «ούτω, τον μη δι’ όλου του μυστηρίου την αληθή μόρφωσιν της ευσεβείας δεξάμενον, χριστιανόν ουκ είδεν ο λόγος».  Και φυσικά δεν θα μπορούσε να παραλήψει παπική μοναχή Lucía Caram, τον γνωστό οικουμενιστικό καημό, ότι δήθεν ‘’έχουμε χάσει το αληθινό μήνυμα και έχουμε κολλήσει με τους κανόνες που έχουμε εφεύρει’’. 

Η λύπη μας είναι τόσο μεγάλη που πιστεύω εις απάντηση αρκεί να παραθέσομε αυτό που ψάλλομε  στην  Ακολουθία της Εορτής της Συνάξεως της Θεοτόκου : «Τον αγεώργητον βότρυν βλαστήσασα, η μυστική άμπελος ως επί κλάδων, αγκάλαις εβάσταζε, και έλεγε.  Συ ει καρπός μου, συ ει η ζωή μου αφ’ ου έγνων, ότι και ό ήμην ειμί, συ μου Θεός.  Συ ει καρπός μου, συ ει η ζωή μου.  Αφ’ ου έγνων, ότι και ό ήμην ειμί, συ μου Θεός∙ την γαρ σφραγίδα της Παρθενίας μου ορώσα ακατάλυτον, κηρύττω σε τον άτρεπτον Λόγον, σάρκα γενόμενον.  Ουκ οίδα σποράν, οίδα σε λύτην της φθοράς∙  Αγνή γαρ ειμί, σου προελθόντος εξ εμού∙  ως γαρ εύρες, έλιπες μήτραν εμήν.  Διατούτο συχορεύει πάσα η κτίσις βοώσα μοι∙  Χαίρε η Κεχαριτωμένη».  

7 σχόλια:

Αντιοικουμενιστής είπε...

Παπικά ξεράσματα και αφοδεύσεις. Ελεειναί δηλώσεις ανάξιαι και δια τα απορρίμματα. Φεύγε μακράν! Αδελφοί, γρηγορείτε και προσεύχεσθε...

Ηλιάδης Σάββας είπε...

Άρα, είναι ελεύθερη να απεμπολήσει τη μία από τις βασικές αρετές του μοναχισμού και, να είναι μοναχή, αλλά να μπορεί να απολαμβάνει και τα της απώλειας της παρθενίας. Και να ελπίζει και σε αποκαλύψεις θείου φωτισμού! Δεν έχει τέλος το κατρακύλισμα! Το χειρότερο δε είναι που ποιμένες και "διδάσκαλοι" της Ορθόδοξης Εκκλησίας τους πλησιάζουν τροπικώς, αργώς μεν αλλά σταθερώς, με παρόμοιες αντιλήψεις και κακοδοξίες. Και ποιο το τέλος;" ὧν τὸ τέλος ἀπώλεια, ὧν ὁ θεὸς ἡ κοιλία καὶ ἡ δόξα ἐν τῇ αἰσχύνῃ αὐτῶν, οἱ τὰ ἐπίγεια φρονοῦντες!"(Φιλ. 3,19)!

Ανώνυμος είπε...

Ότι καπνισει τον κάθε τρελο.Ολοι γινανε φωτισμενη και φωτισμένες και αμολανε ότι τους καπνισει η αρωστημενη φαντασια τους.Ευγε στους οικουμενιστας μετα τη θεολογια των κλαδων ,ας ασπαστουν και τη θεολογια της μη παρθενιας της Θεοτοκου.
Δεν ντρεποντε να εχουν δουνε και λαβειν με τετοιου είδους υποκειμενα.
Ας συνεχισουν το διαλογο για να φωτηστουν καλα.

Ανώνυμος είπε...

είναι είδηση αυτό ; δεν έχετε εξοικειωθεί με δηλώσεις αυτού του τύπου ; τι περιμένετε να ακούσετε από μέλη μιας θρησκευτικής κοινότητας που έχει θεό το πάπα !

ΓΕΩΡΓΙΟΣ είπε...

Aυτούς τους παπικούς πρόδρομους του αντίχριστου στην ληστρική σύνοδο στην Κρήτη τους ονομάσανε '' αδελφές Εκκλησίες''!!!Κρίμα για το κατάντημα των δικών μας ταγών της Εκκλησίας που συμπροσεύχονται με κάθε ευκαιρία και αδελφικά εναγκαλίζονται μαζί τους παρασυρόμενοι στην δική τους απώλεια!!

http://www.logosortodoxo.com/ είπε...

Χρήστος Χρυσούλας απο Βαρκελωνη, www.logosortodoxo.com (en español/ισπανικά)
Αυτή δεν ειναι μοναχή ειναι τρελλή, χαζοφέρνη, την χρησιμοποιούν τα μεσα μαζικης εξαπατήσεως για να ξευτηλιζουν τον Χριστιανισμό, το παίζη χριστιανή, ειναι απ΄ολα εκτός χριστιανή. Το γνωριζω καλά το θεμα μας εχη ζαλιση εδω στην Ισπανία με τις βλακίες της... γρηγορείτε και προσεύχεσθε... τα πράγματα ειναι δύσκολα αλλά πιστευω οτι ειναι η ωρα της Ορθοδοξίας αλλα οχι της ψεθδοσυνόδου του Κολυμπαρ’ιου...

Ανώνυμος είπε...

Όπως τα κατάπτυστα και ελεεινα ανθρωπάκια κατά τη σταυρωσι του Χριστου ,φτυνανε στο καθαρωτατο Προσωπο του Κυριου και τον ενεπαιζαν Γραμματοις και Φαρισαίοι,ετσι και σημερα οι πνευματικοι απόγονοι εκεινων οι οικουμενισται πτυνουν στο καθαρωτατο προσωπο της Παναγιας,μη αποδεχωμενοι την αειπαρθενια της,ενωπιον της αγνοτητος της οποιας μεινανε έκθαμβοι και οι Αγγελοι ,είναι η τιμιωτερα των Χερουβειμ.

Αλλα το ανθρωπακη η βραβευμενη παπικη μοναχη οικουμενιστρια ,με την αρωστημενη φαντασια της βριζει την Παναγια ,φτυνει στο αγιωτατο και αγνοτατο Προσωπο της Παναγιας,λεγοντας ,ότι η Παναγια δεν είναι Παρθενος,εκ των ιδιων κρινει την Αγιωτερα και τιμιωτερα πασις κτισεως και Αγγελων και Ανθρωπων.

Ας την χαιροντε οι οικουμενισται,μετα την αποδοχη της θεωριας των κλαδων και των αλλων πλανων ,ας αποδεχθουν κα τη θεωρια της ανω μοναχης ,της μη παρθενιας της Θεοτοκου.
Εως ποτε θα υβριζεται ο Χριστος ,όταν εξισώνεται με τον Μωαμεθ και τους μυστας των ετεροδοξων;
Εως ποτε θα υβριζεται σαν μια κοινη γυναικα, η αειπάρθενος και η τιμιωτερα των Χερουβειμ,για την οποια επροφητευσαν αιωνες πριν γεννηθει οι προφηται,ειναι στο δικο τους υψος;

Στο Προσωπο της εκληρωθηκανε οι προσδοκειες της σωτηριας ολου του ανθρωπινου γενους ,αυτην περιμεναν οι αιωνες,γι αυτην πεοφητευσαν οι προφηται
ΙΔΟΥ Η ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΤΕΞΕΤΑΙ ΥΙΟΝ, ΤΟΝ ΕΝΑΝΘΡΩΠΙΣΑΝΤΑ ΥΙΟΝ ΚΑΙ ΛΟΓΟΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!!!

Ακομη θα συνεχιζοντε οι διαλογοι με την πανσπερμιαν των αιρεσεων και πλανων για να λεει ο καθενας τις δικες του βλακείες.

Εξελθεται εξ αυτων και αφορισθηται λεει Κυριος Ο Θεος,ας εξελθουμε από τους οικουμενιστας οσο το δυνατον γρηγοροτερα,ως από οφεως.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com