1 Μαρ 2016

Συνελήφθη στη Γαλλία ο φυγόδικος αρχηγός της Γιόγκα Gregorian Bivolaru

O καταζητούμενος από την Ιντερπόλ αρχηγός της οργάνωσης MISA, Gregorian Bivolaru, τέθηκε υπό κράτηση την περασμένη Παρασκευή στη Γαλλία εν αναμονή της έκδοσής του, σύμφωνα με το τηλεοπτικό κανάλι Antena 3.  Στην κατοχή του βρέθηκαν πλαστές ταυτότητες.
Ο Gregorian Bivolaru, είναι ο ιδρυτής της οργάνωσης MISA, (the Movement for the Spiritual Integration in Absolute - «Κίνημα για την Απόλυτη Πνευματική Ολοκλήρωση»). 

Το 2005 διέφυγε από τη Ρουμανία ενώ εκκρεμούσαν εναντίον του κατηγορίες για δουλεμπόριο και οργανωμένο έγκλημα και εξασφάλισε πολιτικό άσυλο στη Σουηδία. Το 2013, το Ανώτατο Δικαστήριο της Ρουμανίας είχε καταδικάσει τον Bivolaru σε φυλάκιση 6 χρόνων για ερωτική σχέση με ανήλικη.
Από το 2010 παρέδιδε μαθήματα γιόγκα σε διάφορες χώρες, ενώ από το 2006 είχε αλλάξει το όνομά του ως “Magnus Aurolsson”.
Στο τέλος του περασμένου Ιανουαρίου, το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Ομάδων Έρευνας και Εντοπισμού Φυγοδίκων (European Network of Fugitive Active Search Teams  -  ENFAST) σε συνεργασία με ένα δίκτυο από αξιωματούχους των Αστυνομικών Αρχών των 28 κρατών μελών της Ε.Ε και με την υποστήριξη της Γιούροπολ, ίδρυσαν την ιστοσελίδα www.eumostwanted.eu  με σκοπό τον εντοπισμό των πλέον καταζητούμενων φυγοδίκων στην Ευρώπη. Ο ηλικίας 63 ετών Gregorian Bivolaru, ήταν ανάμεσα στους πλέον καταζητούμενους φυγόδικους από τη Ρουμανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com