15 Μαρ 2016

Αντιαιρετικό Σεμινάριο με θέμα: «Πρακτικές τοῦ ἀποκρυφισμοῦ ὑπό τό φῶς τῆς Ἁγίας Γραφῆς»



Πρός
τούς εὐσεβεῖς Χριστιανούς
τῆς καθ᾿ ἠμᾶς Ἱερᾶς Μητροπόλεως
             Ἀγαπητοί ἀδελφοί,
          Σᾶς γνωρίζουμε, ὅτι τή Δευτέρα 21-3-2016 καί ὥρα 7μ.μ., στήν αἴθουσα τοῦ Ἱεροῦ Ναοῦ Ἁγίου Παντελεήμονος «ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟΥ» Νοσοκομείου Βούλας, θά πραγματοποιηθῆ ἡ καθιερωμένη μηνιαία σύναξις τοῦ Ἀντιαιρετικοῦ Σεμιναρίου, μέ ὁμιλητήν τόν Πανοσιολογιώτατον Ἀρχιμανδρίτη π. Αὐγουστίνον Μύρου, Διδάκτωρα Θεολογίας, τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως Σερβίων καί Κοζάνης, ὁ ὁποῖος θά παρουσιάση τό θέμα : «Πρακτικές τοῦ ἀποκρυφισμοῦ ὑπό τό φῶς τῆς Ἁγίας Γραφῆς».

2 σχόλια:

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΕΡΜΕΝΙΩΤΗΣ είπε...

π. Αὐγουστίνε Μύρου, αφήστε τον αποκρυφισμό και μιλήστε στον κόσμο για τον Οικουμενισμό! Σε λίγους μήνες Έρχεται η "Πανορθόδοξη" ψευτοσύνοδος που θα εκκλησιαστικοποιήσει την αίρεση. Τι κάθεστε; Ενημερώστε, επιτέλους, τον πιστό λαό!

Βασίλης Κερμενιώτης,
Υπαγόμενος στην (πάλαι ποτέ αγωνιστική, παραδοσιακή και ομολογητική) μητρόπολη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας.

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί ο Οικουμενισμός να είναι η παναίρεση της εποχής μας αλλά μη νομίζετε κύριε Κερμενιώτη ότι ο αποκρυφισμός είναι κακό μικρότερης εμβέλειας ή ελαφρότερης σημασίας. Έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας μέσω της τηλεόρασης κυρίως αλλά και μέσω των πολλών παραγόντων που τον προωθούν και είναι και αυτός πραγματικά μάτσιγα, ειδικά για τους νέους θα έλεγα εγώ. Περί Οικουμενισμού άλλωστε έχει γίνει πολύς λόγος και ασφαλώς πρέπει να γίνεται συνεχώς για να ενημερώνονται οι πιστοί αλλά δεν πρέπει να υποτιμούμε τα άλλα κακά που έχουν εισάλθει στη ζωή του σημερινού Έλληνα. Να στε πάντα καλά

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com