18 Ιουν 2016

Διαμαρτυρία Ελληνορθόδοξων Σωματείων Κρήτης για την Σύνοδο του Κολυμπαρίου



Διαμαρτυρία Ε.Σ.Κ. (Ελληνορθόδοξων Σωματείων Κρήτης) για την Σύνοδο του Κολυμπαρίου
Με αγάπη και σεβασμό στους ιεράρχες της τοπικής μας Εκκλησίας δηλώνουμε τις ανησυχίες μας και τον έντονο προβληματισμό μας λόγω της Συνόδου που διεξάγεται στο Κολυμπάρι.
Η παρουσία, έστω ως παρατηρητών, βατικάνειων αιρετικών και κακόδοξων ψευτοϊεράρχων δίνει βάση στα σχόλια και στις πληροφορίες περί οργανωμένου σχεδίου πανθρησκείας, στο οποίο συμμετέχουν και Ορθόδοξοι ιεράρχες.

Θεωρούμε πονηρή την διατύπωση «Η σχέσις της Ορθοδόξου Εκκλησίας μετά του λοιπού χριστιανικού κόσμου» και υπενθυμίζουμε ότι η Ορθόδοξη Εκκλησία είναι κλήρος αλλά και ΛΑΟΣ.
Ως Ορθόδοξος λαός λοιπόν της Κρήτης και ως Ελληνορθόδοξα Σωματεία αυτής δηλώνουμε, ότι δεν συναινούμε και δεν αποδεχόμαστε οικουμενιστικές τάσεις και αποφάσεις. Η σύνοδος του Κολυμπαρίου δίχασε και σκανδάλισε το πλήρωμα της Εκκλησίας. Η πολεμική, ο εκφοβισμός, η συκοφαντία και η προπαγάνδα που ακολούθησαν οι οπαδοί του οικουμενισμού στους διαφωνούντες της οικουμενιστικής κίνησης αποτελεί απόδειξη φανατισμού και εμπάθειας προς το Κρητικό Ορθόδοξο πλήρωμα της Εκκλησίας.
Άνθρωποι συκοφαντήθηκαν ως ακροδεξιοί, παλαιοημερολογίτες σύρθηκαν στα αστυνομικά τμήματα για ανάκριση επειδή διατύπωσαν δημόσια τις Ορθόδοξες αντιοικουμενιστικές απόψεις τους.
Ως Κρητικοί και ως Ορθόδοξοι σας δηλώνουμε, ότι δεν θα σταματήσουμε να αντιδράμε στην πλάνη του οικουμενισμού και της πανθρησκείας και κυρίως δεν θα φοβηθούμε οτιδήποτε και αν πράξετε εναντίον μας.
Με ειρηνικό τρόπο, με αγάπη προς το πρόσωπό σας και προσευχή θα συνεχίσουμε να μιλάμε, να γράφουμε και να πράττουμε Ορθόδοξα και όχι οικουμενιστικά.
Όποιος θέλει να ενωθεί με την παπική αίρεση, δικαίωμά του να αποχωρήσει απ’ την Ορθοδοξία. Δεν έχει όμως κανένα δικαίωμα να ωθήσει τον λαό της Εκκλησίας στην πλάνη.
Ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός να φυλάει και να φωτίζει όλους μας. Αμήν. Γένοιτο.
Εν Χανίοις 17/06/2016

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΓΕ!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ...........

Ανώνυμος είπε...

"Άνθρωποι συκοφαντήθηκαν ως ακροδεξιοί, παλαιοημερολογίτες σύρθηκαν στα αστυνομικά τμήματα για ανάκριση επειδή διατύπωσαν δημόσια τις Ορθόδοξες αντιοικουμενιστικές απόψεις τους".
Τι έχουν να πουν γι αυτά τα αίσχη οι "αγαπολόγοι" οικουμενιστές;
Λ.Ν.

Ανώνυμος είπε...

Και πάλι εύγε

Πέτρος είπε...

Ευτυχώς υπάρχουν στην Κρήτη ακόμα υγειά στοιχεία.
Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. (εκτός τις πεθερές ελπίδες)

Χ.Ο είπε...

Το ποτάμι γίνεται χείμαρρος..και θα ξεχωρίσει ή λύρα από το στάχυ!

Χ.Ο είπε...

Επιτέλους...το ποτάμι να γίνει χείμαρρος!

Ανώνυμος είπε...

Η τρομοκρατία σε βάρος των αντιφρονούντων προς τη ληστρική σύνοδο της Κρήτης δε θα περάσει.

Ανώνυμος είπε...

Συνεχίζουν οι εξωεκκλησιαστικοί να πολεμούν την Μία Αγία Ορθόδοξο Εκκλησία και την Αγία Μεγάλη Σύνοδο της Κρήτης.
Βγάζουν ανακοινώσεις παρεκκλησιαστικά Σωματεία.
ΑΙΣΧΟΣ.
Το μόνο που σας απομένει είναι ο ΑΦΟΡΙΣΜΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΑ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ...!!!

Ανώνυμος είπε...

Από πότε 11:36, εκδίδεις πιστοποιητικά εκκλησιαστικότητας;
Για πες μας "έξυπνε", σε ποιο εκκλησιαστικού δίκαιο απαντά ο όρος "παρεκκλησιαστικός";
Όσο για τον όρο "εξωεκκλησιαστικός" σου απαντώ το εξής: εξωεκκλησιαστικοί, καθαιρετέοι και αφοριστέοι είναι όσοι συμπροσεύχονται με αιρετικούς και αλλοθρήσκους. Το κατάλαβες;

Ανώνυμος είπε...

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ να "αφορισθεί" κανείς από υπόδικους αρχιερείς.
Γιατί ο ψευτοαφορισμός αυτός επιστρέφει στα κεφάλια των εμπνεστών του.
Κλασσική περίπτωση αυτή του μακαριστού Ν.Σωτηρόπουλου!

Ανώνυμος είπε...

Μην αφήνετε σε χλωρό κλαρί τους οικουμενιστές. Ξεμπροστιάστε τους μέσα από το διαδίκτυο.

Ανώνυμος είπε...

ΑΙΣΧΟΣ ΣΕ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΑΦΟΡΙΣΜΟ! ΑΦΟΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ! ΑΡΚΕΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΘΗΚΑΜΕ!

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς η έκφραση των αντίθετων φωνών δεν είναι ελεύθερη και απρόσκοπτη όπως καταγγέλεται στο κείμενο των Κρητών αγωνιστών. Τυγχάνει απαράδεκτη, σε μία υποτίθεται φιλελεύθερη και δημοκρατική κοινωνία, η προσαγωγή σε αστυνομικά τμήματα των διαφωνούντων προς τη ληστρική σύνοδο του Κολυμπαρίου. Δημοκρατία ή δειμοκρατία έχουμε;
Λ.Ν.

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα ήταν άσχημο. Όπως συνέβαινε σε όλες τις Συνόδους να υπάρξει ένας αφορισμός για όσους πολέμησαν και θα συνεχίσουν να πολεμούν τις αποφάσεις της Συνόδου.

Ανώνυμος είπε...

Εύγε. Ο Θεός να σάς δίνη δύναμη

Ανώνυμος είπε...

Αφορισμό και καθαίρεση στους οικουμενιστές προδότες της Ορθοδοξίας.

Ανώνυμος είπε...

Πρίν τελειώσει αὐτή ἡ Ληστρική σύναξη τῶν κατακτητῶν τῆς Ὀρθοδοξίας Οἰκουμενιστῶν θά πρέπει νά βρεθοῦν μερικοί ὀρθόδοξοι ἄνδρες Κρῆτες νά σώσουν τήν τιμή τῆς λεβεντογέννας μάνας μας Κρήτης, οἱ ὁποῖοι χωρίς βία ἀλλά ἀποφασισμένοι νά δώσουν μαρτυρία Πίστεως νά βροντοφωνάξουν ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΟΙ ΠΑΝΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ, ΕΞΩ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!
Ἄν δέν τό τολμήσουμε αὐτό ἡ ντροπή θά πέσει βαρειά πάνω στήν Κρήτη καί σ' ὁλόκληρη τήν Ἑλλάδα πού φιλοξενεῖ μιά τέτοια ΠΡΟΔΟΣΙΑ, πάνω στά χώματα πού πότισαν ἥρωες καί μάρτυρες τῆς Πίστεως καί τοῦ Γένους μας! Ἑκάς οἱ βέβηλοι!

ΜΑΝΟΣ είπε...

Αδελφοί αντιδράστε σε όλες τις μητροπόλεις που οι μητροπολίτες σας πήραν μέρος στη ληστρική σύνοδο της Κρήτης. Μη φοβάστε κανένα, παρά μόνο το Θεό. Ο Άγ. Μάρκος όταν γύρισε από τη σύνοδο Φερράρας Φλωρεντίας έτυχε της τιμής των πιστών, ενώ τους εξωμότες του έρριξαν οι πιστοί στη θάλασσα. Τολμήστε κι ο Θεός μεθ' ημών. Εάν ο Θεός μεθ' ημών, ουδείς καθ'ημών. Πίστη και θάρρος χρειάζεται για να ομολογήσουμε και καλή προαίρεση.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com