22 Μαρ 2016

Η Πανελλήνια Ένωση Θεολόγων εόρτασε λαμπρά την Κυριακή της Ορθοδοξίας

Η Πανελλήνια Ένωση Θεολόγων εόρτασε λαμπρά την Κυριακή της Ορθοδοξίας (20 Μαρτίου ε.ε.) στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Καρέας (Σουλιωτών 3, Καρέας - Βύρωνας).

Την πανηγυρική Θεία Λειτουργία τέλεσαν με εκκλησιαστική μεγαλοπρέπεια και κατάνυξη, οι ιερείς του Ιερού Ναού, ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Ειρηναίος Παναγιωτόπουλος, ο Πρεσβύτερος π. Κωνσταντίνος Χριστόπουλος και ο Πρεσβύτερος π. Δημήτριος Καλλιακούδας. Τον θείον λόγον κήρυξε εμπνευσμένα ο Κοσμήτορας της ΠΕΘ, Δρ Λέων – Βάλτερ Μπράνγκ.
Επίσης, τα μέλη του ΔΣ της ΠΕΘ συμμετείχαν ιεροπρεπέστατα στη λιτάνευση των Ιερών Εικόνων.
Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, τα μέλη του ΔΣ της ΠΕΘ, τα παρευρισκόμενα μέλη, συνεργάτες και φίλοι της ΠΕΘ, είχαν  την ευκαιρία, στους χώρους  του Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Καρέας, να συζητήσουν επί των θεμάτων που αφορούν στο μάθημα των Θρησκευτικών και στον κλάδο των Θεολόγων.
Η Πανελλήνια Ένωση Θεολόγων ευχαριστεί θερμά τους ιερείς του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Καρέας και ιδιαίτερα τον προϊστάμενο του Ιερού Ναού,  Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Ειρηναίο Παναγιωτόπουλο, για την θερμή και πλουσιοπάροχη φιλοξενία τους, στα μέλη του ΔΣ της ΠΕΘ, στα παρευρισκόμενα μέλη, στους συνεργάτες και φίλους της ΠΕΘ.

Για περισσότερες φωτογραφίες δείτε ΠΕΘ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com