22 Απρ 2014

Ιστολόγιο καταγγέλει απειλές υψηλά ιστάμενων εκκλησιαστικών προσώπων



Απάντηση της “Κατάνυξης” στις απειλές υψηλά ιστάμενων εκκλησιαστικών προσώπων προς φίλους και συνεργάτες μας.
Χριστός Ανέστη!
Στην αρχή της Μεγάλης Εβδομάδας, με βαριά καρδιά, ως διαχειριστές του Ιστολογίου «Κατάνυξις», αναγκαστήκαμε από τις περιστάσεις να προβούμε σε αλλαγές στην εμφάνιση του Iστολογίου μας.
Οι αλλαγές αυτές (αμέσως αντιληπτές από τους πολλούς και πιστούς αναγνώστες μας) έγιναν για να προφυλάξουν τους εκλεκτούς φίλους και εξωτερικούς συνεργάτες μας, από άδικες και μνησίκακες κατηγορίες υψηλά ιστάμενων εκκλησιαστικών προσώπων, για τις δημόσιες και επώνυμες  τοποθετήσεις τους μέσω του ιστολογίου μας.

Είναι φανερό ότι η ορθόδοξη μαρτυρία του ιστολογίου μας, ο αγώνας μας κατά της αίρεσης του παπισμού και του οικουμενισμού, η διαρκής δημοσιοποίηση  και καταγγελία των φιλοπαπικών και φιλοοικουμενικών ενεργειών των Ορθοδόξων εκκλησιαστικών προσώπων, ενοχλεί, ξεβολεύει και εξοργίζει τους υπεναντίους, που διυλίζουν τον κώνωπα, όταν ελέγχουν τις πράξεις άλλων, αλλά καταπίνουν αμάσητη την κάμηλο σε θέματα πίστης.
Κανένας από τους υψηλά ιστάμενους κατηγόρους των φίλων και εξωτερικών συνεργατών μας δεν διαμαρτύρεται, αμέσως ή εμμέσως, για τα κηρύγματα παλαιών σπουδαίων θεολόγων που δημοσιεύουμε στο ιστολόγιο μας και τα οποία στηλιτεύουν τον θανάσιμο εναγκαλισμό της Ορθοδοξίας με την αίρεση. Ποιος από αυτούς, άλλωστε, έχει το ηθικό ανάστημα και το θεολογικό κύρος να αντικρούσει τα θεόπνευστα κηρύγματα ενός Άγιου Ιουστίνου Πόποβιτς, ενός  Άγιου Νικολάου Βελιμίροβιτς, ενός Αυγουστίνου Καντιώτη, ενός Φιλόθεου Ζερβάκου, κατά του Οικουμενοπαπισμού, και να μην φανεί γελοίος! Αντιθέτως, η εμπάθεια και η κακία τους ξεσπά κατά των εν ζωή αγωνιστών υπέρ της Πίστεως, ιερέων, θεολόγων και λαϊκών, πολλοί εκ των οποίων μας τιμούν με τη φιλία και με την συνεργασία τους στην Κατάνυξη. Άλλοτε με άδικες πειθαρχικές διώξεις, άλλοτε με έμμεσες απειλές υπό τύπον συστάσεως και νουθεσίας, άλλοτε με άμεσες και απροκάλυπτες απειλές, προσπαθούν να φιμώσουν κάθε ορθόδοξη φωνή που ομιλεί για αφύπνιση του μακαρίως κοιμωμένου ορθοδόξου πληρώματος και αντίσταση κατά της κακοδοξίας.
Να γνωρίζουν, όμως, οι κατήγοροι των σπουδαίων και αγαπητών φίλων και συνεργατών μας, αλλά και παντός αγωνιζόμενου υπέρ της πίστεως ορθοδόξου χριστιανού, ότι εμείς, ως Κατάνυξη, θα στηρίξουμε όσους αρχιερείς, ιερείς, θεολόγους ή λαϊκούς, υποστούν διώξεις ή πολιτικές εξουθένωσης λόγω του Ορθόδοξου αντιοικουμενιστικού τους Λόγου. Δεν θα επιτρέψουμε οι σφουγγοκωλάριοι του αντίχριστου πάπα να προδώσουν την Ορθοδοξία. Το ιστολόγιο μας, θα συνεχίσει να τιμά και να υποστηρίζει των υπέρ της Ορθοδοξίας αγώνα, θα παραμείνει πιστό στο σκοπό για τον οποίο δημιουργήθηκε, πιστό απέναντι στους φίλους και συνεργάτες τους, πιστό στους πάμπολλους φιλορθόδοξους αναγνώστες του σε όλο τον κόσμο
Μετά τιμής
Οι διαχειριστές της «Κατάνυξης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com