22 Μαρ 2016

Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ: Γεώργιος Καρατζαφέρης και Ορθοδοξία

Ἐν Πειραιεῖ τῇ 22ᾳ Μαρτίου 2016
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Θ Ε Ν
Ο Πρόεδρος του «ΛΑΟΣ» και νυν του εκκολαπτομένου «ΕΘΝ.ΟΣ» κ. Γ. Καρατζαφέρης, την Κυριακή 20 Μαρτίου 2016 σε συγκέντρωσή του στο Βελλίδειο της Θεσσαλονίκης με την παρουσία δυστυχώς και του Παναγιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ. Ανθίμου, «ύψωσε το λάβαρο της Ορθοδοξίας» και ζήτησε από τον Ελληνικό Λαό να του εμπιστευθεί τις τύχες του.

Επειδή οφείλω ως Ποιμενάρχης να ενημερώνω το λαό του Θεού ώστε να κρίνη ελεύθερα τα δρώμενα, παραθέτω τα ακόλουθα πραγματικά περιστατικά που καταδεικνύουν εναργέστατα το αληθινό πρόσωπο του κ. Γ. Καρατζαφέρη.
Τρεις μήνες προ των εκλογών του 2015 με επεσκέφθη στο Γραφείο μου στην Ι. Μητρόπολι Πειραιώς και με θερμοπαρεκάλεσε να προσφέρω δωρεάν στον τηλεοπτικό του σταθμό ART μία εκπομπή θρησκευτικού περιεχομένου λέγοντάς μου ότι θα προβάλλεται κάθε Σάββατο βράδυ στην ζώνη υψηλής τηλεθεάσεως των 8.00 και κάθε Κυριακή στις 9 το πρωί. Παρ’ όλο το μεγάλο φόρτο των υποχρεώσεών μου ανέλαβα ιδία δαπάνη για καθαρά λόγους εσωτερικής ιεραποστολής, την παραγωγή και παρουσίαση μιάς ημιώρου εκπομπής με θρησκευτικά θέματα και την ανάλυση του Ευαγγελίου της επομένης Κυριακής με τίτλο «Ύδωρ εκ πέτρας».
Τρεις μήνες μετά τις εκλογές του 2015 και συγκεκριμένα μετά την εκλογική αποτυχία του κόμματός του ΛΑΟΣ το Σάββατο 14 Μαρτίου 2015 χωρίς καμμία ενημέρωσί μου αιφνίδια «κόπηκε» η εκπομπή και αντικαταστάθηκε από μία εκπομπή για «κρεμμύδια, πατάτες και άλλα ζαρζαβατικά» που διαφήμιζε εταιρεία παραγωγής και πωλήσεως αλόης !!!
Κατόπιν αυτού βεβαίως διέκοψα οποιαδήποτε σχέση με τον τηλεοπτικό σταθμό ART και τον κ. Γ. Καρατζαφέρη για «πνευματικούς λόγους», άλλωστε δεν είχα κάποιο προσωπικό όφελος παρά μόνον την διακονία του Ευαγγελικού κηρύγματος.
Η ανωτέρω υπόθεσι αποδεικνύει αυτό που ο Δομήτωρ της Εκκλησίας και Σωτήρας μας είπε ότι δεν «βάζουν νέο κρασί σε παλιούς ασκούς γιατί οι ασκοί θα σπάσουν και το κρασί θα χυθεί» (Ματθ. 9, 17).

5 σχόλια:

Αντιοικουμενιστής είπε...

Είχε δηλώσει κάποτε ο πολιτικάντης τηλεπαρουσιαστής, απευθυνόμενος εις έτερον πολιτικάντην αρχηγόν κόμματος "εξουσίας": "άπαξ προδότης, δια παντός προδότης". Άπαξ ψηφίσας το μνημόνιον, διαπαντός μνημονιακός, αγαπητέ κ. πρόεδρε... Καλήν εδραίωσιν εις το χρονοερμάριον της ιστορίας... Ο Άγιος Τριαδικός Ύψιστος Θεός ας ελεήση και συγχωρήση ημάς, Αμήν.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ KOZAN. GR 16-3-2016

Νομαρχιακή Επιτροπή Κοζάνης ΛΑΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΟ ΒΕΛΛΙΔΕΙΟ στις 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ
ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΑΠΟ ΚΟΖΑΝΗ ΚΑΙ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ 6944248932 ΚΑΙ 6982275034


ΣΧΟΛΙΑ
1. ανωνυμος 16 March 2016 at 01:00
τι ωρα κι απο που θα γινει η αναχωριση

2. Χρήστος Αργυριάδης 16 March 2016 at 01:12 #
9 η ώρα το πρωί ξεκινάει το λεωφορείο από το Δημαρχείο της Πτολεμαΐδας. 9:30 θα είναι στο δημαρχείο της Κοζάνης…
Χρήστος Αργυριάδης.
Πρόεδρος Νεολαίας ΛΑ.Ο.Σ. Π.Ε. Κοζάνης
3. Anonymous 16 March 2016 at 10:33 #
τονίζετε το “Κυριακή της Ορθοδοξίας” στην ανακοίνωση σας και τον πόλεμο κατά της θρησκείας αλλά το λεωφορείο θα ταξιδεύει την ώρα της θείας λειτουργίας, εκεί στο ΛΑΟΣ σταματήστε επιτέλους να χρησιμοποιείται την θρησκεία αφού δεν το εννοείται!
4. Anonymous 16 March 2016 at 10:47 #
και εγώ, χριστιανός ορθόδοξος, που την Κυριακή της Ορθοδοξίας θα εκκλησιαστώ , τι κρίμα που δεν θα μπορέσω να παρευρεθώ στο Βελλίδιο και να απολαύσω τον κάπηλο της Ορθοδοξίας που θα εμποδίσει τη διάλυση της Θρησκείας !!
Αλήθεια ποιάς θρησκείας ; τι σχέση έχει ο κύριος με την ορθοδοξία ; KAMMIA !

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΛΙΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ
ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟΝ
ΕΔΟΚΙΜΑΣΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΥΡΕΘΗ ΕΛΛΕΙΠΗΣ ΠΑΤΗΡ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΛΑΔΟΝΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Ανώνυμος είπε...

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΙΧΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΕΚΒΑΣΙΝ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΕΩΣ
ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΖΗΤΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΗ ΚΟΜΜΑ Ο ΩΣ ΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ

ΚΑΒΥΛΗ είπε...

Η πολυδιαφημιζόμενη από τον ΑΡΤ πολιτική συγκέντρωση του Καρατζαφέρη είχε ως μουσική επένδυση την «μυθωδία» του Βαγγέλη Παπαθανασίου όπου έχει σαφή επίκληση στον Δία. Πού είναι η σχέση με την ορθοδοξία;

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com