1 Οκτ 2014

Λυκούργος Νάνης, Πού καταντήσαμε!

Πού καταντήσαμε!
Σχόλιο από ΕΔΩ
Τουλάχιστον καγχασμό προκαλεί στους υγιώς φρονούντες ο ισχυρισμός με βάση τον οποίο ο αιρετικός μονοφυσίτης "διακρίνεται για την πιστότητά του στην παράδοση της Εκκλησίας".
Παράδοση της Εκκλησίας και αίρεση είναι εκ διαμέτρου αντίθετες έννοιες και η μία αναιρετική της άλλης. Και η συγκεκριμένη αλήθεια κάθε άλλο παρά χρήζει αναλύσεως. Είναι στοιχειώδης.
Όσο για την "ανοικτότητα" και το "πρώτιστο άθλημα" του διαλόγου στα τα οποία διακρίνεται ο Αρμένιος θρησκευτικός ηγέτης και στα οποία επίσης αναφέρθηκε ο αξιότιμος κ. πρύτανης του ΕΚΠΑ τι να πει κανείς και τι να μολογήσει! Ο διάλογος είναι η νέα θεότητα του αιώνα μας, γνήσιο παράγωγο, έκφραση και έκφανση της "πολιτικής ορθότητας"! Ουδεμία νύξη για εν μετανοία επιστροφή στη μάνδρα της Ορθοδοξίας διά της αποπτύσεως και αποκηρύξεως των βδελυκτών πιστευμάτων των αιρετικών!
Αφού γίνεται διάλογος και οι θρησκευτικοί αρχηγοί τον διακονούν με πιστότητα αυτό μας φθάνει! Το όραμά μας είναι η "ανοιχτή κοινωνία", η "ανοικτότητα", "ο σεβασμός στη διαφορετικότητα" ( ο τελευταίος όμως δεν ισχύει όταν πρόκειται για τους αντιφρονούντες και ενισταμένους αντιοικουμενιστές), η "πολυπολιτισμική και πολυθρησκευτική κοινωνία"!
Πού καταντήσαμε!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

σεβασμος στην πλανη Λ.Ν...
Οχι στην ετεροτητα.
λατινοφρονια,τι αλλο!

Αντιοικουμενιστής είπε...

Η αναγόρευσις του μονοφυσίτου "πατριάρχου" των αρμενίων εις διδάκτορα της, έως και την σήμερον, "ορθοδόξου" θεολογικής σχολής των Αθηνών, αποτελεί την γενικήν δοκιμήν (πρόβα τζενεράλε) δια την εις αύριον αναγόρευσιν του πάπα, του δείνα καρδιναλίου, του αρχιραββίνου, του "αρχιεπισκόπου" του Κατέρμπουρυ, του αρχιμουφτή και του γενικού πάστορος της λουθηρανικής ή ετέρας προτεσταντικής διαιρέσεως εις διδάκτορά της, ως μιάν πράξιν δια την επιβολήν του συγκρητιστικού, πανθεϊστικού οικουμενισμού, αρχικώς εις τον δήθεν "επιστημονικόν" χώρον και εν συνεχεία και εις τον εκκλησιαστικόν. Ανακύπτουν εξόχως σοβαρά ερωτήματα δια την, έως και την σήμερον, γνωστών δια την αντιοικουμενιστικήν των δράσιν μητροπολιτών, ειδικώς του μητροπολίτου Γλυφάδος. Ο οικουμενισμός, η πλέον σοβαρή και απειλητική δια την Αγίαν ημών Ορθοδοξίαν αίρεσις εις την σύνολην ιστορίαν Της, παρασέρνει εις το ολέθριον διάβα του, ακόμη και τους εκλεκτούς και αξιολόγους αγωνιστάς της Ορθοδόξου ημών Αγίας Πίστεως. Ο μητροπολίτης Γλυφάδος , ωφείλει να δώσει τας αναλόγους εξηγήσεις δια την άτοπον παρουσίαν αυτού εις την ανίερον ταύτην τελετήν. Αδελφοί, γρηγορείτε και προσεύχεσθε...

Ανώνυμος είπε...

απορω πως ο νεας σμυρνης συντηριτικος ευρεθη στην τελετη
εαν το αλας μωρανθη κριμα απογοητευσις

Ανώνυμος είπε...

Ο Γλυφάδος πλειστάκις μας έχει αναπαύσει Θά πρέπει τό σεβαστό ιστολόγιο μέ σχετική ανάρτηση νά ζητήσει από τον Γλυφάδος νά μήν ολιγωρήσει νά μας δώσει εξηγήσεις δια την άτοπον παρουσίαν αυτού εις την ανίερον ταύτην τελετήν όπως επισημαίνει ο σεβαστός σχολιογράφος ΄΄αντιοικουμενιστής ΄΄ Παρακαλούμε τον σεβ. Γλυφάδος νά θεραπεύσει τό ψυχικό άλγος που μας έχει προξενήσει τό ατόπημά του !
΄΄Ωραίος κάλλει΄΄

Ανώνυμος είπε...

οι κληρικοί που έχουν ιστιολόγια πιά βάσει αντιρατσιστικού νομου θα διώκονται ποινικά.Τι θα κάνουμε όμως,πως θα διαμαρτυρηθούμε?
Φιμωνουν το λαό.

Ανώνυμος είπε...

H Πανθρησκεια προχωρά ακάθεκτη.Ευτυχώς ο Ελληνας ξύπνησε και δεν θα δεχθεί το σατανιστικο μόρφωμα που παρουσιάζεται σαν κινηση αγάπης.Ο Θεός θα μας βοηθήσει ενάντια στην οργανωμένη μαφία που στοχο έχει την Ορθοδοξία και τους λαους

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com